Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    LOGOUT blog

    Na, a békéltető testülettel sincs kint a vízből az ember...
    A sztory röviden, hogy a Vodánál volt egy elárazott tv ami 99k volt 360 helyett én meg rendeltem kettőt (használtuk volna mindkettőt, nem eladásra lett volna, bár az ügy szempontjából lényegtelen). Felhívtak, közölték, hogy 2 tvt nem lehet rendelni egyszerre, mert csak, és ők törlik a rendelésemet. Mondtam módosítsa le 1re, azt nem tudja (nem akarta) megtenni. Pár nap múlva hívtak, hogy ajánljanak másik tv-t helyette de mondom nekem az kell és azon az áron amit rendeltem, itt már beszéltek össze-vissza és mondtak olyat hogy hát tudnák módosítani meg újra felvenni a rendelésemet csak sajnos az akciós készlet elfogyott. Mondom szupi mivel én nem hibáztam, az ő balfaszkodásuk miatt adták el a tv-t másnak és nem hivatkoztak elárazásra akkor vigyük tovább az ügyet. Panaszt tettem náluk amit elutasítottak egy olyan bekezdésre hivatkozva ami a részletfizetésre vásárolható készülékekre vonatkozik és ki van emelve, hogy teljes áron vásárolható készülékek számára nincs korlátozás. Mondom sima ügy lesz.

    Megkerestem a békéltető testületet, kiírtak egy meghallgatást. A meghallgatáson a békéltető testület elnöke leakadt ott, hogy 99k volt a tv ára és teljesen jogosan állhat el az eladó ha nem akar teljesíteni. Mondtam neki, hogy elárazásra senki nem hivatkozott azóta sem a vodafone-tól ill. mutattam neki a kinyomtatott papírt amin ott van feketén fehéren hogy mire hivatkozva nem akartak teljesíteni azt megnézte de mintha nem akarta volna felfogni. Végül arra kérte a vodafone képviselőjét, hogy akkor jussunk dűlőre adjanak 1 tv-t a kiírt áron de látni lehetett, hogy úgy küldték oda az embert, hogy ne engedjen. Végül telefonálgatott 5 percet és annyi volt az engedményük, hogy a náluk jelenleg 370k-ba kerülő tv-ből adnak 30k engedményt, miközben bármelyik nevesebb boltban 350k. Ezen a kiváló ajánlaton még az elnök is mosolygott.

    Itt azért még bíztam benne, hogy valami lesz, de az elnöknek ez a 99k-s ár nagyon beégett.
    Pedig még azt is mondtam, hogy beszéltem olyannal akinek ennyiért ki lett küldve a tv, ráadásul utánam rendelte, szóval túllendülhetnénk már ezen az ár dolgon ha a vodafone sem hivatkozott téves árra.
    Lényeg a lényeg a végén elutasította a kérelmemet és ennek a kiváló csodafonnak adott igazat akik eszerint nyugodtan hülyére vehetik az ügyfelet.

    A vicces az egészben, hogy a vodafone képviselőjének még meg sem kellett erőltetnie magát annyira nem volt képben, hogy arra hivatkozott, hogy az a 99k az a kezdőrészlete a tvnek amit rendeltem... :W

    Megjegyzem ha a vodafone azzal hív fel, hogy elárazás történt nem tudják annyiért odaadni a készüléket az teljesen jogszerű lett volna csak ilyet egy ilyen szolgáltató nem mondd, mert ők nem hibázhatnak. Vagyis mint a mellékelt ábra mutatja hibázhatnak nyugodtan a fogyasztó meg le van szarva. :)

Új hozzászólás Aktív témák