Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
TiberiusX #96642 üzenetére
Én is belefutottam ma ebbe a hibába.
Tavaly még játszottam vele (Epic), ma már nem indult.
Nekem az vált be, hogy töröltem a Rockstar Launchert, aztán feltettem manuálisan.
Ezután mikor Epicről indítom a játékot, mikor az SDK-kra kérdez rá, hogy engedélyezem-e a futásukat nemet nyomok (2x kell). Kicsit várni kell, a Rockstar ablak ott marad, alatta a hibaüzenet, hogy unable.., de a játék elindul. Aztán ezt be is lehet zárni, a hibaüzenetet kilőni, a játék megy. -
WASPZotya
tag
válasz
TiberiusX #96654 üzenetére
Nekem a d-n van a launcher is meg a játék is, c-n csak rendszer cuccok vannak.
Tegnap csináltam asszem gyep eladást, hogy az mennyire felbaszott. Vmi csöves ott pöfékelt a jobb 1-ben erre én is beszédültem állandóan, és alig lehetett menni a kocsival. Le akartam lőni azt a faszt, de sajna nem engedte.Ilyen eladásos küldim még sosem volt, remélem nem lesz gyakori. -
ProgenXL
őstag
válasz
TiberiusX #96654 üzenetére
Egészen hihetetlen hibákat tud generálni ez a launcher ahogy itt olvasgatom. Nekem a múltkor folyamatosan offline volt és egyszerűen nem akart online lenni. Délelőtt még hibátlan volt, délután meg már vacakolt. Végül a windows defenderbe kellett hozzáadnom a kivételekhez hogy online állapotba legyen. Azóta lekopogom működik de azér na...
Nekem csak a C meghajtó van így minden arra települ szóval ezügyben nem tudom mi lehet a megoldás. Emlékszek a játék megjelenésekor még ékezetes mappába sem lehetett telepíteni.
ledgeri hibája is érdekes. Gondolom ez a gépben valami szoftveres hiba nem lehet vagy passz.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TiberiusX #96648 üzenetére
Nekem a support 4* ajánlotta, hogy az oldalukról rakjam fel a launchert, a végén már tracking linket is raktak bele ... (annak ellenére, hogy már az elején írtam, hogy már 2* külön felraktam tőlük és le is töröltem ...)
Ami viszont megeshet, hogy az alapverziója a programnak steamnél régebbi, de úgy is 2. dolga az lesz hogy frissítsen.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
TiberiusX #96642 üzenetére
Mi más esetén van még így, mert a megjegyzésből nem derül ki, hogy azok mennyire csatolódnak, csatolandóak...
Nem mindegy, hogy semmit sem tudsz telepíteni, vagy nem megy semmi adott webáruházból, vagy nem megy semmi rockstar launcheres, vagy bármi ezeken túlmutató!Nekem nov vége óta a support kérdéses segítségével sem megy a launcher frissítése, így játszani sem tudok...
-
VikMorroHun
őstag
válasz
TiberiusX #66673 üzenetére
"Grapichban minden maxra van téve." Lehet, ezért. Próbálj meg kikapcsolni/lejjebb venni ezt-azt. Kezdetnek az élsimítást mondjuk. Hátha kiderül, mivel van baja. Nálam egyébként a Tom Clancy's Wildlands akadozott legutóbb, annak ellenére, hogy 70-90 FPS-t produkált (nem volt maxra állítva). Viszonylag gyors HDD-ről áttettem SSD-re, és megszűnt az akadozás.
-
törölt tag
válasz
TiberiusX #31582 üzenetére
nekem anno a sc bejelentkező képernyőn fagyott ki rendszeresen, ugyanazzal a hibával, amit te is írtál. akkor egy játékfájlok ellenőrzése, és az ikonon egy tulajdonságok/komp/megfelelőre állítva procedúra megoldotta a bajomat. az egészet egyébként az okozta, hogy feltettem a borderlands új részét, ami magával hozott pár "egyéb telepítendő" programot is. szóval, igen okozhat más program ilyen zűrt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Egy óra, két rendszer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest