-
GAMEPOD.hu
Az Ubisoft által kiadott játék elérhető a fő platformokon. Windows, PS4 valamint Xbox-on. A játékmotor az AnvilNext. A játékosnak lehetősége van 3 fő frakció között választani a lovagok, szamurájok valamint a vikingek között, 3. személyben irányíthatjuk a karakterünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malystryx
senior tag
Akkor lassan csepegtethetnék az infókat, hogy milyen kinézetük lesz, már alig várom.
Azt a versenyt én is nézem majd, bár nem élőben, megint hétvégén melózok majd... Az előzőbe bele-belenéztem, nekem az első versenyből mindjárt szimpi is lett egy srác, nem tudom kivel játszott, de én Bandanaa-nak szurkoltam.
-
k-adi
nagyúr
s4 reveal: nov 11
+ekkor lesz a tournament döntő is
(mondjuk azért elég merészek hogy az egyik csapatkapitány a lengyel unlocktech-es gyerek lett akit utál mindenki az előző döntő miatt, és most is megjegyezte a com.dev. de azért meghívják csk-nak.. lol )
-
malystryx
senior tag
Ne viccelj ez atom jó dolog Tőled, hogy amikor fontosabb dologról van szó a Warrior's Den-ben, ezt mindig megosztod velünk. Ha esetleg kapacitásod lesz rá, és még tennél fel videót, szívesen néznék realtime gameplay-t is a Gladiátorral, akár dominion akár duel, de igazából bármilyen karival. Ha....
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
és (#1494) malystryx: köszi, mindig jó olvasni a dícséretet. :]
A karbantartás egy kicsit tovább tartott, mint amit a készítők szerettek volna, így kapunk egy 3 napos Champion Statust.
[ Szerkesztve ]
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
malystryx
senior tag
Ismét nagyon szépen köszönjük
Eszméletlen jó lett, ezt többször is végignézem majd. Betalált! Nagyon várom a kontroller beállítást, azt talán a legjobban, meg végre az indikátort is javíthatnák. Annyi sok jó javítás lesz benne, hogy nem is hiszem el. Hihetetlennek hangzik.Gyönyörű az a Gladiátor, már rep 6-nál járok, de állandóan olyan cuccokat kapok lilába, amit kéken kaptam. Pedig a "For Fashion" oldalon elnézve a lila szigonyokat, van amelyik full arany, meg nagyon gonoszan néz ki. Nem nagyon akarja dobni. Amúgy továbbra is ő a kedvenc, nagyon kézre áll. Jobban szeretem mint Kensei-t.
Elég nagy a közösség már discord-on, remélem egyszer mi magyarok is készítünk (a leendő játékostársak számára ill. aki más karakterekre repülne rá) majd videókat az összes karakterről, biztosan megvan minden karakternek a mestere. Persze ez óriási munka, meg csak álom, de a remény...
-
lofagi
addikt
A csütörtöki (október 5.) nagy patch összefoglalója!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
lofagi
addikt
válasz vegitossj7 #1490 üzenetére
Lol azt nem is figyeltem,hogy csak botok. Akkor nem csodálom,hogy lehúzta ennyire.
-
vegitossj7
addikt
Botok ellen tolta. Nagyon sok a különbség, hogy két 3-3-as csapat tolja, vagy randomok egymás között. Arról meg ne is beszéljünk, hogy Bot-ok ellen tolta.A feateket teljesen kihagyta, azok is befolyásolják a meccset, pl. ha sokáig tart a meccs és négyen vannak egy helyen, 1 katapult csodákra képes.
Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.
-
lofagi
addikt
Igazából azt gondolom,hogy jelenleg a játékosok egy nagyon töredéke próbálta ki ezt. Azon belül is nagyon sokuknak fogalma se volt,hogy mit és hogyan kell csinálni, ezt te is megerősíthetted abból a videóból amit linkeltem.
Nekem nagyon tetszett a mód. Sajnos nem volt lehetőségem olyan sokat játszani vele,hogy megunjam, így inkább a leginkább az bosszantott,hogy tényleg senki nem tudta,hogy mi a feladat. Az idő majd eldönti,hogy mi lesz. Várom már nagyon, de biztos,hogy az S4 előtt ez nem fog bekerülni.
-
k-adi
nagyúr
Most néztem egy videót a Tribute módról.
Ti mit gondoltok, amit a srác mesél a videóban mennyire valós? [link] >video
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
Double xp hétvége van!
Okt.2-ig!Az Élet a Legjobb Méreg!
-
k-adi
nagyúr
Szia,
köszi a választ.Y2 még minimum lesz szerintem (ha nem az elég csúf vereség lenne hiszen ez is "R6 Siege féle" DLC stratégiával lett meghirdetve)..
A season4 "nagy dobásaira" nagyon kíváncsi vagyok már: a Tribute mode jónak igérkezik a YT videók alapján, remélem a 2 új hős is jó lesz (ronin gyere mááár) de ami a legjobban érdekel az új meta patch.. Szerintem az fogja eldönteni, hogy lesz e értelme Y2-re várni vagy sem. No meg a dedi szerverek..ha lesznek és nem mese csakIgazából csak azért dillemázom most a vásárláson (annak ellenére, hogy a gold ára most egész jó), mert félek a további alapból alacsony playerbase csökkenéstől...és ami még jobban idegesít, hogy nincs egy rendes statisztika róla.
Ugyan az igaz, hogy az általam most hirtelen felsorolt nagyágyúk (codww2, sw battlefront2 amik szintén akkor jönnek ki amikor a season4 for honorban) más stílust képviselnek (fps lövöldék, stb) de biztos vagyok benne, hogy sokan for honoroznak, akik szeretik az fps-t is (pl te is, és magamat is ide sorolnám ha meglenne a FH).. és amint ezek a nagyobb címek kijönnek, még tovább fog nőni a wait time....és itt jön be a félelmem, hogy hiába "jó" a game ha egy 5 perces Dominion meccsre 5-10 perceket kell várni jó esetben (MM várással és a lobbyban még külön 2-3 perc várás a karakterválasztásra, stb)... (obj. módokat szeretem, a duel, 2v2 nem az én világom bár azoknál lehet kevesebb a wait time "fő időben")
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Hali,
valószínűleg tovább fog csökkeni a játékosok száma az új játékokkal, amúgy azért kétlem,hogy olyan nagy mértékben, mert valljuk be a két játék illetve amiket felsoroltál külön kategóra. Viszont például magamról is tudom,hogy erős FPS beállítottságú vagyok, magam sem értem,hogy miért ezzel játszom még mindig. De valószínűleg a BFront2-re én is benevezek, majd kiderül. S4-re valami nagyon nagy újítást kell nekik felmutatni, de az igazat megvallva sokkal többet várok a Y2-től, márha lesz. S4-re viszont nagyon sok jó dolgot ígértek, amire kíváncsi vagyok. Szerintem húzhatod tovább ha eddig kibírtad, biztos lesz még akció később is.
Őszintén inkább azt mondanám,hogy ne vedd meg, ha annyira bejött volna a játék akkor már rég beruháztál volna rá. :] Prok vannak, de kaptam én már ki rep10-estől is. Szóval aki ügyes az ügyes lesz pár óra után, azért nem kell több száz órát beleölni,hogy kihozd magadból a maximumot.
-
k-adi
nagyúr
Hi.
Most megint 50% elég baráti áron be tudnám szerzeni a gold editiont ...de még mindig gondolkozok rajta, hogy megéri-e egyáltalán beszállni annak ellenére hogy maga a game tetszik, de
- ennyi idő után (túl sok a pro player?) ?
- illetve pont az új season indításakor (amivel elvileg jön a ronin és az új meta patch, meg gondolom a tribute mode is) novemberben jön az új codww2 és az új battlefront2 ami biztos sok embert be fog vonzani és félek, hogy így is alig van player, mi lesz azután?Tudom, FH topik, hülye kérdés, itt mindenki szereti a játékot...de Ti mit gondoltok? Szerintetek lesz még elegendő player s4 után is? Folyton csak steam-es számokat találok ami napi átlag 1500 játékost mutat ami lássuk be nem sok.. ha ehhez hozzáveszem a uplayeseket és mondjuk hasraütésre, hogy ennek a duplája... 3000 player... hát azért az se sok. Nektek mennyi idő alatt talál lobby-t Dominion PvP módban? (du., illetve este)
-
lofagi
addikt
Néhány gondolat szösszenet az új PTS-en található Tribute játékmódról.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Köszönöm szépen
Amúgy megnéztem még most meló előtt a videót, gratu. Elsőre szerettem volna én is ilyen ellenfeleket kapni, nekem nagyon kegyetleneket rakott be, azóta sem erőltettem a dolgot. Hogy kilépett a gyerek. Kis kuka, pedig mehetett volna simán a playoffba Én is még az elejére bejutottam 0 ponttal.
Tetszett azért ez a fajta "biztonsági" játék is, most látom hogy miket lehet alkalmazni, hogy lehet érvényesülnöm. Bár egy warlorddal szemben más a helyzet, őt nem lehet megszakítani ha jól tudom ütés közben.
Örülök ezeknek a videóknak, szerintem sokat lehet tanulni belőlük. Kár hogy magyarok nem foglalkoznak olyasmivel, hogy pl. egy tetszőleges karakterről fullos guide-ot csinálnak, mint sokan külföldön. Jobb szeretem a mi nyelvünkön hallani. -
k-adi
nagyúr
Sikerült végig küzdeni egy tournamentet a Gladiátorral, amivel inkább a biztosra mentem, mint az élvezetre, sajnálatos módon egyre inkább efelé hajlik a játék. Várni arra,hogy mit lép az ellenfél, hogy aztán végül nyerjünk egy olyan fejdíszt, amire nincs semmi szükségem!
Szépen leírtad a jelenlegi helyzetet kíváncsi leszek s4-ben debutáló (gondolom hamarabb esélytelen) defense-metára már... YT-n elég sokan úgy beszélnek róla, mint "újra kell tanulni a játékot az alapjaitól a meta patch után"
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz malystryx #1478 üzenetére
Az az OBS-hez van egy plugin amit fel lehet tenni és mutatja. Itt tudod letölteni ha érdekel.
-
malystryx
senior tag
Akkor megnyugodtam, gondoltam hogy nem lehet mindet. Megnéztem a nobushi karaktert, mert épp samurai és hybrid küldi volt, sokkal jobb vele védekezni mint eddig bárkivel
Hála az égnek van új vidi, már nézem is Jut eszembe, azt akartam még kérdezni, hogy amit a videókon használsz alul a controller megjelenítéséhez, az program? -
lofagi
addikt
válasz malystryx #1476 üzenetére
Nem tudok levédeni én se minden ütést, főleg a gyorsakkal szenvedek ugye. Igyekezni kell az ilyeneket elkerülni, mármint, nem hagyni,hogy elkezdje a kombóit. Gladiátorral ez nem olyan nehéz,mert messziről tudod szúrkálni őket. Mint én ebben a Gladiatournament-ben. :]
-
malystryx
senior tag
Hát köszönöm, ezt nem tudtam. Ez az assassin egy más kávéház.
A másik amit kérdeztem, hogy ha gyakorolsz egy lvl3-as bot-al, (de amúgy a 2-es is tudja) hogy váltogatva az irányt, elképesztő gyorsasággal ütlegel, és ezt ti tudjátok védeni? Az összes ütését? Megjelenik az indikátor, de már be is talál, én nem tudok ennyit levédeni. -
lofagi
addikt
válasz malystryx #1473 üzenetére
Az összes assassinnak reflex guardja van, ami annyit jelent, hogy néhány mp után elfogy a guard és újra abba az irányba kell védeni ha akarsz blockolni valamit. Tehát itt nem űgy működik, mint többi karakternél, mert ott egy irányba tartod az addig arra véd amíg el nem mozdítod a másik irányba.
-
malystryx
senior tag
Óóó, én végig nyomom a guard módot, lehet ez a baj? Vagy nem erre gondolsz? Mi ez a guard és hogy fogyhat el? Meg dominion közben is ha küzdök egy ellenféllel, odajön más, oldalról csapkod, akkor nem tudom levédeni, simán bemegy az ütés. Lehet ehhez a guard dologhoz van köze. Gladiátorral nyomom egyébként. Előre is köszi a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
válasz malystryx #1471 üzenetére
Sajnos a botok elleni játékban, mármint ha custom gamet játszol ott nem számít a net. Milyen karakterrel játszol ellenük, mert ha épp assassinnal akkor ugye ott elfogy a guard egy idő után, épp lehet lejárt. Gladnál pedig gyorsabban fogy el egyébként.
-
malystryx
senior tag
Köszönöm szépen, én is hasonlókra gondoltam hogy ilyesmi lehet. Próbálkoztam sokféleképpen, és azt vettem észre, hogy ha parryzek, kapja ugye az ütést, ha úgy hozza hogy elfogy a stamina, akkor elesik, ahogy írtad. Ha nem, akkor kombózok tovább, de többször is sikerült az, hogy lábszúrás után ha sikerül elég gyorsnak lennem, akkor egy heavy-t beviszek, és akkor üti meg.
Más. Megnéztem a videódat a yt-on. Próbálkoztam lvl3-as botokkal gyakorolni, 70-80%-ban én nyerek, de igazából szinte mindent nyertem volna ha feltöltené a hp-t kill után. Mindig tartottam a távolságot, sztem ezért nyertem. De amint közel jön, elkezdi az ütéseket mixelni villámgyorsan, bal-jobb, jobb-bal-top.... Na ezeket nemhogy parryzni nem tudom, de simán védeni sem. Ez nektek sikerül? Mármint mindent tudtok védeni ha a bot elkezd minden irányból csépelni? Én húzom a kart a megfelelő irányba, de nem megy. Kíváncsi lennék erre, hogy velem van a gond vagy még mindig a nettel. Előre is köszi. -
lofagi
addikt
válasz malystryx #1467 üzenetére
Az a rendes lábszúrás, csak van egy olyan mellékhatása, ha elfogy az ellenfél staminája akkor bizony földre kerül egy rövid időre. Rövidebb ideig, mintha GB-ből vagy parryből lenne elfektetve az illető. Parryzi, majd abból nyom neki egy ütést, amitől elszívja a samináját, majd dob egy feintet és lábon szúra és így elesik.
(#1468) k-adi: Azért nem soroltam fel, mert már csinálják egy ideje, ez nem új.
-
vegitossj7
addikt
-
k-adi
nagyúr
Ugyan még csak pár dent láttam de ez a mostani 14.09.17 Warrior's Den volt edddig a legjobb szerintem! Sok infót elmondtak, pl. azt is amit te kihagytál a felsorolásból, hogy Montreálba hívtak pár játékost tesztelni az uj meta-t, az új hősöket és persze a Tribute módot.. ami annyiból érdekes/fontos, hogy egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a balance-ra ami jó hír. (illetve talán akkor az új dlc hősök nem lesznek túl OP-k ...bár remélem ronin az lesz )
-
malystryx
senior tag
-
k-adi
nagyúr
Hi.,
mostani Uplay playerbase.-t hol lehet megnézni? Mindenhol csak steam-eset találtam....
-
lofagi
addikt
Bocsánat, siettem nagyon. :] Sajnos már nem tudom javítani, de itt van a jó. :]
-
lofagi
addikt
14.09.17 Warrior's Den hírei:
Az új játékmód nem csak egy egyszerű CTF lesz, ahol a gyors karakterek érvényesülhetnek majd.
A ranked mód rendszerében túl sok játékost sorot be az Arany kategóriában, ezért meg kellett változtatni,hogy megfelelő arányban legyenek elosztva a játékosok.
A steel szerzési lehetőséget is növelték.
Egy hétig, a mai naptól szeptember 21. 8.00am edt ideig lesz elérhető a realisztikus dominion.
A következő PTS a következő csütörtökön lesz elérhető, 21én.
Itt lehet majd először kipróbálni az új Tribute módot.
Egyelőre még továbbra is csak PC-n lesz majd elérhető.
A heti új tartalom új emotokat hozott minden hősnek.
Az új játékmód bár nagyon hasonló egy CTF-hez mégsem az, a cél nem megszerezni és eljuttatni a ereklyét, hanem mindinkább megtartani azt.
Fontos szerepe lesz annak,hogy milyen ereklyét veszünk fel először.
Ezt az egyensúlyt meg kell találni a készítőknek,hogy melyik az erősebb, erre tökéletes lesz a PTS, ahol tesztelhetjük majd mi.
A PTS a következő keddtől előtölthető lesz.
Az első gamepley itt látható.Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
k-adi
nagyúr
válasz malystryx #1458 üzenetére
Először én is azt gondoltam, hogy ninja lesz mindenki és run run run... de meg is kell védeni a zászlókat (vagy mik ezek? offerings) amikhez már más típusú karakterek jobban jönnek. Plusz olyan is olvastam, hogy a zászló lassítja a játékost amikor nála van... de lehet ez kamu
Talán ez a mód még komplexebb mint a dominion, bár ott se úgy játszik a többség ahogy kéne (ugye minden karakter típusnak, heavy, assassin, vaguard, más a renown bonus-a).. -
malystryx
senior tag
Hmmm.. Ez érdekes lehet, kár hogy ma este dolgozom, de majd holnap megnézem a Warrior's Den-t. Ninja karik előnyben, double dodge, sprint Kíváncsi vagyok hányan próbálkoznak meg vele. Bár ha feat-eket már érnek el a játékosok, akkor könnyen le lehet bombázni vagy dobálni őket. Én várom
-
k-adi
nagyúr
Na csak megjött a(z átdolgozott) CTF mód is.......
-
malystryx
senior tag
Alighanem nekem most lett elegem ebből, mostanra elég sokminden összejött egyszerre. A legutóbbi patch óta nem megy a parry, a GB-et sehogy sem tudom védeni, a lvl2-es botok úgy elvernek hogy csak lesek. Ja és az egy dolog hogy ha küzdök egy ellenféllel betrollkodik a gang bang partyba, de hogy ha oldalra húzom a kart és egy ütést sem véd a patch óta az már kiborító... Párszor repült a kontroller, csaknem kitöröm a kart és nem hajlandó védeni az oldalsó ütéseket... A Warlord-al próbálkoztam, de igazából egyikkel sem megy a védés.. A conqueror továbbra is akkorákat üt, meg elég sokat, a staminája sosem fogy el. Szerintem túlgondolták, és a warlord már nem tudom hányadszorra kap nerfet. Komolyan mondom elmennek a p*csába uborkáék.. Ezt a f*s vödörfejűt kéne nerfelni, zsinórban 6-7 ütést tud, és még belefér neki 1-2 shield bash is... Na ne etessenek már.. Bocs a kirohanásért, de ez már kikívánkozott. A fiam is itt ült mellettem, már ő mondta hogy ez miket megcsinál egyszerre...
Az öröm az ürömben, hogy kipróbáltam a gladiátort, és annyira kézre áll, hogy meg sem néztem a mozgások zömét, mégis megy vele a játék, mintha mindig is ezzel játszottam volna. Szóval lehet ez lesz a main, hacsak nem nerfelik. Fagi, nagyon jól néz ki a videókban a gear-je, így már még inkább ki kell húznom legalább rep 7-ig
-
k-adi
nagyúr
válasz vegitossj7 #1448 üzenetére
Szerintem az season4ben fog bemutatkozni... és utána majd jöhet egy rakat balance patch tegnap akartam megvenni de sajnos már lejárt az 50% kedvezmény uplayen, így most egy picit még várok (úgyis s4 ronin érdekel..) de ahogy látom talán jobb is kivárni az s4-et
-
HeZzZ
senior tag
Sziasztok,
Lenne egy buta kerdesem, a PC-s control beallitasoknal lehet-e masik gombra rakni a 3 guard stance-et?
Pusztan kivancsisag, eddig PS4-en jatszottam, de mivel azt eladtam igy most vennem meg a PC-s verziot. PC-n ingyenes hetvegere letoltottem, es csak kivancsisagbol kerdezem mert tudom hogy szinte mindent at lehet allitani, de a guard stance-ben nem vagyok biztos (MMO eger 3 gombjat gondoltam).
A joystickes iranyitas egyertelmuen konnyebbnek jott le mint az egeres.
powered by Tiger Lake & GA10x
-
vegitossj7
addikt
-
lofagi
addikt
Összeszedtem néhány tippet amitől eredményesebbek lehetünk. Elsősorban kezdőknek ajánlanám.
-
k-adi
nagyúr
Na megjött a Full Block Stance + Warlord nerf a 1.13 Patch-el:
Full Block Stance
Guard Break cannot be countered while using Full Block Stance.
Developer Comments: The goal here is to increase the risk of using Full Block Stance. It will also help people without Melee Attack put pressure on Warlord and Conqueror.Warlord:
Counter Slash
Counter Slash damage increased to 30 (from 25).
Developer Comments: We wanted to give more incentive to use Full Block Stance for the Warlord. The damage output of a successful block after a full block stance was low compared to his parry follow up.Dodge
Dodge Right and Left recovery increased by 200ms.
Dodge Forward recoveries increased by 100ms.
Dodge Forward into Headbutt timing delayed to 300ms (from 100-200ms).
Developer Comments: Warlord’s dodge recoveries were too short for the character. We want him to rely more on his shield and sword to counter the opponent than dodging. By increasing the Dodge Forward recovery by 100ms we increased the window between Headbutt and Guard Break. This makes the mixup easier to react to and avoids nearly instant Headbutt.Shield Counter
Shield Counter stamina drain reduced to 20 (from 40).
Shield Counter stops your stamina regen for 1.8 sec.
Shield Counter can be followed up by Heavy attack instead of Counter Slash.
Developer Comments: Even at full stamina getting parried into Shield Counter when attacking with a Heavy results in Out of Stamina state. It was too big of a punishment in this case. We reduced the stamina drain but added a 1.8 second regeneration cooldown like most of the stamina draining moves. We think Counter Slash didn’t bring anything more than free damage in some situation and nothing in the others. We think that being able to continue with a Heavy attack that can be chained or feinted will create more interesting opportunities.Basic Attacks
Side Light attacks damage decreased to 12 (from 15).
Top Light attack damage increased to 17 (from 15).
Top Heavy attack damage decreased to 25 (from 30).
Side Heavy attacks damage decreased to 30 (from 35).
FinishersSide Light Finishers damage increased to 15 (from 12).
Top Light Finisher damage increased to 20 (from 12).
Side Heavy Finisher damage increased to 35 (from 30).
Developer Comments: We increased Finisher damage and decreased Basic damage. We want to reward Warlords who manage to land their chains. The exception is Top Light. It did the same damage as other Lights attacks while being a bit slower. We did a small adjustment to compensate. Overall we consider this adjustment to be a needed nerf to the Warlord.Centurion
[Bug Fix] Updated Centurion Moveset icons to reflect the stun property on all Jabs and Legion Kicks.
[Bug Fix] Quick Throw can now only be landed on the target you hit with a Light attack.Highlander
[Bug Fix] Fixed an unlock tech issue with Defensive Form Heavy Finisher.
[Bug Fix] Fixed an unlock Tech issue where sprint attack's 1st hit area could miss in certain circumstances where it appears it should have hit.
Valkyrie[Bug Fix] An entity Guard Broken by Valkyrie will now be immune to Guard Break.
Developer Comments: This rule has applied to all characters so far except the Valkyrie. -
lofagi
addikt
Angliában vagyok így jön fel a font, nem tudom,hogy VPN-el megoldható-e, nem lennék meglepve ha nem. :] BF1-et így vettem olcsóbban DélAfrikából.
A steel jobban jön, de azért 15k összefarmolni nem egy nap, még akkor sem, ha a legfarmolósabb móddal játszol, AI vs Player dominion a leggyorsabban teljesíthető, de egy idő után az eléggé brainwash.
Ha viszont pusztán az S4 karakterek miatt vennéd meg a goldot akkor meg azt mondom,hogy a sima bőven megéri, mert mire kijön az S4, addigra összejön pénzed is rá. Azért az a 30 napos champion status sem egy hátrány. :]
(#1443) hajni12: Minden szezon kb 2,5 hónapig tart. Ez még épp,hogy elkezdődött a 2. fordulóban vagyunk 6 nap van hátra. 2 hét egy forduló. Tehát még hátra van 3 teljes és egy fél forduló ami azt jelenti,hogy majdnem 2 hónap van még hátra. :]
-
törölt tag
Sziasztok!
Nem tudjátok meddig tart ez a szezon?
-
k-adi
nagyúr
Hogy írt neked £34 -t? Annyiért tényleg megéri! Az 4ezerrel olcsóbb..mint amit nekem mutat ft-ba átszámolva a uplay. Angol területen laksz és érzékeli vagy uplayen belül lehet állítani valamit?
MOST mennyi ft a steel csomagok ingame store? Neten csak amerikai dollárosat és eurósat találtam.. de nemtudom mikoriak a képek, mert úgy hallottam season3 környékén mintha csökkentették volna az árakat (vagy csak tervbe van véve season4-re?)
Egy ilyet találtam de nemtudom mennyire aktuális:
FOR HONOR™ 5 000 STEEL Credits Pack 1 590,00 HUF
FOR HONOR™ 11 000 STEEL Credits Pack 3 090,00 HUF
FOR HONOR™ 25 000 STEEL Credits Pack 5 990,00 HUF
FOR HONOR™ 65 000 STEEL Credits Pack 14 990,00 HUF
FOR HONOR™ 150 000 STEEL Credits Pack 30 190,00 HUFFOR HONOR SEASON PASS 11 790,00 HUF
Szóval ha jól értem 1 dlc-s hős 15k steel...ami kb 4500 forint a fenti árak szerint. Nekem anno (bétában) meccsek után alig adott steelt dom módba, akkor az nagyon farmolós! Most mi a helyzet? Úgy hallottam season3 (vagy csak season 4ben?) több steel fog esni a meccsek után, stb... remélem ez igaz lesz!??
Igazából az S1 dlc-s hősök annyira nem izgatnak hogy rohanjak az SP-ért, de ha már csak 1 dlc hőst is használnék (terv szerint a ronin-t majd, ha tényleg olyan 2 kardos lesz mint aminek pletykálják), akkor most valóban jobban megérné a gold 50%ba mint bármelyik más edition.
-
lofagi
addikt
£34 írt nekem a goldra, szerintem annyit simán megér, mert megspórolod az új karakterek árát, s azért azokat kicsengetni nem kevés időbe tellik. Ha csak a mostani 4-el számolsz már 60k, erre ugye majd rájön az kettő új, már feltéve ha vársz az s4-ig, máris 90k lesz belőle. Szóval ezt vagy kifizetni vagy összegrindelni, mindkettő elég borsos. Szerintem simán megéri most az árát.
A Champion Status pedig abban a pillanatban aktiválódik ahogy elindítod a játékot és akkor is számolja ha nem vagy online.
-
k-adi
nagyúr
Hi.
Most 50%on van a standard (30 €) és a gold (50€) a Uplayen. Szerintetek érdemes megvenni a goldot ennyiért?
Másik kérdésem: a goldnál az SPhez jár 30napnyi champion status.. az mikortól aktiválódik? Első belépéskor vagy nekem kell aktiválni külön? (season4re tartogatnám azért kérdem!)
-
lofagi
addikt
válasz malystryx #1437 üzenetére
Ennek a videónak pont a lényege, hogy nem nyertem de mégis. Azaz, elbuktam az összes kört az utolsóban, ergo vesztenem kellett volna, de valamilyen oknál fogva mégis nyertem. Valószínűleg úgy érzékelte,hogy az ellenfél kilépett a játékból és így én lettem a nyertes. Az ornamenteket pedig igen, sajnos csak a végső győzelemért lehet megszerezni.
Nem kell játszani az adott karakterrel,hogy kapjál hozzá cuccost, sajnos eléggé randomba adja, így kaptam már olyan karakterhez is festést, amivel még rep1 se vagyok.
Ez a tournament még eléggé gyerek cipőben van, de gondolom,hogy már nagyon ki kellett adni, mert ezt várta szinte mindenki aki egy kicsit is komolyabban vette a játékot. Majd még alakul.
-
malystryx
senior tag
Gratu!. Kihúztál egy gladiátort is? Nice Azt a rewardot a végén azért kaptad mert első lettél, vagy egyáltalán tournament-et csináltál? Ha első helyért adja, félek nekem sosem lesz. A további kérdésem, mintha klán vagy csapat neveket láttam volna a kezdéskor, ezek szerint több játékos is kell egy csapatban, vagy egyedül is kezdheted? Hogy működik ez? Előre is köszi a válaszokat.
@k-adi, ezt a videóst még nem is láttam, nagyon jók ezek a meccsek, bárcsak kensei-vel így menne Az 1 pálcás Nobushit búcsús 1 pálcásnak gondoltad??
Viccen kívül, szerintem a Ronin is hibrid lesz, csak egy gondolat...[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
Na ez is egy módja a tournament megnyerésének!
-
k-adi
nagyúr
-
k-adi
nagyúr
Amúgy tanulságos videó, legalábbis számomra nagyon érdekes volt látni ennyire jó Nobushit.. bár azt eddig is tudtam, hogy jó kezekben nagyon OP karakter, a zóna támadása meg főleg
@malystryx: már csak azért is lesz inkább egy "Ronin" és nem valami "Monk" (mert ilyen elmélet is van a neten..), mert 1 pálcás / Naginata-s hős elég a játékba (emlékeim szerint minden frakcióba van 1-1-1 long weapon hős amúgy)
-
lofagi
addikt
Ha esetleg valaki még lemaradt volna már én a Duel Tournament. Lehet gyakni! :]
-
malystryx
senior tag
Igen, én ezt szeretném amióta megneszeltem hogy lesz ronin. Nem tudom tényleg hogy oldják meg, de nem érdekel, legyen szép, és állat cuccai legyenek.
Emlékszem még '96 körül lehetett, volt egy játék amit imádtam, szép is volt, nehéz is, csak kevesen ismerték. Battle Realms volt a neve, 4 frakció volt benne, inkább távol keleti témája volt, és a "Kígyó" vagyis Serpent klánban volt egy Ronin karakter, szintén 2 kardos, állatul nézett ki. Onnan a szerelem.
Parasztokból lehetett képezni az egyre elitebb egységeket, volt egy épület amibe a parasztot beküldted, kardos harcos jött ki, egy másikból távolsági harcos, és egy harmadikból tüzes fáklyát dobáló emberke. Ha a parasztot beküldöd az elsőbe, ami kijön, azt be a másodikba, azt követően pedig a harmadikba, tehát 1 ember végigjárja mind3 helyet, akkor lesz Ronin belőle. Ismerte valaki a játékot?[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Én már régebben írtam, hogy kiket szeretnék látni a játékban, egy gall harcos és gladiátorok voltak a listámon, meg maya harcosok, indiánok esetleg. Hosszú lenne a paletta és lehetne ötletelni bőven, ha már a sztorit megoldották úgy hogy a földrészek egymásba csúsztak... Így sok lenne a lehetőség. Szerintem ha lemegy a 4-ik "etap" is, inkább tényleg balanszolni kellene, aztán ha minden jó mederbe folyna, akkor lehetne új karaktereket behozni, esetleg a közönség véleményének figyelembevételével.
Én a Ronin-t várom de nagyon, de ha jól emlékszem, pár hónapja a huntress helyett egy zweihander nevű vikinget emlegettek a népek.
Találtam egy orosz youtubert, aki mutatott pár koncepciós rajzot, meg találgatnak hogy nézhetnének ki az új karakterek. íme -
k-adi
nagyúr
Ahogy látom a neten olvasva a kommenteket, sokan egy CTF módért sírnak S4 során jövő 4v4 PVP módként (illetve Colosseum módért is sokan ami amolyan 1v1v1 vagy 3v3v3 lenne, stb...) bár szerintem az nem lenne életképes ebben a játékban.
Viszont azt sajnálom, hogy már előre megmondták a fejlesztők, hogy a "közeljövőben" nincs esély 6v6 vagy 12v12 módokra "kapacitás hiány miatt"... és nem is lesz frakció-korlátozott mód se, azaz 3v3v3 se--
Engem nagyon érdekelnek az S4 hősök (ugyanis remélem S4-re nagy javuláson esik át a játék és akkor annál a season-nél becsatlakoznék..ha még lesz játékos PC-n.. ), ezért google-ztam kicsit... annyit találtam eddig csak, hogy:
S2 Shadow and Might = Shinobi and Centurion
S3 Glory and Wild = Gladiator and Highlander
S4 Instinct and Discipline = Viking hero and Samurai heroViking hero: "Huntress" >> Sword + Axe
Samurai hero: "Ronin" >> Double swordspl. ebben a videóban magyarázza ezt yt video róla (ugyan áprilisi a videó de eddig bejött minden belőle)
Mondjuk valószínűleg nagy esély van Ronin-ra (és a vikingeknél szintén a Huntressre), viszont kiváncsi leszek hogyan illeszkedik majd be az új hős a meglévő Kensei és Orochi közé a dupla kardjával. Discipline=újabb assassin/counter-attacker?(újabb OP PK )
Szerintetek amúgy mennyi esély van egy 4. frakcióra? (pl. year 2) gondolom 0%, így is sok a balance-olni való
-
k-adi
nagyúr
Találtam egy videót: Season 4 Siege Mode New 4v4 Mode Discussion & Speculation
Egy ilyenre van rá esély szerintem is a köv. season-ben, de azért a különböző fázisokat jobban át kell gondolni (már az elsőnél, az escortnál elakadna a meccs )
De amúgy simán kinézem az Ubiból, hogy eladja a népnek az új 4v4 módot, úgy mint "Siege", ami igazából egy Dominion-Elimination mix lenne.
Szerintetek?
Az S4 új hősökről gondolom még nincs semmi leak ?
-
csabamigo
aktív tag
Hy
Nagyon tetszik a játék de nem minden jön össze 1v1 ben ,tudom gyakorolni kell sokat de a bot lvl.3. ellen sem könnyű mindig,Tehát:Xboxon játszom általában esténként(20,21 óra után 1-2órát) vagy hétvégén (pént.,szombat szint este kezdek de akkor hajnalig is bírom)keresek játékostársat akivel jobban tudnék "fejlődni" és jobban képben van mint én!
Gt.:cegacs
Előre is köszi
ÜdvAz Élet a Legjobb Méreg!
-
Plafoon
tag
válasz xPraetoriaNx #1423 üzenetére
jobbra-balra mozogsz space-el.
-
xPraetoriaNx
senior tag
Hát, lehet én vagyok az évtized noobja, de a hétvégén rá kellett jönnöm, továbbra se (többedik karakterrel) se tudom hogy az anyámba kéne counterelni egy shieldbash spamelő Conquerort... Ha eldodge-olom a bash-ét akkor is "visszakapja az irányítást" mire én hátba tudnám csapni, szóval ugyanott vagyok kb mintha nem térnék ki előle.
There is no war. Only the harvest.
-
malystryx
senior tag
Köszi, már figyelgettem, de sajna egész hétvégén melóztam, majd ma egy kicsit és holnap tudom tolni. Amúgy jó volt az e heti és a múlt heti Warrior's Den. A múlt hetiben volt egy jelenet, amikor egy videót beküldő játékos peacekeeperrel 2x deflectelt, és a 2 műsorvezető egyszerre nyomott ennek tiszteletére valami mozdulatot, az állat volt. Az meg lett ígérve, vagy spontán jött tőlük?
-
lofagi
addikt
Aki szeretne karaktert húzni azoknak ajánlom figyelmébe,hogy a most következő hétvégén 25-én este 20:00 órai kezdettel egy Dupla XP-s event veszi kezdetét, ami egészen Augusztus 28-án este 22:00 óráig tart. Az XP Fest ideje alatt minden order és játékmód duplán számolja majd az XP-t.
-
athomi
veterán
válasz xPraetoriaNx #1416 üzenetére
Szerintem ez marha jó. Amúgy semmi megalázó nincs benne, fun és ennyi. Nem tudom miért háborodik fel egy-két ember rajta.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Háhhh ez jópofa, nem szoktam és nem is fogok így ünnepelgetni, max az öklöt vagy a fegyvert szoktam a levegőbe emelni ha jó meccs volt.
-
atainprison
senior tag
A Berserker victory emote spammelés a legjobb .
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz malystryx #1407 üzenetére
Az ünneplés? EZ ünneplés!
Én úgy szoktam, hogy nyomom folyamatosan az előrét, és közben nyomkodom az egyik emote-ot. Arra "figyelni kell", hogy nem mindegyik néz ki értelmesen spamelve, mert nem csinál a karakter semmi "érdemlegeset".
-
malystryx
senior tag
Mondd ki hogy hülye vagyok néhány gombot kipróbálni. Segítek: Már csak azért sem fogom.
Kérdeztem valamit, 2 választ adó közül mindkettőtök lekezelő módon válaszolt. Örülök hogy újfent megvillogtattad magad hogy mekkora király vagy. Nem érdekel hogy a játékot szidod, de most hogy másodjára leírtad azt hogy 1 perc a belépés és kipróbálás, ezt már nem hagyom. Tényleg hagyd ezt a topikot, vagy hagyj minket békén, de engem leginkább. Köszi -
RaGi91
senior tag
Megjelenés után az elején volt egy jópár, míg ki nem alakult az akkori, ill. még mindig fennálló meta.
Persze, hogy szidom, ha egyszerűen 5 hónap alatt annyit sikerült "fejleszteni", hogy a bajnokságot is exploittal nyerik Viccelsz? Te meg elfogult vagy, nem kicsit.
Az meg megint más dolog, hogy tényleg 1 perc belépni és megpróbálni valamit megcsinálni, magadtól rájönni dolgokra, kísérletezgetni, stb. Ugyanmár.
-
malystryx
senior tag
# 1408: Jól van, csak megkérdeztem, eszembe nem jutna így csúfolni a másikat, még akkor sem ha a földdel tesz egyenlővé. Nem kell leidiótázni, csak érdeklődés volt, de most hogy tudom, még így sem próbáltam ki.
RaGi, örülök hogy sikerült 1 nap alatt rájönni, látod ez nekem azóta sem sikerült, de már elment tőle a kedvem. Amúgy köszi.
[ Szerkesztve ]
-
RaGi91
senior tag
válasz malystryx #1407 üzenetére
Amúgy mennyi idő megpróbálni megcsinálni? 1 perc, talán 2. Több idő volt beírni, mint amennyi idő alatt rájön az ember. A játék megvétele után 1. nap csináltam a szamuráj cseresznyevirág emote-al (máshogy eléggé gané az effekt).
Am emote spam mozgással megszakítva.
[ Szerkesztve ]
-
malystryx
senior tag
Srácok, segìtsetek legyetek kedvesek.. Találkoztam pár kedves emberkèvel akik nèhány gerinctelen húzás után boldogan ünnepeltek a hullám felett. A kèrdèsem az lenne hogy a lenti videó legvègèn azt az ünneplèst hogy csinálják, ill. mi a billentyűkombináció? Előre is köszi.
ünneplès[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
válasz malystryx #1404 üzenetére
Hát én szerdán játszottam pár kört, minden Gladiator meg Highlander kb HPveszteség nélküli kill volt, mert ötletük nem volt hogy kell játszani vele, tegnap már jött szembe olyan aki megszívatott, mert nekem nem volt gőzöm se, hogy mit kell ellene csinálni.
-
malystryx
senior tag
válasz csabamigo #1402 üzenetére
Ez érdekes, mert én is így egészítettem ki a játékot, de én season pass-t vettem. Szerintem jelentsétek a supportnak, vagy írjatok nekik, hogy mi lehet a probléma. Mindkettőtök nevében.
@xPraetoriaNx, #1403-ra:
Nekem is van season pass, de én le se tojtam a 2 új karit. Nem nyomják vele rosszul, a Highlander kicsit érdekesebb, az ellen nehezebb, de a Gladiátornál azt látni, hogy mindig ugyanazt a kombót vagy mozdulatot alkalmazzák. Nem lettek rosszak, de egyelőre nem velük szeretnék játszani. Most hogy egy picit beletanultam a Centurionba, kicsit belekóstolok a Warlordba, csodálatosak a pajzsai.Más. Nézte valaki a tegnapi Warrior's Den-t? Sajna melózok, nem tudok belenézni.
[ Szerkesztve ]
-
xPraetoriaNx
senior tag
Nem jó ez így, season passosok megtanultak kicsit játszani a Gladiatorral, úgyhogy mostmár nem free kill.
Na majd jövő héten...There is no war. Only the harvest.
-
csabamigo
aktív tag
válasz malystryx #1401 üzenetére
Hát nem!
Mégse ez a megoldás
Továbbra sem adja be a plussz tartalmat de legalább végigvittem a storyt
Folytatom tovább a hadjáratot ha már kifizettem azt a kis pénzt a plusszért
Az a fura,hogy a kollegám egyből a deluxe verziót vette meg és neki sem adja a leírtakat, én az free weekend alatt leszedett standard mellé szedtem le a digital deluxe-tAz Élet a Legjobb Méreg!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- iPhone-t használók OFF topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- OLED TV topic
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Politika
- Brutális előzetesekkel robbant be a DOOM: The Dark Ages megjelenési dátuma
- További aktív témák...
- Yamaha RX-V1800 házimizi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Samsung SSD 870 EVO 500GB 2.5" SSD eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest