Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sontir Fel
őstag
Ha már... Igaz, tegnap szedte le a képeket
Valamiért beragadt pár giga a Skyshowtime appba, nem értem mi lehet a gond, nincs semmi letöltve.BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz M.Eriksen #300 üzenetére
+1, a fotózás miatt vettem és nekem elég a 128as. Ha fogy a hely, akkor rendet rakok. Amúgy talán 15 giga van a gmail fiókomhoz és 1 Terra a onedeiveon. Úgy emlékszem ott lehet családi csomagot venni, az 5x1tb, talán valami évi 35 ezer forint... Érdemes lehet tagokat toborozni
BFBC2/Steam/BF2-3-4/Erszoft/BF42/: Mr.Norissz Origin: Mr_Norissz
-
Sontir Fel
őstag
válasz mediumgecso #204 üzenetére
Nekem este lassan tölt, igaz a gyári töltőt használom, de nem hiszem, hogy emiatt lenne. Adaptív töltést engedélyezd a beállításokban.
-
Sontir Fel
őstag
Lassan egy hónapja használom, szerintem egy fantasztikus készülék. Az a user vagyok akinek jól jön a segítség, nem bánom ha az AI rakja rendbe a képet, mindig is lusta voltam utómunkázni vagy egyáltalán megtanulni komolyabb szinten ezt a dolgot, viszont sokat utazom és szeretek képeket csinálni.
A rendszer fluid, nekem ez fontos, a játékok beli teljesítmény nem releváns számomra, nem szoktam játszani. 128 gigát vettem, nem sokkal több lett volna a 256, de nem hiszem hogy gondom lesz, még mindig van 80 gb szabad helyem. Az e-simtől féltem, de furcsa módon az az érzésem, hogy az a szolgáltatás jobb és stabilabb amit azzal (spanyol digi) használok és nem a fizikai sim (magyar voda).
Árral kapcsolatban: 450 ezer stabil értékálló forintot nem adtam volna érte, sőt még a 999 eurónál is húztam a számat, de aztán akciós volt a helyi MM-ben, így gyári Google töltővel és egy masszívabb spiegen tokkal 900 euró volt kereken... (később vettem még spiegen fóliát és wireless - nem goggle - töltőt kb 35 euró körül) amiből azt akarom kihozni, hogy lehet repülőjeggyel és városnézéssel is beszerezhető más országból olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam topic
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Parfüm topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest