Új hozzászólás Aktív témák

  • Polacheck

    HÁZIGAZDA

    válasz Alg #12882 üzenetére

    Én most mondtam le, előtte lévő napon Gerecse50-et fogok futni (legalábbis remélem), úgyhogy esélytelen egy másnapi félmaraton.

    Más1: Megvolt a hétvégi önkénteskedés a VTM-on. Érdekes tapasztalat volt, pontőrködni voltam dugókával (két másik csajjal együtt) az új Osztás nevű ponton, ahol a maratonoson összefutottak az ultrásokkal. Előbbinek kb 28.km volt, utóbbinak kb 40. Érdekes volt látni, hogy mennyi olyan ember indul el egy maratonon aki láthatóan nincs felkészülve és volt pár olyan akit én konkrétan nem engedtem volna tovább. Az ultrán indulók már jóval inkább felkészültek voltak. Egyébként szervezési szempontból az látszott, hogy kb. 2x annyi önkéntes van, mint amennyi kell egy ilyen versenyre, úgyhogy nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy többet nem megyek ;] Mindenesetre egyszer legalább szurkoltam, segítettem, kipróbáltam, plusz lehoztam DK Gergőt a hegyről, mert feladta, úgyhogy volt értelme elmennem :)

    Más2: Azt hiszem eljött az idő, beleugrok egy Hokába, Stinson ATR a kiszemelt, ez alapján tökéletes lesz nekem, ráadásul terep/aszfalt cipőként ajánlják, tehát kb. mindenhol használható. Az aszfaltos Nike-om úgyis a végét járja már, rövidebb terep távokra meg maradok a Sense Pro-nál, gyorsítókhoz meg van egy Free-m, atlétikai pályára tökéletes.
    Életem legdrágább cipője lesz, elég sokat várok tőle.

    Más3: Javul a lábam, a hétvégén egy próbakörrel kezdek a szigeten.

    [ Szerkesztve ]

    less qq more pewpew!

Új hozzászólás Aktív témák