Új hozzászólás Aktív témák

  • Studi

    addikt

    válasz zolikaDB #51897 üzenetére

    Nagyon figyelj a tested jelzéseire. Futással villámgyorsan lehet fogyni is, és fejlődni is, de nagyon fontos, hogy az izmok sokkal gyorsabban fejlődnek, mint ahogy az ízületek, szalagok adaptálódnak az új életmódhoz.
    Kort nem írtál, de talán attól függetlenül is javasolnék valami ízületeket védő cuccot, megelőzendő a bajt. Kollagén, glükozamin, kurkuma, ki mire esküszik. Olvass utánuk, és amelyik szimpatikus, azt a futás mellett kúraszerűen toljad.
    Bemelegítés, nyújtás: na én ezeket hanyagolom el idő hiányában. :D Nem szabad! :DDD Amit viszont javaslok ezzel kapcsolatban, egy masszázshenger beszerzése: és használata, Youtube-on rengeteg video van. Kezdetnek leginkább simát, maximum rücskösből a puhát (Decathlon), a durvával lehet magad ellen dolgozni. Nálam kritikus területek a vádli, és a farizom oldalsó része. (ezt biztos tudják nálam latinabbul is mások :DDD)

    Keresztedzés: bringázz, ússz, ha van rá lehetőség. Nem írtad, mennyire része az életednek a mozgás napi szinten, de az a legnagyobb előrelépés, ha azzá válik. És a bringa kiváló ilyen szempontból, erősíti, karbantartja a lábat, de más izmokat is mozgat, és a légzést, keringést jól fejleszti.

Új hozzászólás Aktív témák