Új hozzászólás Aktív témák

  • Keddkem

    csendes tag

    válasz 3DFan #5999 üzenetére

    A Creo oktatási verziója több, mint egy éve letölthető, teljesen ingyen, csak regisztrálni kell. De azzal jogszerűen nem lehet ipari tevékenységet végezni, mint ahogy a SE oktatási verziójával sem. Magyarul mindkét esetben illegális használatnak minősül, ha ipari célra használja valaki. Ezért nekem egyik sem játszik.

    A Creo Elements/Direct Modeling Express 4.0 viszont teljesen ingyenesen ipari célra, oktatásra és otthon a kutyaól tervezésére is jogszerűen használható, akármennyi gépen. Ezt teljesen nyugodtan használhatod, még valamilyen alapszintű supportot is adnak hozzá, meg elmehetsz a forgalmazóhoz egy egy napos oktatásra ingyen, persze csak ha ipari cégnél dolgozol, vagy tanár vagy, mert előbb utóbb pénzt szeretnének látni belőled ;) .

    Állítólag a SE jelenti az illegális használatot a gyártónak. Én inkább a tiszta megoldások híve vagyok, a magam részéről maradok a Creo Elements/Direct free változatánál. Sok mindent meg tudok vele csinálni. Egy kis ügyeskedéssel a korlátozásokkal is együtt lehet élni. Ez másoknak is sikerült: [link]
    És emellett persze vágyakozom a nagytesóra.

Új hozzászólás Aktív témák