Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
(#83401) Gsx-rr
Mi baj azzal? Nagyon gyors az anyagcserém. Muszáj betöltenem napközben edzésre.
(#83402) Ijk
Én még a "töltős" 'kreát' ettem anno. Ezekkel most mi a helyzet? Kell tölteni ugyanúgy a monohidrátot? Vagy mit érdemes inkább szedni: foszfát, tetraát?
A képpel nincs baj. Ekkora a feje a mesternek. Amúgy nemrég az Ajándék beszólt neki. Mivel Arnold bírálta a mostani beles trendet és, hogy szerinte az esztétikusabb fizikumot kéne preferálni a profi férfi testépítésben. Erre Phil benyögte, hogy Arnold versenyein csak meghívásos alapon lehet részt venni hívjon az általa favorizált versenyzőket. És különben is neki kicsi volt a lába. Mármint Arnoldnak. Eddig sem kamáztam Philt de eztán sem fogom. Arnold a 6. O címét szerezte amikor a kis feka még meg sem született. És ha maradunk Phil megközelítésénél akkor ha megnézzük neki kicsi a melle és hozzá brutális karjai/vállai vannak.
[ Szerkesztve ]
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
_NCT
őstag
Ha "gyorsabb" eredményét akarod a kreatinnak -mondjuk én úgy 1.5 hét után éreztem- akkor töltsed, ha 2-3 hét után akarod hogy "beüssön" amit nem biztos hogy úgy megérzel, akkor napi 5 g és csá.
A crea-core pl napi 5 g, nem kell tölteni, mert az kreatin-hcl. Viszont lime-osat ne vegyél, iszonyat fos íze van, nekem 1 éve lassan a szekrénybe pihen és nem tudom rávenni magam hogy megigyam, pedig sok szart kipróbáltam már.
Én folyamatosan tolom a napi 5g kreatin monot és csá. Valamit segít, lehet csak placebo.
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
múltkor írtam Rippel Ferenc fitness kirándulását. Itt a kép, keményen beszálkásodott
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Zola007
veterán
válasz HussarF #83281 üzenetére
HussarF: Zöldségnek van glikémiás indexe? Igen
Ez azt jelenti, hogy képes emelni rövid távon a vércukor szintet, tehát van emészthető és hasznosuló szénhidrát tartalma.
Ebből kiindulva érdemes számolni.
Brokkoli, káposzta, karfiol, paprika esetén elhanyagolható, de sárgarépa, pritaminpaprika, csemegekukorica, bab, sütőtök és társainál már azért erősen ajánlott.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
aelod
veterán
(#83407) Gsx-rr
Há' me' mé?Az ilyen ízesített sz*rokat én is utálom. Legyen sima kristályosított por ( nem nem meth ) és azt meginni ásványvízzel. Ha töltöm akkor hogy töltsem? 77 kiló vagyok osszam el 5grammal és ami kijön annyi gramm kreatin per nap?
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Háát, srácok, ma reggel betoltam a turmixba a 30gramm fehérje mellé a szokásos 35g helyett 70g zabot. Azt hittem szétpukkadok. Nem értem ezeket az említett 200g-okat. De azt ugye említettem, hogy csak 75kg vagyok?
Igen, vízzel keverem. Ilyenkor fél 9-kor a melóhelyen szoktam még enni egy kaukázusi kefirt 3 tökmagos pogácsával, de most rá se' tudok nézni
Creatint nem feltöltős használattal testsúly/6 g/nap menyiséget kell fogyasztani ha jól olvastam, feltöltéskor dupláját.
[ Szerkesztve ]
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
_NCT
őstag
Napi 20 g-ot ossz el 5g-os adagokba, ha nem vagy fosós akár 2x10 is mehet. Edzés után szoktam fehérjével, illetve reggel kaja előtt. Kaja után morog tőle a gyomrom.
Ezt így nyomod egy hétig utána már elég napi 5 g is. De mondom a creatine-hcl elvileg jobb, gyorsabban felszívódik és nem kell tölteni vele. De amúgy meg nem fogsz 10kg-val többet nyomni ha töltesz vagy sem, szal igazából kurvára mind1.
[ Szerkesztve ]
-
Apollyon
Korrektor
Korábban monohidrátot toltam én is, de átálltam kapszulás megoldásra, szájtek fú. Sokkal egyszerűbb mint bazkodni a porral meg grammra kimért adagokkal. Van most egy újnak számító termék, protected creatine concentrate vagy mi a neve.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
aelod
veterán
válasz Apollyon #83416 üzenetére
Nem kell baszkodni a monohidrát kimérésével. Egy kólás kupak elvileg 5gramm és kész. A kapszulás véleményem szerint nem éri meg. Kevés a dózis és kicsik a kiszerelések.
Valaki hcl-t tud ajánlani?
Azt olvastam, hogy 2013-ban betiltották az EU-ban és csak butított formában van jelen a piacon."It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
Apollyon
Korrektor
Nos nekem az "elvileggel" van gondom. Kólás kupakom meg nincs
Miért lenne kevés a dózis, ha a kapszulában másfajta kreatin van? Csak a monohidrátból kell nagyobb mennyiség.#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
_NCT
őstag
Előbb írtam, creacore, vagy külföldről rendelsz. Creacore-t itt találsz.
Azért annyira ne görcsölj rá a hcl-re, kereshetsz pure monohidrátot is, sokkal jobban oldódik mint a sima creatine.
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
válasz Alpachino #83417 üzenetére
Én nem akarom olyan komolyan venni ezt az egészet. Elsődleges számomra az élet élvezete. Edzést is a mozgás öröméért csinálom, másodsorban a jobb erőnlétért, a külsőségek csak utoljára jönnek. Szóval lelkiismeret furdalás nélkül eszem amit megkívánok, vagy éppen egy "olyan" bulis hétvégén 2 napig nem eszem. Egyedül az esti édességzabálást igyekszem kordában tartani, mert érzem, hogy nem tesz jót.
Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
aleister
veterán
Az ajánlás szerint a feltöltés alatt a testsúlyod harmadát kell naponta beszedni grammban. Ez az esetedben kb 25g. Ha folyamatosan szeded, nem feltöltve, akkor a fele elég napi szinten.
5-10 grammos adagokban kell bevenni a nagyobb CH tartalmú kajálás előtt. Lehetőség szerint kerüld a krea szedés környékén a nagyobb cukorbevitelt, mert erősen vizesedni fogsz!
szerk: Én jövő héten kezdem el. A tömegnövelőmben is van egy kevés belőle.
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
aelod
veterán
válasz aleister #83424 üzenetére
Igen. Pont emiatt kerültem egy ideig a szedését. Brutal mennyi vizet összeszed. De hát ez a dolga, hogy bemenjen a sejt membránba. Velejárója, hogy visz be vizet is.
(#83421) Dorian
Véleményem szerint ha valamit el akarsz érni az életben akkor adj bele mindent. A nem akarom túl komolyan venni ezt az egészet dologgal nem fogsz elérni sok mindent az edzésben. De ez csak az én véleményem. Nem bántásból írtam mielőtt félreértenél.
-
_NCT
őstag
válasz Woodslave #83426 üzenetére
Néztem én is miafasz
Már megint túl van misztifikálva az egész....
aelod: "Véleményem szerint ha valamit el akarsz érni az életben akkor adj bele mindent. A nem akarom túl komolyan venni ezt az egészet dologgal nem fogsz elérni sok mindent az edzésben"
De azért a napi 20g creatine szedése már nehézkes? Interesting....
[ Szerkesztve ]
-
Dorian
félisten
Semmi megbántottság nincs bennem, nehezen sértődöm
Látom itt a célok nem ugyanazok, azért nehéz a közös nevező. Ti a maximális kinézetre mentek, minél izmosabbak, szálkásabbak akartok lenni. Ez a cél a testépítésben. Én nem testépítek, számomra ezek inkább járulékos dolgok, a kinézet javulását a járulékos-mivolta és korlátai mellett igyekszem csak maximalizálni.
Számomra a cél, hogy jól érezzem magam. Most éppen kettlebell edzéssel, volt, hogy éppen ütirugi-ra jártam, vagy bicajoztam.Kétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
Alpachino
veterán
válasz Dorian #83421 üzenetére
"Én nem akarom olyan komolyan venni ezt az egészet"
Sajnos ez nem fog így menni
Ne kínozd magad, egyél bátran mindent, ami élvezetet ad számodra, de akkor ne is álmodj jó fizikumról, izmos, esztétikus testről, pláne kockás hasról ne
A választatás a tiéd.
"Hagyjuk a szexualitást a hanyatló nyugat ópiumának!" ( Virág elvtárs)
-
Dorian
félisten
válasz Alpachino #83431 üzenetére
Csak félve merem itt leírni, de ha már beszélünk róla:
Számomra az esztétikus test nem a kigyúrt testet jelenti, az kifejezetten nemtetszik. Elegendő, ha nincs hasam és nem pálcika a karom, meg látszik némi izom. Ha célom lenne, akkor a tornász testet céloznám meg, de számomra a legesztétikusabb a sziklamászó-test. Lehet majd egyszer nekiállok sziklát mászniKétfajta ember van. Kerüld mindkettőt!
-
aleister
veterán
válasz Dorian #83429 üzenetére
No para! Én is úgy vagyok, mint Te. Eddig le sem mertem írni, hogy street workout-ot tolok, mert szerintem itt konditerem bérlet nélkül megvonják a hozzászólási jogot.
(#83426) Woodslave:
Reggel van még.(#83433) sutyesz96:
Nekem még mindig a tömegnövelés a célom. Lemegy majd az a víz, ha eljön az ideje.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Woodslave
félisten
akit érdekel egy nem konvencionális ajánlás kreatin témában
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Cassidey
senior tag
válasz Zola007 #83380 üzenetére
Olyanom nincs, hátulról nem tudom magam lefotózni. Tudom, megkérhetnék valakit, de nem igazán látom realitását, hogy a "Fotózd már le a seggem légyszi" mondat elhagyja a számat.
Annyira túl van beszélve ez a kreatin, szórj egy adagot a shake-be és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Cassidey
senior tag
-
-
Casanova*
veterán
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest