Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2564 üzenetére
Más téma, én most abban a dilemmában vagyok hogy kit húzzak ki Albedo Ganyu és Xiao közül
Albedo nagyon jó support DPS lenne a fő karim, Ningguang mellé, de másra nem nagyon használnám és nem kifejezetten erős.
Ganyu más okok miatt tetszik Viszont nem szeretem az íjászokat, és az eddig kikerült statok alapján nem lesz erős karakter, E-je nagyon kicsi sebzésű, ultija szintén és még random is.
Xiao pedig már a videókból is tetszik, plusz nagyon szeretem a dárda karaktereket és mivel Zhongli nem jött össze, Xiao jó lenne. Csak elvileg sokat gyengítettek rajta a videók óta és átdolgozták a karaktert, félek hogy Zhonglihoz hasonló módon földbe nerfelték.
70 húzásnál vagyok és a következő 5* garantáltan limitált karakter, mivel Monát kaptam Zhongli helyett. Nehéz ez a free to play élet
Üdv. Johnny
-
jonnyjoker01
veterán
válasz wandor0930 #2564 üzenetére
Na ez jó hír, ezt nem tudtam Én is azt hittem hogy csak egyet fog adni Köszi a megosztást. Mondjuk valószínűleg nem fogom lekraftolni sosem, a Crescent Pike még mindig jobb nála.
@body007: Orbán küldetését kell megcsinálni, annak a végén tudsz majd ezzel az izével bármit is kezdeni.
Üdv. Johnny
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest