Új hozzászólás Aktív témák

  • attiss66

    senior tag

    válasz tomcica #87862 üzenetére

    Én egyszerűen be tudom határolni, hogy mikor nem kell edzeni, amikor nem esik jól, vagyis, hogy rosszul esik az edzés. Én többfélét is edzek, futás, bringa, zsákolás, medicinroller/a felsőtestet, hasizommal jól erősíti/, súlyzózás és most kitaláltam, hogy venni fogok egy ugráló kötelet. :DD És nagyon lényeges, hogy tudjunk pihenni. Ha túltolom az edzést napokon keresztül, van hogy napokat pihenek utána, amig nem érzem magamban az erőt, amikor már azt érzem, hogy jobban érzem magam, ha edzek, mintha pihenek. :)
    A Harald Norpoth már tényleg a "csakfutokizom" :)

    xy.zsolt: voltaképpen nem csak minimalizáltam a szénhidrátot, hanem csökkentettem jóval az adagot. Eddig megettem egy jó nagy tányér bablevest egyszerre, most csak a felét eszem meg, de azt lassabban és a kanálba kisebb adagokat veszek fel egyszerre és jól megrágva. Becsapom a szervezetem, ha hosszabb ideig eszek, azt hiszi , hogy sokat eszek :DDD . Így a gyomor is szűkült, laposodik a has.
    Én a fogyást nem akadályozom, inkább akkor veszek jó polárcuccokat :D amikor már felvettem a lendületet a fogyásra, nem fékezem :)
    Amúgy nem egyszerű betartani, hogy az ember ne zabáljon egy jót a finomságokból, meg persze most jön a karácsony a kalácshegyekkel és a sok egyéb finomsággal, ez az akarat próbája :DDD

Új hozzászólás Aktív témák