Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    The Revenant
    (spoileres)

    Kezdeném haverom első mondatával a film után a moziban: "Ez egy szar!" De szerencsére nem a megegyező ízlésünk miatt vagyunk barátok. Majd jól kiröhögtem, de úgy igazán jólesően. :)
    Majd felvázoltam neki, hogy az ő ízlésével nem az a baj, hogy rossz, hanem, hogy nincs. Aki a nagyobb blockbustereket szereti, meg a Stone Cold Steve Austin féle rettenet akciókat, azok nem lesznek boldogok ettől a filmtől.

    Szerintem a film zseniális. Bár kicsit nincs egyensúly. Annyira erős vizuálisan amit nem támasztanak meg egy mélyebb sztorival. De ez semmit nem vesz el az élményből. A színészi játék jó. Dicaprio kipróbálhatta magát végre "néma" szerepben, és jól is teljesít. Sokan emlegetik, hogy Hardy most lejátszotta. Dehogy! Ő is fantasztikus az tény, de nagy előnye, hogy neki van szövege nem is kevés. Míg Leo a támadás után kvázi néma. Will Poulter-ből nem néztem volna ezt ki, bár szerinem egy kevésbé ismertebb arc jobb lett volna.

    Sajnos az olyan dolgokat nem veszik figyelembe az Oscar kiosztásánál mint, hogy Leo nyers halat, és nyers májat evett a hitelesség kedvéért. És a megpróbáltatásokat amit a természet állított a stáb elé. De tudva ezekről, még nagyobb jelentőségűnek tartom ezt a filmet.

    Remélem lesz hivatalos werk a forgatásról, nagyon érdekelne.

    Leo megkapja e az Oscar-t ezért? Számomra teljesen mindegy, jelen korunk egyik legnagyobb színésze. Szoborral vagy anélkül, kit érdekel?!
    És szerintem maga a film sem fogja, bár annak nagyon örülnék.

    Ui: Láttam, hogy trendi "bejelentkezni' ide a moziból, én is akartam a poén kedvéért de elfelejtettem. :D

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák