Hirdetés
-
GAMEPOD
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
dokee78 #53730 üzenetére
Steam-es előny:
A Steam-nek nagyon jó az elérhetősége letöltés szempontjából, így nekem a 240Mbit-es netemmel maximum 32MB/s-cel tudom tölteni a programokat.
Steam-en van community hasonló mint itt csak ott több mindennek lehet utánajárni angolul. Ezt elérni pedig egyszerűen a Steam-ből tudod.
A Steam-es friends list-en látod miután Shift+Tab-ot megnyomtad ki mivel játszik, és tudod invitálni arra a szerverre amin éppen te vagy .
Ha vannak Steam-en játékaid akkor egy újabb játék kerül egy helyre rendszerezve.
Steam-en tudsz Stream-elni barátoknak vagy bárkinek.
Tudsz képernyőmentéseket csinálni amit fel is tudsz tölteni azonnal.
-
cyberkind
félisten
válasz
dokee78 #53730 üzenetére
Ha ráérsz sokszor szenvedni a lassabbnál is lassabb sebességgel amivel töltögeti a frissítéseket a játék, akkor tökéletes a sima változat, nekem megvan mindkettő de a pokolra kívánom a Social Club-bosat, kb használhatatlan volt rengetegszer, ja és persze a játék letöltése is változóan szar, bár vannak/voltak jobb pillanatai, szóval a te döntésed.
Ennyi a különbség.
Nincs 1 személyes heist, 2 személyes a legkisebb de a maradék 4 heist már 4 személyes, mondanom se kell, hogy random emberekkel nincs értelme tolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Videoteszt Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- CORSAIR RGB LED Lighting PRO INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm white INGYEN FOXPOST
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- Cooler Master Hyper 622 Halo White Edition (Alkatrész/Hiányos) INGYEN FOXPOST
- be quiet! Pure Rock 2 FX 120mm ARGB INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB AeroCool Shard Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest