Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
Most komolyan. Egy értelmes ember szerinted beenged valakit a saját mapjára úgy, hogy hagyja hogy tőle 300 km-re garázdálkodjon? Nemigen! Az én verziómat félreérted...nekem és a társamnak is fel kellene vennie...nem kapnám meg csak azért mert ő felveszi, de nem tudná elvenni előlem. És ha felveszek 10 virágot az 10 virág nekem, de ugyanazt a 10 virágot ő is feltudná venni, de az neki lenne 10 virág, és nem nekem. Ennyi...1000 éves mechanizmus...millió másik játékban működik. Nehogymár itt megoldhatatlan problémát okozzon Nem lopna el senki senkitől semmit, és nem kéne felügyelni azt aki veled egy játékban van...
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1 humoros
- Ukrajnai háború
- Gurulunk, WAZE?!
- PlayStation 5
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- Zalman ZM650-EBT (hibás) eladó
- Újszerű ASUS OLED Zenbook! Csak 1 kg! 13,3 coll/i5-1135g7/512SSD/16GB 4267Mhz RAM
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest