Új hozzászólás Aktív témák

  • jimpo

    aktív tag

    válasz jimpo #68026 üzenetére

    Meg történt a frissítés, most már (egy két dolog kivételével) minden megtalálható a listában. :K Itt egy kép is, amin a zsák és az egyéb dolgok láthatók. A Guard krém és a Magnézium Olaj kisebb tárolóba került át. Meg vittem némi hintőport is biztos ami biztos alapon.
    Lett egy vízhólyag az egyik lábujjamon, de közben nem tűnt fel. :U

    A poharat, vízszűrőt, elsősegélycsomagot, vészeseti fóliát nem használtam. Ahogy a hintőport sem, de nem ezen kell spórolni. A lábamra fújtam a Magnéziumból ebédkor, de ennyi volt amit a futómű ápolással töltöttem közben.

    Így utólag számolva 3500 kcal volt nálam, ebben nincs benne az ebédem. Csak a vitt dolgok. Aminek a jó részének már le volt járva a Minőségmegőrzési ideje, nagyjából egy hónapja.. :DDD Egyedül a SQUEEZY koffeines energia zselének volt egy fura íze, olyat nem veszek többet az tuti. Pedig az még bőven időn belül volt... :(((

    Legközelebb sem viszek sokkal kevesebbet, max ha rövidebb lesz a táv akkor a frissítőn faragok majd. De akkor meg az van, ha elszámolja magát az ember és kifut a távból... Könnyebben előfordulhat hogy csetlik-botlik az ember, az meg nem igazán jó dolog ha lesérülsz a "semmi" közepén.

    Kaptam pár jelvényt tegnap, meg a lépésszám rekordi is megdőlt. Legutóbb túrázáskor volt 40 ezer felett. :C

    [ Szerkesztve ]

    Stryd Next Gen

Új hozzászólás Aktív témák