Új hozzászólás Aktív témák

  • _Yvorl_

    tag

    válasz Ildika #519 üzenetére

    Szerintem marhahússal, illetve szarvashússal, ha van rá az embernek kerete a legfinomabb. én csináltam már sertésből is de jóval gyengébb lett az íze. Szerintem csirkével méglájtosabb lehet de az is finom gondolom.

    utána annyi a kulönbség, hogy lén csak sárgarépából csinálom hagymával kis fokhagymával izlés szerimnti fűszerekkel. Valamint a lényeg, jó sok vörösborral. (' kiló húshoz teszek 3-4 kiló sárgarépát és ehhez egy üveg vörösbort folyamatosan adagolva)

    mikor megfőtt akkor szűrővel kiveszem a húst és a répát majd az egészet a turmixba dobom és összekeverem, majd ha megvan akkor visszakeverem a léhez. ha túl sűrű akko rmég adok hozzá vizet, mjad elkezdem összerottyantani megint, ami közben még hottákeverek két kis tejfölt.

    Az egészet zsemlegombóccal tálalom, amit az egyik kolega leírt az elöbb

    You can't teach new tricks to an old GOD!

Új hozzászólás Aktív témák