Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KnightMan
csendes tag
Hiii
Az oldal tényleg elég informatív. Mondjuk én nagyon hiányolom az inventort, (mivel azzal szórakozok) úgyhogy ha valakinek van ahoz való cucca én szivesen megszabadítanám tőle. Nem tudom hogy oda lehet-e feltenni saját megoldásokat? Mert ugye a másik kárán tanul az ember... vagy hogy is van ez. Lényeg hogy a saját megoldások visszakövethetők, megérthetők. Ha rámondják az amment akkor teszek fel párat. Addig is bye
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Torrent meghívó kunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Könyvajánló
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Diablo 3 Collector's Edition
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest