Új hozzászólás Aktív témák

  • inf3rno

    nagyúr

    válasz Danika256 #38976 üzenetére

    Hát próbáld meg két hetente, ha ez minden vágyad. Viszont én a helyedben bevennék valamilyen gyulladás csökkentőt egy ilyen edzés előtt, és utána is még néhányat, hogy ne tudjon belobbanni. Igazából nekem az Algopyrin, ami mindig beválik, de az sajna vény köteles. Te talán tudsz íratni a háziorvosoddal. Egyébként is kötelessége lenne valamit adnia rá, mert talán mondhatjuk, hogy krónikus fájdalommal élsz, és hogy gyulladás okozza. Van vény nélkül még ibuprofén, de azt mondják az annyira nem tesz jót a májnak.

    A saroknál a sugár segített egyik ismerősnek. Állítólag a lökéshullám terápia is javít valamit, de gondolom az inkább csak placebo. Viszont ezek vissza tudnak nőni amennyire én tudom. Gondolom nem csak úgy véletlenül nőtt oda, valószínűleg köze van ahhoz, hogy rosszul terheled az egész boka alatti részt. Csinálod a tomcica féle lábujjhegyezést, hogy erősödjenek a boltozatok? Én tutira ráfeküdnék arra is, hátha idővel javul a helyzet.

    Úgy rémlik azt írtad, hogy ezt a bőnye gyulladást valamilyen sérülés és hegesedés okozza. Elvileg az ilyen hegszövetet össze lehet törni masszázzsal, vagy akár SMR hengerezéssel is, mert akadályozza a normális gyógyulást, de azt mondják az ilyesmi baromi fájdalmas. Ennek is talán inkább úgy van értelme, hogy beveszel előtte egy fájdalomcsillapítót vagy oda készítesz egy üveg whiskeyt, mint a jó western filmekben, amikor golyót operálnak ki. :)) Masszázsnál cross-fiber friction-nek hívják ami talán segíthet, de inkább nagyobb sebek utáni hegeknél alkalmazzák, ahol jól látni a heg széleit, meg tapintható is. Egy igazi profi talán ilyen rejtett bőnye heggel is csodát tehet, de az USA-ban van csak olyan ismerősöm, aki csinálja, nem tudom itthon létező fogalom e egyáltalán az ilyesmi. Legrosszabb esetben CFF nem lesz csak happy ending. ;]

    [ Szerkesztve ]

    Buliban hasznos! =]

Új hozzászólás Aktív témák