Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
GAMEPOD.hu
RECEPTEK GYŰJTEMÉNYE A TOPIKBÓL
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Yvorl_
tag
Padlizsánkrém
nyílt lángon meg kell sütni pár szem padlizsánt, addig mig már puha és éppen elkezdené a levét kifolyatni magából. (kicsit maszatos lesz a tűzhely, de ha utána az ember nem hagyja rászáradni még gyorsan el lehet távolitani)
Ha kész le kell húzni a héjját és eltávolítani a szárát.
Ami megmaradt belerakjuk a turmiszba hagymával fokhagymával sóval borssal majonézzel és izlés szerint akár kis mustárral egyetembe és összeturmiszoljuk. Ha kész kenyérrel paradicsommal paprikával vagy csak kanalazva fogyaszthatóYou can't teach new tricks to an old GOD!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazdák
Aktív témák
Új prémium hirdetések