Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Spring
Újjászületés Hmm.. Szóval ez egy indie/független kis költségvetésű film, ami .. hmm.. a történetét, kicsit más szempontból, más stílusban mutatja be, mint ahogy azt megszoktuk.
Nem véletlenül raktam a címét is spoilerben, érdemes a filmmel kapcsolatban teljesen vakon maradni, mert minden szó róla, elvesz valamit az "újdonságából". Én így tettem, meg is voltam elégedve az átéltekkel, de azért azt tegyük hozzá, hogy ez egy lassú, inkább beszélgetős film, és abból sem a legkiemelkedőbb. A szövegkönyvvel azért vannak bőven bajok de szerencsére ezen a főszereplők karaktere, kémiája, sokat javít. Rejtett gyöngyszem, de inkább csak olyan bájos módon. Na tessék semmi, fogd meg jól.
A stílusról annyit még elmondanék, de innentől kezd már kezd élni a történet felfedésének veszélye, hogy az "újdonság" szót nem véletlen tettem idéző jelek közé. A cselekmény ugyanis széles skálán merítkezik, keveredik itt a Mielőtt.. trilógia első része némi Transpottingos, road movies beütéssel, miközben az
ésEngedj be! stílusából és ötleteiből is bátran táplálkozik.Az őslakó (The Man from Earth) Végső soron ez egy életátértékelős hangulat film, csak itt a szerelmi jeleneteket, nyálkás csigák és kígyók, kibelezett kecskék és rothadó állat tetemek szegélyzik.
[ Szerkesztve ]
Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest