Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz wandor0930 #2536 üzenetére
"AR 40en volt utoljára szintlépés, ha akkor elkezdesz már gyűjtögetni sima liba lenne."
Ez teljesen így van. De úgy gondoltam, hogy nagyobb szinten jobb loot lesz, nem rosszabb... És jobb lootnál kevesebb resinből lesz meg ugyan az. Mellesleg akkor jobban ad 4-5*os artifactokat.
#2561 Mike
Most kicsit számolgattam. 4*-os fegyvert wiki szerint nulláról maxra felhúzni 6millió XP. Napi 300k-nyi enchantment ore-t tudsz termelni. Ami azt jelenti, hogy 20 nap felhúzni 1 karakternek a fegyverét, 8 karakternek 160 nap, ami 5 hónap. Szerencsére elég sok egyéb forrás van ami ad fegyver XP-t. De attól még ott van, hogy napi 120 Crystal Chunk-ot kell farmolnod. Azt 1 karakterről nem lehet összehozni, minimum 2-3 kis felhasználó is kell. (Plusz egy második gép, vagy telefon).Én ma reggel 220 kristállyal indítottam, 120at elhasználtam, így 100 maradt. Jelenleg 380 van. Rengeteg játékosnak segítettem. Mind AR35 alatti. Megöltem csak ma 3 farkast, meg vagy 20-25 bosst, egy gyereknek Mona-hoz gombát segítettem szerezni, egy másiknak 4k event piros követ farmoltam ki. (vagyis nekem lett 3960. Az a vicc, hogy 1500-2000 után elköszöntem tőle angolul és leléptem, majd magyarul nagyon szépen megköszönte. Akkor mentem vissza és farmoltuk ki neki a maradékot). Megcsináltam még 6 comissiont másoknak is. Olyan hosszú volt ez a nap, azt se tudom már még mit csináltam. Közben pedig tudtukon kívül megloptam őket, szigorúan csak akkor, ha az általam felkeresett helyek közvetlen közelében volt anemoculus/geoculus, láda, challange, kék repkedő szellemecske. Lehet, hogy most le fogtok nézni, de én ezt csináltam most 2 napig. Lehetne vitatkozni, hogy mennyire etikus dolog meglopni másokat a tudtukon kívül. Mindenképpen rossz érzés, ezért segítek mindegyiknek. Ha nem járt arrafelé akkor úgyse farmolja, akkor meg nem mindegy, hogy én használom fel, vagy csak ott áll? AR35 alatt én se farmoltam. Mindegy... A lényeg, hogy rengeteg idő és rossz érzés. Vagy felhúzok magamnak 2-3 altot és farmolom azokat. Közben meg örökre megunom a játékot... Vagy nem farmolok semmit és akkor vagy háromszor több idő lesz felhúzni a fegyvereket.
De menjünk tovább. Wiki szerint nulláról maxra egy karakter felhúzásához 8,4millió xp kell. Ezt, ha össze akarod szedni, akkor majdnem 9 teljes napig csak ley line-okat kell farmolnod. Ma számolgattam, hogy 5-7 nap a jelenlegi rossz szerencsémmel 80 fölé Ascend-elni egy karaktert. Mondjuk ez a kettő együtt legyen 14 nap. 2 hét mire felhúzol egy karaktert 90-re. Fegyverére van XP, de Ascend cuccok nincsenek. Se talent könyvek. De ha csak 2 héttel számolunk akkor a 8 karakter felhúzása 4 hónap. És csak egy 8 fős Abyss csapatról beszélünk...
Tételezzük fel, hogy 8 karakter felhúzása 3 hónap, mert ad azért elég sokat a játék. 3 hónap = 12 hét. 8 karakter / 12 hét = 1 karakter az másfél hét. Nekem van még 13 másik karakterem, az már 20 hét.
20 hét + 12 hét = 32 hét, ami 8 hónap. Tételezzük fel, hogy havonta érkezik 1 hős, amit egy átlagos játékos meg tud szerezni. 8 hónap alatt az még újabb 8*1,5hét= 12 hét. 3 hónap alatt jön megint 3 új karakter, amit mondjuk megint 1 hónap felhúzni.
Rengeteg feltételezéssel, becsléssel ez 10-12 hónap aktív játék. Ha naponta elhasználunk 50 gemet 60 resinre, akkor kb 7,5-9 hónap. Ami pedig 11k-14k primogem. Vélemény?
Egy kicsit hosszúra sikerült Jó éjszakát
Szerk: Egyébként meg, tudtommal egy kiütött Ore-t mindenki fel tud venni. Valakinek nincs kedve ma kipróbálni? Mert ha ez így van, akkor összefognánk itt hárman-négyen és egymást segítve tudnánk elég szépen fejlődni fegyverzet ügyileg
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
Továbbra sem értem mi túlzás abban, hogy ahelyett hogy minden nap végigmegyek egyesével azokon a karaktereken akiket fejleszteni szeretnék és megnézem kinek tudok épp valamit farmolni az adott nap, helyette csinálok egy kis listát amire csak rá kell néznem és nem kell a játékban menü kattingató szimulátort játszani
Üdv. Johnny
-
csuzda
aktív tag
[link] Ezeken a helyek nézz szét Cor Lapis keresés ügyében
Bal alsó sarokban, az egész hegyet, fentről lefele. A hegytetőn van 4db is egymás mellett, illetve az út mentén a fák alatt.
Fölötte való jelölésben ott a víz szintjében van egy barlang.
A középső 2 ott a teleport mellett van közvetlen. (a bal oldali egy mélyedésben)
A jobb oldalit pedig Story küldetéssel lehet kinyitni.Hirtelen ennyi jutott eszembe. Ahol csillag van, ott van kék fegyver XP kristály. Többi helyen pedig fehér szén, sima szén, vagy Noctilius Jade van.
#2534 Mike
Én megszállott? Az valami jó pokémon? Mert akkor begyűjtöm [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest