-
GAMEPOD.hu
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
addikt
válasz Areturus #22470 üzenetére
Ok!
Javaslom, ha majd Te is betöltötted a hatvanat, akkor térjünk vissza erre a nyelvtanulós dologra, lehet akkor már nektek a kínai lesz a kötelező, bár én már jó eséllyel nem fogom azt megérni."Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani." G.B. Shaw
-
törölt tag
válasz Areturus #19941 üzenetére
1. általában nem a kresz betartásával autózgat az ember, ritka, ha van idő arra figyelni, ki merre indexel.
rám akkor huzza csak rám, ha szembe megyek vele, de ugyebár ki szeretném kerülni valamerre... napuff, pont arra akar kikerülni "ő" is...2. mi a manónak nyomkodod a dudát indokolatlanul? érdekes módon engem az zavar kicsit, hogy megyek 200-al, nyomom a dudát, de nem húzódik le, hogy elférjek
3. miért? te nem ugyanezt csinálod?
4. és itt ugyanez, meglátsz egy tuning verdát őrizetlenül, te is elkötöd... nem egyedül te gyűjtöd az autókat
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Areturus #19952 üzenetére
Azért ez már nagyon meredek... Ehhez képest 'bizonyos' aluljárók éjszaka Budapesten leányálomba valók.
Budapesten nem kell attól félned, hogy lelőnek. Megkéselni, összeverni esetleg, de lelőni nem fognak, mert sokkal nehezebb fegyvert szerezni és nagyobb a baj is belőle.
A nagy pocsolya túloldalán ez nem így van. A legtöbb államban könnyű fegyvert szerezni, van ahol engedély se kell hozzá, mert alkotmányos jogod saját védelmedre fegyverrel a zsebedben járni. Ahol pedig ennyi fegyver van az utcán ott a bizalmatlanság életet menthet.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Puma K
nagyúr
1. Az indexet használják az NPC-k/BOT-ok.
Max autótól függ mennyire látszik. Ez nem egy város-autó szimulátor játék, így az AI ebből a tekintetből csak elfogadhatót szintet üti meg. A jelentős többség aki ezzel a játékkal játszik nem rendelkezik jogsival már csak korból eredendően sem. Továbbá van aki csak gyalogosként éli a mindennapjait a valóéletben még csak egy bringát sem vezet amire már vonatkoznak a KRESZ szabályai (amit megint sokan nem is tudnak...) szóval a reálishoz közeli közlekedés nem fontos ezekből az okokból, más kérdés, hogy te is és én is meg még egy pár ember örülne, ha reálisabb lenne ezen része a játéknak.2. Ezt én is észrevettem, hogy amúgy a valóságban-hétköznapokban megszokott tényezőktől a játékban szabályosan bevadulnak a gép irányította karakterek... túlzottan is. Az meg a másik, hogy minden NPC az általam irányított karakterre szegezi a tekintetét akár milyen közel is megyek el mellette/mellettük és az sem számít, hogy van-e más NPC a közelében... a Skynet már figyel minket
3. Jól írod... amerikában vagyunk ott nem kell meglepődni semmin.
4. Ezt az igencsak nevetséges hibát szintén észleltem, remélem sokan jelentik a Rockstar felé és javítják... mert egy PC-nél ilyen ne legyen már
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
TESCO-Zsömle
félisten
3. Értem én, hogy amerikában vagyunk de ha bemutatok valakinek akkor az előveszi a pisztolyt és elkezd lövöldözni? Kiszáll és kiszed a kocsiból? Vagy rendőrt hív rám?
Vannak helyek, ahol az is elég, ha egyenes vonalban elindulsz valaki felé, már rántja a stukkert...
4. 30m? Én terepjáróval próbáltam a döglött repülőt betolni a hangárba, hogy meggyógyuljon. Ott volt mögötte 2m-re. Átültem a repülőbe, hátha mégis beindul, mire kiszálltam és hátrafordultam az összesen 5m-rel a karakter mögött levő terepjáró eltűnt. És nem ez volt az első alkalom. Fél órával utána a 150k-s verda vált az enyészet martalékává, míg kigurultam a hangárból a repülővel...
(#19949) figure85: "kiszagolja a közeli rejtett tárgyakat"
Ez pontosan mit akar jelenteni? Milyen rejtett tárgyakat?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen videókártyát?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen széket vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Adobe Photoshop
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
- Különleges ITX PC (5800X3D 64GB 1TB RTX4060 LP) - Portal Companion Cube
- Iphone 16 pro max 256gb istyle. 2027.10 ho.-ig garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest