Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaboo
újonc
Sziasztok, most beszéltem a Rockstar Supporttal, azt mondták technikai okok miatt késik a Diamond Program-os jutalmak kiosztása.
-
balaboo
újonc
válasz Lorell71 #69034 üzenetére
Aha, ja csak azért, mert velem is elég érdekes dolgok történtek ott abban a session-ben: konkrétan Gestapu-nak segítettem volna bunkert eladni amikor lefújta és mentünk ki az Insurgent Pick-Upommal az országútra, hirtelen ránk spawn-oltak 30 klónomat, aztán el kezdte dobálni a zacskós modolt pénzt. Szerencsére autóban ülve nem veszi fel a karakter. (Úgy zúdult le a kocsi tetejéről )
-
balaboo
újonc
Sziasztok!
Kérdésem lenne, hogy mennyire érdemes az MC business-eket átköltöztetni az Alamo Sea köré?
(Jelenleg abszolút Paleto Bay-ben van a székhelyem MC ügyileg.) -
balaboo
újonc
válasz Bjørgersson #68867 üzenetére
Ja bocsi, lehet ahhoz van köze, hogy 21:9-es képarányú a játék nekem.
-
balaboo
újonc
Sziasztok,
Balázs a polgári nevem, '95-ös évjárat vagyok és ezúton szeretnék jelentkezni a Ph!crew-ba.
SocialClub ID: BlaseLowlander (jelenlegi aktív crew: HOCC)
Idén áprilisban kezdtem el játszani, GTA Online-ban valamivel több mint két hónapja vagyok aktív, kb. 230-as az RP szintem és Document Forgery-n kívül minden business-em van. (Facility-m, Arena Workshop-om nincs.)
Oppressor MK2 van.Elég sokat játszom, heti szinten min. 1-2 nap (sok esetben éjszaka), de eléggé változó hogy a hét melyik napjain. (7-napos munkarendből adódóan.)
Korábban többször játszottam Ph!-sokkal public session-ben és mivel láttam hogy mennyire aktív ez a crew, elhatároztam hogy jelentkezem, mivel a (jelenlegi) crew-ban 3-4 emberen kívül senkivel nem találkozom online.
Remélem méltónak találtatok, hogy kegyeibe fogadjon a crew!
UI.: Bocsánat , ha korábban külsősként bárkivel konfliktusom volt supply-ozás miatt, akkoriban még nem ismertem a szabályzatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Moto G04 - fapadot szépen
- Építő/felújító topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Videós, mozgóképes topik
- Witcher topik
- Cyberpunk 2077
- Mobil flották
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest