Új hozzászólás Aktív témák

  • ígyvanferi

    addikt

    válasz sqpp #43098 üzenetére

    Próbáld ki ezt, ha van méretedben ez az akciós piros. Egész könnyű cipő ahhoz képest, mennyibe kerül. Esetleg a Kiprun Fast, ha belefér 15-ért. A sz.r nemzeti valutánk miatt semmit nem érdemes jelenleg külföldről rendelni az olcsó kategóriában, mert az nem is létezik. Futócipő futóboltban meg szintén nincs ~25 ezer alatt. Szóval marad a decathlon.

    A légzéssel ne foglalkozz, mire rögzülne ez a kettő be, kettő ki, már rég túl is vagy a felmérőn vagy min. Ráadásul eléggé max.-on fogsz futni, nem fog menni a kettő be, kettő ki. Csak legyen egyenletes, és préseld ki rendesen, hogy ne szúrjon be az oldalad.

    Nem tűnik lehetetlennek egy hónap alatt 5:45-ről gyorsulni 5 perc körülre ilyen távon, itt még sokkal többet fog számítani a konkrét cél, az elszántság, a vizsgadrukk, de ezek úgy tűnik rendben vannak nálad, meglesznek.
    Fontos lenne addig is, hogy ne próbáld minden egyes edzésen megdönteni az idődet. Futnod kéne hosszabbakat is mondjuk heti kétszer, lassú, komótos tempóban, olyanban, aminél még tudnál beszélgetni is akár. Aztán mehetne egy olyan, hogy 10 perc laza kocogással bemelegítés után fél kört gyorsan futsz, majd a másik felét nagyon lassan, akár sétálva teszed meg (feltételezve a 400 m-es pályát). 3-4 kör. Hetente hozzáraksz még egyet. Végén kocogsz megint 8-10 percet levezetésként.
    De egy konkrét edzéstervvel várd meg inkább Tomot. Szerk.: megelőzött közben. Aboutyou-t nézd még meg, pl. ez is jó lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák