Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hiii
Az oldal tényleg elég informatív. Mondjuk én nagyon hiányolom az inventort, (mivel azzal szórakozok) úgyhogy ha valakinek van ahoz való cucca én szivesen megszabadítanám tőle. Nem tudom hogy oda lehet-e feltenni saját megoldásokat? Mert ugye a másik kárán tanul az ember... vagy hogy is van ez. Lényeg hogy a saját megoldások visszakövethetők, megérthetők. Ha rámondják az amment akkor teszek fel párat. Addig is bye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Diablo 3 Collector's Edition
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest