Új hozzászólás Aktív témák

  • myckey

    veterán

    válasz norby_42 #50374 üzenetére

    “Na ez egy fasza nap volt.”Ha kívánhatok nektek most valamit, akkor az az lenne: legyen néha ilyen napotok, amikor minden futólépés öröm, amikor a lerohadt lábaitokkal hazaérve ti is azt mondjátok: “Na ez egy fasza nap volt.”…mert ugye lehet itten okoskodni, pulzuspánttól szénhidrátgrammokon át az eredménylistákig, meg minden, de legvégső soron ez érzés az, amiért megéri csinálni ezt a “szart”.

    Az életérzést azt nehéz visszaadni, kell hogy valami mozgassa az embert, és ez rohadt jó, mert az élet minden területén előjön, segít átlendülni, bármin.
    Egyébként király időt ment, hírlevélben ott van.

    #50375Never79
    A Mátrabérc két bajnokságnak is a futama, MASZ és MSTSZ ben is szerepel, ilyen olyan elnevezésű kiírásban. Meglehet hogy "zárt" kapuk mellett lesz áprilisban, mert válogató miatt is fontos lehet pár embernek, de nem lesznek sokan az tuti, de így is készülnek szervezők is. Viszont sztm majd ebből sem lesz semmi. UTH ból sem , valószínű....ahogy a dolgok állnak.

    Az októberi Mátrabérc az jó lehet, ott már nyílt(semmihez sem kötött) a szitu és addigra talán megint módosul ez a mocsok helyzet, akár tavaly. ( Pont tavaly novemberben a Balatonnál beszéltem szervezőkkel / MFE / verseny után, ami ilyen csináldmagad lett, de legalább ott voltak átadni, írtam is itt ) . Jó dolog a Mátrabérc, csináld meg egyszer, vagy majd többször is, én is szeretem azt az útvonalat ( hétvégén is ezen mozogtam haversráccal, ahogy írtam odébb ) bár elég szenvedős tud lenni, a "szeretet" van hogy másképp jön elő az emberből, közben :)

    [ Szerkesztve ]

    "Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

Új hozzászólás Aktív témák