Új hozzászólás Aktív témák

  • Agony

    aktív tag

    válasz Louro #75548 üzenetére

    Attól függ mennyit szánsz rá. Ha ilyen 200K alatt meg akarod úszni, akkor szerintem engedd el, mert csak egy csomó pénzért veszel kompromisszumokat.

    Belépő kategóriába, szerintem jók a Decathlon padjai, főleg a szervíz és alkatrész háttér miatt, ha többet szánsz rá akkor nekem a Nordictrack nagyon bevált. Második emeleten használom, de még egyik szomszéd se szólt, hogy egyáltalán hallaná mikor futok.

    Az meg beállítottságtól függ, hogy mennyire tűröd a monotóniát. Én 1,5 év alatt belepörgettem majdnem 4000 km-t a padba (amellett hogy nagyrészt kint futok :D), de ha már van futópadod, nem feltétlen csak futásra lehet használni. Én pl. csomószor sétáltam rajta vagy "túráztam" hegymenetbe, amik mondjuk teljesen jó átmozgatások lehetnek egy erősebb edzés után másnap.

    Most amióta gyerek van, szegény futópad háttérbe szorult, de ha megoldódik a gyerekszoba kérdése, akkor szerintem újra pörgetni fogom vagy eladom... majd meglátjuk mit hoz az élet. Egyébként a futópad nem csak sz*r időben jó, én számtalanszor futottam rajta nyáron, amikor kint pusztulat meleg volt. Beklímázod a szobát, elég egy rövidnadrág, aztán mindjárt komfortosabb a kánikula. :P

    Arra mindenképpen figyelj, ha extrák nem is kellenek, teljesítményben (LE) és futófelületben ne köss kompszomisszumot valami olcsóbb géppel, mert csak a szívás lesz vele, főleg ahogy írtad 105 kg-al. Min. 3 LE folyamatos teljesítménybe gondolkodj és lehetőség szerint 50x150 cm-es futófelületben, főleg ha esetleg a súly mellé még átlag feletti magasság is társul. :K

    [ Szerkesztve ]

    Start with a whisper, end with a scream!

Új hozzászólás Aktív témák