Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki58
aktív tag
Jelent meg egy teszt a Topping A70 pro-ról. Lehet tőlem akár bértollnok is az illető, de pont azt hallom, amit az erősítőről leír. A DAC-ot nem ismerem, biztosan jó az is, de nincs elájulva tőle. ( ma már nagyon jó ESS DAC-ok vannak, de azért kerülöm őket) Az biztos, hogy nekem nagyon párosodik a Burr-Brown a 70 Pro-val.
Amire ki szeretnék lyukadni, hogy eddig kis erősítésen hallgattam a Deva-t, és most olvasva az értekezést én is át tettem nagy erősítésre. Eddig sem volt semmi, de a planárokat így kell (!) hallgatni. Ha lehet, még dinamikusabb, a mélyei még szebbek. J.M.Jarre - Oxigene megy éppen, de a tesztben szerepel egy szaxofon-bőgő duó. Akinek van Tidal, az feltétlenül hallgasson bele! Brutális felvétel, és a zene sem kutya!
A zene pedig: Markus Philippe - Angel Eyes
A hangerőszabályzás -25 dB-ről -35 dB-re vándorolt. Van tartalék! A hangerőszabályzó (biztosan van különbség, de ugyan mennyi lehet az, mármint minőségben?!)) relés, ami a barátom Holo Spring 3 KTE átépítésénél 600€ lenne. Ugyan már....
[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
válasz RetepNyaraB #101051 üzenetére
Nemlehet, már odaragasztottam az asztalhoz.
-Leszedtem a wtfplay-t. Hát nemtom jobb e, de amekkora nyűg azt használni!
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
RetepNyaraB
veterán
válasz emiki6 #101053 üzenetére
Én nem jutottam el a leszedésig. Próbáltam meggyőzni magam, hogy érdekel egy live linux pendriveról bohóckodva 2023-ban, zéró gui-val, miközben a zenéim nagy része már stream, meg szeretek gyakran újdonságokat felfedezni, na azt ezzel nem fogok.
Maradok a zene és nem a kütyü hallgatásánál. Persze kinek a pap, kinek a neje. Nekem a lányuk."And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
-NoVa-
addikt
válasz RetepNyaraB #101054 üzenetére
Kipróbáltam anno, de nem jó út. Egy offline, Linux alapon működő DAP lényegesen hatékonyabb és olcsóbb célmegoldás, mint egy notebookot dedikálni külön zeneforrásnak, maradok az RS2-nél ilyenekre.
-
lapalapa
senior tag
válasz -NoVa- #101055 üzenetére
Útnak lehet hogy nem jó, de ha pcről kell zenét játszani még mindig a legjobb szerintem hangban. A többi player nem képvisel komoly színvonalat, majdnem máskép fogalmaztam.
Egy jó dap ja, azon lehet rendesen zenét hallgatni.
És még a valahonnan lett dsd isoimat is gond nélkül lejátsza.[ Szerkesztve ]
Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
emiki6
veterán
válasz RetepNyaraB #101054 üzenetére
Minimál gui azért van, de ja, a mai világban.... ezzel az erővel bakelitet is hallgathatnánk.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
lapalapa
senior tag
válasz emiki6 #101057 üzenetére
A bakelit jó példa.
Ha igazán a hangra mész, akkor kompromisszum képesnek kell lenni.
Javaslom kipróbálni a Bug head Emperor-t. A legjobb hang pc-ből.
Utána beszélgessünk, mennyire kényelmetlen a wtfplay.Ha nincs minőségi forrásod, akkor mosóbenzinnel járatod a Ferrarit..
-
Ba cy lus
addikt
-
btraven
őstag
Igazi audiophile nem alkuszik. Akármilyen kényelmetlen, a jobb hangminőségért mindent megtesz.
Mégis milyen dolog az hogy, úgy hallom gyengébben szól, de mégis azt használom, mert mutatja a borítót. -
Melorin
addikt
Topping L70-el van itt valakinek tapasztalata?
Kellene egy erősítő balanced bemenettel ami preamp-ként is működik, mert egy helyről szeretném szabályozni a végfokom és a fejhallgatóm hangerejét is, ugyanis a DAC-on fix a kimeneti hangerő.
Mindezt távirányítóval kellene tudni szabályozni.
Én úgy látom, hogy ezekhez minimum L70 kell, de a topikban rákeresve nincs találat. -
btraven
őstag
Van Fiio music player android-ra, tudja a közvetlen USB átvitelt.
Azt nem sok tudja, amit ismerek: UAPP, Neutron, Hiby, Onkyo. -
-NoVa-
addikt
válasz stellaz #101065 üzenetére
Mély kút ez, még a régi SoundBurger meg Sony nagyon kompakt cuccok mellé akad multifunkciós is:
De a Japánok bármit túltolnak természetesen. Ha lenne lemezem, még a végén rendelnék
-
-NoVa-
addikt
Jelentem, majdnem nagyon megkedveltem a Mullard csövet. Legalábbis hamar megállapítottam, hogy jobban fekszik a DAC - fejes szettjeim között az EHX cső, de... túl kevés lóg ki a Mullardból, nem lehet elég nagy felületen megfogni, és nagyon szorosan fogta a foglalat, szóval esélyes volt, hogy inkább megszeressem a hangját
Aztán szétkaptam a Spartant, berakott csővel nem lehet kihúzni ugyan a panelt eléggé a hangerőszabályzó miatt, de a panel távtartóját kivéve feljebb tudtam tolni annyival, hogy már rendesen meg lehessen fogni és kihúzni a foglalatból. Most már újra az EHX-el zenél, legközelebb ha próbálkozni akarok pl a Prime DAC-ról hajtva a Mullardnak jobban fekvő ESS miatt, egy 20mm-es magasítót beiktatok alá.
-
stellaz
veterán
iFi Zen Dac V2: most leveleztem egy sráccal, azt írja, hogy ő megvette hozzá a drágábbik ifi X-power tápot és vissza is küldte, mert konkrétan semmit nem változott a hangja a laptop usb-hez képest.
Ezennel ezt a kérdést én itt le is zártam.[ Szerkesztve ]
-
Panthera
őstag
Üdv!
DAC és környékén már kezd elég cuccom lenni, de a szoba korrekció (vagy legalább a f. menet ellenőrzése) valahogy mindig tolódik.
Az umik-1 mikrofon helyett mi lehet az olcsóbb alternatíva, ami alkalmas a helyzet felmérésére? Esetleg tud valaki kölcsön adni mikrofont? -
btraven
őstag
válasz Ba cy lus #101081 üzenetére
Meg volt-e olyan hangulatban hogy finom különbségeket meghalljon?
Én ma összehasonlítottam a UAPP és Fiio music playert. Gondoltam a jómérésű Loxjie D10 jó lesz erre a feladatra. Meghallgattam az UAPP-vel egy számot, majd próbáltam a Fiio-t, erre nagyon halk volt. Valami betett az USB kapcsolatnak, de mi? na ezen felidegesítettem magam, attól kezdve már se nem láttam, se nem hallottam. -
Gijon
senior tag
válasz stellaz #101078 üzenetére
ASR fórumon olvastam, persze nem jelent semmit, de maga az eredeti első zen tervezője írta, hogy sokkal jobb döntés, illetve minőség érhető el lineáris táppal, mint az Ifi saját kapcsi tápja. Továbbá nemtetszését fejezte ki a kínai mérnökök munkájával kapcsolatban. Sajnos nem tudom linkelni, mert utólag nem találom, lehet, hogy törölték a szálat, mert túl “sokat” tudott, vagy csak szimplán nem találom.
-
emiki6
veterán
válasz stellaz #101088 üzenetére
Nálam most itt van Retep lineár tápos MF stackje (és hádéhaccá-ja), annak tápja asszem a zenhez is jó lenne. Beugorhatsz valamikor.
[ Szerkesztve ]
-
stellaz
veterán
válasz RetepNyaraB #101091 üzenetére
Usb csati van rajta? Mert nekem
olyan kábel van, ami usb - tapcsati, azzal tudom powerbankra kötni. -
stellaz
veterán
válasz RetepNyaraB #101094 üzenetére
Köszi, az jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Videoteszt Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.