Új hozzászólás Aktív témák

  • nitro16

    senior tag

    válasz celf #102255 üzenetére

    Elmagyarázom részletesebben mert így nem ment át azt látom.

    Nem azt írtam nem tud hozzá jutni azt írtam 2000/egység. Na akkor számoljunk kicsit ők napi 10-15 őt lazán benyomnak, a minimum idő amit szoktak nyomni az 6 hónap na akkor Egy nap 30 ezer egy hónap 900 ezer, 6 hónap 5,4 millió lenne és ez akkor csak a gyógyszertári növi ez mellé még jön a rengetek szteroid, inzulin stb.
    Érdekesség képen, Flex Lewis nyilatkozta, hogy off-season-be 20 egységet, versenyfelkészülésbe napi 40 egységet nyom el. De ez olyan szer, hogy a kiadását utána vissza ellenőrzi a kormány . A kép lényege az volt, hogy nem kell minden szart mint BCAA meg Glutamin meg sajsejtágító-különleges alkaloidákat szedni mert felesleges/ nem dob annyit min amibe kerül egy jó étrend mellet is. Edzés után egy tejsavó fehérje és gyors ch, kis omega3 és kész. Ha az ember eszik elég zöldséget és változatosan akkor semmi szüksége multivitaminra stb. Mert abból is lehet bevinni valamelyikből többet, akkor simán felborulhat a homeosztázis, utána probál kompenzálni a szervezet.

    "a kerdezo szerinted egy nagy edzesmulttal rendelkezo, sportoloi kozegben felnevelkedett acel akaratu valaki, akinek meg sem kottyan, ha epen semmi tesztoszteron nincs a vereben, mert a cucctol minden termeszetes teszto termeles leallt, de semmi gond, meg szigorit a kajan es az edzeseken is es fogja birni lelkileg. te mirol beszelsz?"

    Én miről inkább te minden kúrába van helyreállítás így kúra végén minden értéked rendben van, nem állsz ott csökkent tesztoszteron szinttel ez max annál fordul elő aki cuccolni akkor cuccol de hülye hozzá.

    "inkább költse a pénzét, kajára": ha olyan bajok vannak, hogy nincs penze rendes etelre akkor eleve fel sem merul a kerdes, h milyen tapkieget vegyen.

    Aha hány olyan ember van akinél nincs közel se maximalizálva a táplálkozás illetve a megfelelő fehérje/ch bevitel még is használ mindenféle tápkieget.

    "azt a nagyon egyszeru koncepciot kellen megerteni, hogy mondjuk adott ket ugyanolyan adottsagokkal rendelkezo sportolo, az egyik kap bcaa-t, vagy kreatint vagy stb. dolgot, a masik nem (placebo-t kap).
    edzenek x ideig, a vegen megnezik, hogy egyiknek mekkora az izomkeresztmetszete, zsirmentes izomzomege, nemtom.... mennyivel nyom fekve, stb, es szepen megnezik a masiknak is. ha az adott szert szedo embernek jobbak az ertekei, akkor hatasos a szer."

    Itt ott megborultál már, hogy nincs 2 egyforma szervezett. Szóval igen simán van, hogy aki nem szed semmit sokkal jobban fog fejlődni mint aki nyomja a bcaa-t meg mindent. Mert genetikailag jobb sokkal jobb "izomépítő képessége van a szervezetének", és lehet az izommegtartásban is nagyon jó. Ezért van az aki le is áll valaki össze megy pár hét-1 hónap alatt más meg hónapokig tudja tartani.

    Nagyon nem értetted meg a lényeget, de erre számítottam is. Olvas el egy pár anatómia,funkcionális anatómia,táplálkozástant, edzéselmelét könyvet/jegyzetet és akkor majd talán rájössz a dolgokra.
    Gyógyszerekhez meg pláne nem értesz.. és ez nem nagyképűség ez tény.

Új hozzászólás Aktív témák