Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz jonnyjoker01 #2568 üzenetére
Ningguangról egy kis leírást adhatnál. Mire érdemes fejleszteni, milyen artival, ilyesmi
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Ghostface
senior tag
Én nem olyan régóta játszok(50-60-as karakterek AR35), nem tudom mennyire releváns a véleményem, de nálam Albedo nagyon jól működik. Csapatomban ott van Noelle is, így megvan a geo resonance. Minden harcot Albedoval kezdek, lerakom a virágot aztán Razor, vagy Xianyan skilljét használom, és így folyamatosan van mindenkin valamilyen pajzs, tele van a föld kristályokkal, ráadásul a virágot elég jól lehet pakolgatni sűrűn, és így a Burst képessége is nagyon gyorsan újratölt.
#2571Mike
Ha ez az a harc dragonspineban amire gondolok, akkor figyelni kell folyamatosan a kis melegítő oszlopokat, mert állandóan változik, hogy melyik működik... és igen ha leverted a két robotot akkor jön a harmadik nagy.Ezt a kardot is tudom ajánlani ha megtaláljátok, Phys. dmg-t ad, nekem több mint 200 ATK-t dobott Xianyanon:
PSN: Nifty_Ghostface
-
wandor0930
aktív tag
Engem Ganyu nem érdekel, van már íjászom is meg jegesem is.
Albedo érdekesebb, szintén Ningguang mellé, de a Geo bónuszt ugye pajzs alatt kapják szóval én olyanban gondolkodom akinek a képessége pajzs mint Noelle vagy Zhongli hogy ne legyek csak a kristályokra kényszerítve, szóval őt is elengedtem.
Xiao meg meglátjuk milyen lesz, szeles karim még nincs, és bár ő sem az az igazi szeles - nemtudom hogy tud-e reagálni bármilyen elemmel is - egyenlőre nekem tetszik.
Viszont nekem igen messze van a pityem is 10 vagy 20 nyitásom van, illetve legutóbb én Childét kaptam szóval garancia sincs úgyhogy gyűjtögetek serényen, szerencsére ő még később jön csak úgyhogy van időm.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest