Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    Na most akkor sorban válaszolok mindenkinek, köszi az eddigi tanácsokat! :)

    (#8410) concret_hp: Én ezt a leírást nyálaztam át reggel. Zuhany alól kilépve megnéztem a talpam formáját, ami a normálnak felel meg, aztán nem hagyott nyugodni és levideóztam a lábam futás közben (nem tudom a mezítlábas szaladgálás a lépcsőházban elég jó alapanyag-e), ezen is azt szűrtem le, hogy neutrális. Talán csak egy nagyon enyhe kifelé dőlést láttam, de messze nem olyat mint a példa videókon amiket a neten találtam.

    (#8411) Cathfaern: Nem akarok nagy távokat futni és megerőltetni sem szeretném magam, teljesen kezdő futó vagyok, jobban mondva még nem vagyok, utoljára 4 éve futottam, akkor is erődben, kemény terepen, katonai bakancsban (paintball, airsoft heti rendszerességgel). Gyanítom az nem számít a teljesen eltérő jelleg miatt.

    Azóta csak gyalogolni szoktam, túrázni a hegyekben (10-20 km), meg kerékpározni (20-30 km). De a futásnál egészen más erőhatások érik a lábat.

    Amit most szeretnék, hogy 2-3 naponta kijárnék a Margit szigetre, ott van futópálya, itt mennék 1-2 kört esténként. Az a tervem, hogy egyik nap kerékpár, másik nap futás, harmadik nap pihentetés (vagy csak gyaloglás, legalább a fotózásnak is hódolok a városban kóvályogva).

    (#8412) raggg: Azért gondoltam erre a Lidl ajánlatra, mert elég nagy kedvezménnyel adják a dolgokat amik éppen akciósak, a kerékpáros topikban is sokan vannak akik direkt várják a kerékpáros ajánlatokat, hogy lecsapjanak valamire. Ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy mi a helyzet vele, ára ellenére hátha eléri a kétszer ennyibe kerülő kategória minőségét (van rá bőven példa a kerékpáros cuccok között). De ha senki nem ismeri, senkinek nincs vele tapasztalata akkor mindegy.

    Lehet megnézem én is azt a Dechatlonos 8k értékű cipőt.

Új hozzászólás Aktív témák