Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
SEGÍTSÉG KEZDŐKNEK! OLVASD EL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genji
őstag
válasz
Dendytv #3851 üzenetére
Én néha benézek, béta óta játszom kisebb-nagyobb szünetekkel.
Mechanikákatt tekintve monster a legegyszerűbb és Syndicate a legbonyolultabb. Most nem fix a meta patch miatt, de általában minden frakcióval be lehet jutni PRO rankba. Én a helyedben talán Nilfgarddal kezdenék ismerkedni a monster mellett, egyrészt mindig van egy két jó NG deck amivel lehet haladni, másrészt változatos és szórakoztató mechanikák vannak NG-vel amik általában arra épülnek, hogy a másik frakció lapjaival is játszol illetve keresztülhúzod az ellenfél játéktervét.
-
Genji
őstag
No nekem megvan a pro rank Lined pockets -el. Hihetetlen erős deck, dominálja a metát.
-
Genji
őstag
EIST nagyon tetszik, elég OP lett. Fury leader abilityvel Eist+Jutta 29 point egy körben.
-
Genji
őstag
-
Genji
őstag
Nekiveselkedek a szezonnak
-
Genji
őstag
Új patch jön sok változással: [link]
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3816 üzenetére
Az új patchel, nagyon felborult a meta (végre), nagyon jók az új lapok és mechanikák.
Csak pár napja van kint az új kieg, úgyhogy mindenki kísérletezik, nem tudni még mik lesznek a Tier1 paklik.Ami kiemelkedik az az SK, Monster és NG. Én ebben a hónapban SK warriorral és Ethereal Monsterrel mentem pro rankba. SK T1 Eth MO erős T2 lehet kb. Én SK-t craftolnám le ha nem volna sok scrapem és csak egy biztos erős paklit szeretnék.
Sokan nyomják a Ball NG-t Spy packaggel, aztán ott van az ST symbiosis, a sok Master mirror meme deckről ne is beszéljek. SirPumpkin 10-0-át ment tegnap egy új NG mill deckel, szóval most nagyon változatos és izgalmas a meta.
-
Genji
őstag
Új kieg live, lehet tölteni a patchet! Jók az új lapok és a balance-ok is, jó sok minden változott.
-
Genji
őstag
Próbálok minden kérdésedre válaszolni:
- A 3 sorból kettő azért lett, hogy mobil platformon is játszható legyen a Gwent (3-3 sorral túl apró lett volna a kártya)
- A harcok valóban kicsit repetitívek egy idő után, pont a változatosság miatt nem sok a standard csata és logikai feladványok vannak
- Ha nagyon elakadsz egy csatánál keress rá a megoldásra youtubon
- Mindent összevetve igaz, elég kevés a kontrol a harcban, de ha kipróbálod a különálló Gwentet ott már egész más a helyzet -
Genji
őstag
válasz
Micsurin #3801 üzenetére
Egy hónap alatt lazán össze lehet farmolni 2 full T1 decket. Csak nyomni kell. AI ellen nem érdemes mert ha jól tudom nem számít bele questekbe, se rankedba se semmibe. Az elejen veszíteni fogsz se sokat tanulni és gyorsan gyarapszik majd a készleted. Ez a játék abszolút nem P2W. Sok sikert!
-
Genji
őstag
válasz
DrDobos #3776 üzenetére
Elég nehéz kérdés, de az általános válasz az, hogy nagyjából azonos a reward pontok megtérülése mindenütt, ezért arra érdemes menni ami érdekel, legyen az skin, éppen aktuáls szezonális tree vagy bármi.
Ha tudományosabban akarod megközelíteni ITT egy táblázat az összes treeről megtérüléssel. A viszonyítás alap 2 reward pont = 100 ore = 1 keg. Ehhez képest a Value per reward point oszlopban látod melyik tree a legjövedelmezőbb. Nagy különbségek nincsenek ezért írtam a fentieket.
Ami még hasznos lehez: ITT találsz egy crafting guide-ot azaz melyik kártyák a legerősebbek, mi a meta, mit érdemes lecraftolni. Pár hónapos, de releváns.
-
Genji
őstag
Érdemes egy frakció mellett elköteleződni és frakció keget venni (ha vannak még).
-
Genji
őstag
A vezetők csak skinek, te választod ki a képességüket.
-
Genji
őstag
mennyire nyomható F2P?
-
Genji
őstag
Új CCG a láthatáron
-
Genji
őstag
én pihenek pár szezont, besokalltam.
-
Genji
őstag
Kinyújtott nyelvű Roach avatar elérhető az új szezonban! LOL
-
Genji
őstag
Twitteren Burza közölte, hogy következő szezon után várható egy balance patch, addig marad a jelenlegi meta.
-
Genji
őstag
válasz
Kai_Rong #3702 üzenetére
A válasz az új meta snapshotban!
BTW Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Genji
őstag
12.19. óta kint van a Netflixen az első Witcher évad. 9.0 imdb-n 29K szavazat alapján. Én 4. részen vagyok túl vegyesek az érzéseim, de egy biztos Henry Cavill-t az isten is Geralt-nak teremtette.
-
Genji
őstag
Ha esetleg valakinek nem esne ne elsőre, az új Havas pályát kell kiválasztani és a hoembert szetverni a jutalmakert.
-
Genji
őstag
[META report 12.19.] - Még mindig Místic Echo Harmony a legerősebb deck.
-
Genji
őstag
válasz
Kai_Rong #3687 üzenetére
1-es lépés
- kiteszed a damient ugye lesz egy 5ös és egy 1es, NG withdrawal felveszed az egyest és újra leteszed lesz 3 damien 7 5 és 1esKövetkező körben 3x tudod megismételni a mókát
2-es lépés
- folytatod amíg az ellenfeled concede-el (hogy ne legyen unalmas Vilgefortzal kinyiffantgathatod az ellenfél lényeid, esetleg elégetheted az egész pakliját vagy mókából akár cahirt is kirakhatsz, ha az ellen buff-öli magát) Tutoroknak Royal decree és renew, hogy biztos legyen a móka. Nagyon FUN - csak nem az ellenfélnek -![link] - 500-as Cahir pl
-
Genji
őstag
Tegnap kipróbáltam a Damien féle abuse Seasonal paklit, beteg... Ingyen győzelem egyrészt másrészt csomó contract összejött (pl a nyerj legalább 100 ponttal).
-
Genji
őstag
válasz
Alexxxis #3677 üzenetére
Nem, talán egyszer nem jött jól a bomb heaver. Elf pakli nagyon gyakori és abban mind van scenario artifact. Assimmilate meg nem jó ebben a pakliban 2 max 3 lap buffolja ha esetleg úgy jönne ki a lépés, ellenben alba pikeman jó kis engine + előcsalja a removalt a kör elején az ellenből amit később nem a fontosabb lapok kapnak.
-
Genji
őstag
[SHUPE POISON NG] - Irdatlan nagy móka. Radeyah + Shupe általában 13-14 pontos playek, Dulla+Runewright kombó, a rengeteg poison... Eddig egyet sikerült vele veszítem.
-
Genji
őstag
válasz
Kai_Rong #3658 üzenetére
Annyira gyorsan jön a resource, hamar összeszeded magad IOS-en is. Amit ajánlani tudok az az ST Harmony deck, ezzel a deckel lehet a legnagyobb MMR-t elérni.
A starter pack nagyon megéri szerintem, reddit-en olvastam, hogy elvileg 5 hordónként jön egy lila gold lap.
Ja és íme, egy friss példa, hogy 3 goldot is lehet húzni egy kegből:
-
Genji
őstag
-
Genji
őstag
Shupe challange indult a fraction challange mintájára, 5 napig tart és többet között rewardként legendary Shupe kártyát lehet elég könnyen szerezni rewardként. Ne hagyjátok ki!
-
Genji
őstag
Starter Decks: https://teamaretuza.com/academy/course?lessonId=204
Top Cards to Craft: https://teamaretuza.com/academy/course?lessonId=236 -
Genji
őstag
válasz
perge666 #3645 üzenetére
A szint majdnem indifferens a játéktudást illetően. Majdnem ugyan annyi exp-et kapsz ha vesztesz, ha nyersz tehát lehetsz te prestige3 lvl60 úgy is, hogy folyton veszítesz.
Rankedot játszol vagy szezonálist? A szezonra nagyon erős a deck amit linkeltem, de ha mondod mivel/mit játszol tweakelhetünk rajta, szívesen segítek. Ha teljesen kezdő vagy, nulla lapkészlettel azonnal nem tudsz tier1 decket készíteni, de farmolni kell f2p is gyorsan összejön.
-
Genji
őstag
Na 1-2 hónap szünet után visszatértem. iOS átültetés marha profi, de nálam egy XS-en annyira apró, hogy élvezhetetlen, viszont iPaden teljesen élvezhető.
A seasonal az új játkosok mészárszéke, lapminőség és skill hátrányban már már szégyellem őket "levágni". Apropó: ezzel a deck-kel, nyomulok. Művészet veszíteni vele.
Az új kieg-et lecraftoltam (elfelejtettem, hogy van 16K ore-m lol), semmi egetverő eddig, nekem ez az armorgame annyira nem jön be.
A játék még pörgősebb, dinamikusabb lett, az új leader rendszer is megszokható.
Rengeteget rakott bele a CDPR remélem a mobilpiac meghozza nekik a zsét és a játékosállományt amit megérdemelnek. -
Genji
őstag
Új Patch 3.2 LIVE, megint friss a meta. Gőzerővel dolgoznak a mobil platformon, gyanítom akkor többen leszünk.
-
Genji
őstag
Na megvan Rank 0 picit szenvedős lett. Rank 5-ről 3-ra Sigi Townfolk abuse aztán Foltest Commando abuse Rank 1-ig és itt totál beakadtam kb mindennel játszottam végül Usurper Shupe-pal sikerült beérni. 7680 MMR-ral jelenleg a PRO rankeden 823. vagyok. Egyébként 61W / 59L / 2D szóval semmi eget rengető winrate.
Ha valaki játszana szerintem ez a meta breaker: Usurper Shupe (Ducal Guard helyett Magne Division-t ajánlom, ugyanis a pakliban egy lap sem profitál az Assimilate-ből)
Favorit a sok Foltest és DJ ellen, elég jó mirrorban is, egyedül Ardal Hyperthin nehéz matchup. Elvétve Skellige és Scoia ingyen győzelem, Monster kihalt a ladderról annyira gyenge.
BTW friss Tier List --> https://teamleviathangaming.com/meta/
Játsszatok, elég fun most a játék, meg ne csak magamban beszéljek!
-
Genji
őstag
válasz
NyxNyxNyx #3634 üzenetére
Két kattal (vagy dupla tapival érintőn) tudod megfogni a kártyát és aztán azt elengedve tudod már droppolni katt nélkül. Régen úgy emlékszem droppoláskor is kellett kattintani.
Ezen kívül rengeteg vizuál és praktikus kis változtatás van (pl keg nyitáskor bárhova kattaintva nyitja a következőt).
BTW NEW PATCH IS LIVE! Az új szezon fenomenális 8 másodperc van egy körben mindenkinek. Össze vissza csinál mindenki mindent. -
Genji
őstag
MASSZÍV változások a játékban! Patch 3.1 change notes
Pontos dátum nincs de várhatóan új szezonnal jön a patch.Ha valaki újra belekóstolna a játékba, most van itt az ideje. Erősebbek lettek a lapok és a provision pontok csökkentek nagy átlagban.
-
Genji
őstag
Mai ranked TIER lista.
-
Genji
őstag
Ha valaki esetleg szezont akar farmolni: Nilfgaard Season of the Griffin deck
Ma 56/8-at mentem vele, nagyon könnyű vele nyerni.
-
Genji
őstag
Új kulcsszavak a kiegészítőben
Assimilation mechanika tűnik nekem a legizgalmasabbnak. -
Genji
őstag
Ma 8 órától a Twitch-en Crimson Curse kiegről livestreamel a CDPR!
-
Genji
őstag
Egyetértek, izgi lesz a március és iszonyat pörgős lett a game. Kicsit valami 'out of the box ' mechanika kéne, mert ez a buffolunk / sebzunk a unitokon unalmas. A pancel pl egy jo otlet, de valami tobb kellene. Burza closed béta óta a Community manager, a kezdetektől viszi a játékot a hátán.
(#3582) Alexxxis
Gwentup.com-on lehet szűrni patch utáni deckeckre. Ott nézelődj! -
Genji
őstag
Pár lapot is megosztottak ma.
-
Genji
őstag
Na gyerekek új szezonnal nagy változások jöttek, csomó kártya megváltozott, valamint a ranked játék is. Az új macis megoldás miatt újra él a mill és a consume.
-
Genji
őstag
Na játszik még valaki?
Ki mivel tolja és hol tart? Hétvégén rácsúsztam a játékra, rank 7-ig jutottam egy saját verziójú Thrive Big Monster deck-kel.
-
Genji
őstag
Infó: Márciusban jön az új Expansion set, és külön expansion kegekből lehet majd húzni az új lapokat.
Új/másik metasnapshot: TeamLeviathan Meta Report 2019.02.21.
-
Genji
őstag
Friss Metasnapshot! Tegnap próbáltam ladderen a Big Monstert, elég jól működik.
-
Genji
őstag
Nem tudom ki mennyire követi, de ÚJ PATCH van kint 4 napja és elég sok a változás. Új leaderek, rengeteg kártya változott. Valakinek tapasztalat? És ha jól olvastam márciusban új expansion! Jönnek az új kártyák!
-
Genji
őstag
válasz
Kai_Rong #3546 üzenetére
Üdv nálunk! Jó játékot!
Itt egy TIER list arénához. A nagyobb pontszámú lap az erősebb. Mindig válaszd a legmagasabb pontút a felajánlott 3-ból. A potential jelzi, ha sokkal erőseb is lehet a megfelelő körülmények között a lap mint alapból és a likelihood, hogy mennyi az esélye, hogy ez meg is történik.
-
Genji
őstag
BUÉK minden kedves topiklakónak!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrotik routerek
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sorozatok
- Milyen SSD-t vegyek?
- Videó stream letöltése
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest