Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peterhappy

    őstag

    válasz Napfénysüti #81936 üzenetére

    Szia Süti,

    LanyUs a nagy Hokás errefelé- Ő írt is egy rövidebb ismertetőt a múltkor -, de mások is használnak. Embere válogatja, van akinek bejött, van akinek kevésbé. Futóedző haverom is Hokákat hord, Ő esküszik rá.

    Nomadsport-ban szoktak Hokák lenni, érdemes berendelni többfélét boltba, és lehet próbálgatni. Fehérváron sajnos nincsenek, de a Nyugati pályaudvarnál van egy boltjuk, az talán nincs messze. Plusz Kelenföldtől két metrómegállónyira, Újbuda-központnál van Spuri és Nyúlcipő is, tudsz próbálni.

    Ha pontosan tudjátok a modellt, és a méretet, érdemes bújni a külföldi oldalakat, AboutYou, BestSecret, Zalando, néha elég komoly akciókat kifogni. Hokák talán főleg AY-n vannak. Ezeken a helyeken pl. a visszaküldés is ingyenes.

    Lehet, hogy érdemes lenne egy lábállás-vizsgálattal kezdenie (Nyúlcipő, ingyenes), mert ha abszolút standard, neutral lába van, lehet, hogy nem kell egyből agyonpárnázott extraszéles-lábfejű holdjáróban gondolkodnotok - és tudnak talán jóval kedvezőbb árfekvésű cipőt is javasolni.

    Vagy berendeltek innen-onnan épp akciós cipőket, csak ahhoz azért tényleg jó tudni, milyen típus és mekkora méret jöhet szóba. Ez esetben mérjetek egy pontos talphosszt, és a hosszabbik lábat alapul véve 10-15mm-t dobjatok rá a méretre. Nekem pl. 275mm, 290 bth-s (belső talphossz) cipők a legideálisabbak.

    De ez is "embere válogatja" kategória :)

Új hozzászólás Aktív témák