Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibbike01
őstag
Joker 2
3/10Sajnálom. Ezen még az Etele pixel terem és az eredeti nyelv sem segített. Csak azért 3 mert volt benne némi visszatekintés az első részre.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz paatrick #168796 üzenetére
Kifejezetten szar élmény volt. És a végén még volt pofájuk odaírni, hogy maradt kérdés? Akkor nézd meg az elsőt. Ezek után inkább el is felejteném, hogy ez az egész koncepció napvilágot látott, nemhogy megnézzek még egy középszert is ugyanerre a hülyeségre felhúzva.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
mephi666
nagyúr
válasz Bad Pritt #168802 üzenetére
...elszabták, mert én azzal kezdtem, hogy újráztam az 1. részt 1 nappal előtte nem mondanám rossznak a 2. részt, de elég sok benne a hiba... érdekes kérdéseket boncolgat ez is, igazából társadalomkritikaként és görbe tükörként lehet csak értelmezni, de sokkal haladóbbnak akarja mutatni magát, mint az 1. rész... aminek az előzménye többnyire ilyen "apró" problémák vannak vele
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Louro
őstag
The quiet maid 2/10
Egy latino szobalányról szól, aki a családja miatt feláldozza az életét, hogy hazaküldhesse a keresetét. Gazdagék persze lekezelőek. Szobalány helyzete kicsit változik, hogy legyen a filmnek íve. Aztán meglepő lehet, hogy szobalány sorsa jobbra fordul vagy megsemmisül.
Azért a filmvégi kriptolopás kicsit meredek, mert oké, hogy megtudta a kulcsszavakat, de a vége börtön lesz. A filmben nincs katarzis, a fordulat sem sokkoló. Még fölös időre se javaslom. Inkább valamit újráztam volna ehelyett :/
Mess with the best / Die like the rest
-
Bad Pritt
félisten
válasz mephi666 #168803 üzenetére
De a társadalomkritika és görbe tükör megvolt az első részben,
, ezen felül amiben több a második az mind baromság.az egy kapitalista disztópia, ez egy kommunista Zomboid kannibálok a legalsó szint alatt? Üres játszótéren szórakozó óvodássereg? Nymphadora Tonks tudja, hogy a vak csávó minden apróbb kihágást megtorol, mégis megszegi a törvényt, halálra ítélve magát, miközben a szökést tervezi? A főszereplő csajra nem hat a gáz, miután felébredt? Ha a Platform maga csak egy metafora a Pokolra, akkor miért van egy úgymond bűnbocsánatot érő "feature" benne a gyerekmentéssel? Vagy csak a legalsó rész a Pokol? Elvégre ott voltak azok az arcok, akik meghaltak korábban.
Szóval na, nem baj az, hanem egyértelmű egy film, de nekem valahogy ez a két Platform nem áll össze, nem érzékelem elég egyértelműen a jeleket, utalásokat ahhoz, hogy összerakjam egy koherens egésszé.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Redneck
nagyúr
válasz janos666 #168794 üzenetére
Mekkora beteg film volt! Imádtam a dumákat és az abszurd helyzeteit. Ezer éve láttam utoljára, de nagyon megnézném. Kár, hogy így túltolták a szaturációt.
Egyébként nagyon sokan nem ismerik, nem egy közkedvelt darab.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
Rigormortiis
veterán
Alienoid:
Nem tudnám pontosan körülírni, hogy mit is láttam. Ha túllépünk a kultúrális különbségeken (azért Japánban született jó pár nyugati szemmel is élvezhető klasszikus), akkor is vegyes a látkép. Van itt minden. Scifi, vígjáték, akció... A legnagyobb gond, hogy nem annyira szar, hogy trash-ként lehessen nézni.
Állítólag valami horror pénzből készült. Látszik, hogy mem csak nálunk működik a filmes mutyi.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
paatrick
őstag
válasz Rigormortiis #168808 üzenetére
"(azért Japánban született jó pár nyugati szemmel is élvezhető klasszikus)"
Főleg hogy ez koreai
Én anno a feléig bírtam.
Sci-fit annyira nem érzik amúgy se a japánok, se a koreaiak, se a kínaiak. Talán a Nyugalom tengere (2021) sorozat volt a legnézhetőbb az utóbbi időben, de annak is olyan a vége hogy forgatod a szemed.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
eeXaa
addikt
Dedpool rozsomárk.
Hulladék.
2/10 -
V.Stryker
nagyúr
Egy tök átlagos film az AI önállósodásáról. Van benne egy két jó mozzanat, főleg arról, hogy milyen veszélyei vannak a digitális világnak, amúgy valahogy nagy hiányérzetem volt a végén. Valahogy nem volt kifejtve, olyan lapos volt. Nem is tudom... jónak nem mondanám. Egy tanárom nagyon rá volt feszülve, hogy nézzük meg mert ez aztán hű, meg ha... de Ő túl van a 60-on, más szemmel nézte valszeg, mint én több, mint 20 évvel fiatlabb szemmel.
4/10-
-
mephi666
nagyúr
válasz V.Stryker #168811 üzenetére
...ajánld be neki a Subservience-t ...ez az AfrAId szerintem nagyon ócska volt
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Frod
addikt
platform 2
kb semmit nem ad hozzá az első részhez, de még így is szívesen néztem, mert amúgy tetszik a setting, de az utolsó 15 perc... nem igazán értem miről is akart szólni a vége, annyira sok volt már a metafora, hogy "nesze néző találd ki".
( , igazából mindegy is...)pl én simán úgy vettem, hogy ez egy folytatás, de az egyik karakter sorsa miatt most már tudom, hogy előzmény volt - azért csak 5 éve láttam az előzőt - de így meg akkor miért volt lent az első rész főszereplője Do you see the white shadow?
-
totron
addikt
A kegyelem fajtái
Emma Stone átpuszikázott a kerítésen. Nem tudom eldönteni, hogy hirtelen jött ötlet, eltervezett öniróniája a filmnek vagy a forgatókönyv rendes része volt, előbbi kettő levonna az értékéből. Vicces volt.
Több szálon vethető össze a 3 rész. Az első és a harmadik függést és befolyásolhatóságot mutat, a középső pont az ellenkezőit. Amiben közösek az a kitartás ábrázolása. A maga elképesztő nyomorúságaiban persze. Mivel játékfilm, nem pedig doku, kellőképp távol érezheti magától a néző ahhoz, hogy nézze. Inkább doku e téren. Kinyitja a köznapokban zárt ajtókat.
Megkapjuk a várt betegséget a filmtől. Sokkal kevésbé proliművészfilm, mint a Szegény Párák, ami jó (hogy sokkal kevésbé az). Mindig is lesz egy jól kivehető széthangzás a nagyközönségnek szánt elvontságban, persze zabálják. Ez már kevesebbet hoz ebből a nyakatekert fúziós hatásból.
A többi még nem állt össze értelmes egész mondatokká. Nézzétek, dög és érzelmi mélynyomor egyben. -
Louro
őstag
válasz tibbike01 #168813 üzenetére
Nem konkrét mozifilmnek szánták, hanem a rajongóknak egy fan service-nek. Sajnos mivel nem volt ez kimondva, iszonyat megosztó lett a vélemények alapján.
Bár szerintem a fan service is inkább egy afféle mash up, ahol összegyúrtak sokmindent. A főhős is csak egy dekoráció volt. Ha nem lett volna se tűnt volna senkinek.Mess with the best / Die like the rest
-
mephi666
nagyúr
ezt még nem nézte senki? budapesti helyszínek, magyar színészek, Bautista, Ben Kingsley meg a Szófia Nutella... mondjuk ezt nem értem, ki találta ezt szép nőnek: kb 2 kameraállásból mutatva néz ki tűrhetően, de általában nem így mutatják ...jó kis zúzós akcióvígjáték, majdnem akkora fröccsenésekkel, mint a Kill Bill-ben... egy hétfői mozinak teljesen oké
-
Grave_444
nagyúr
(Jeru)Salem's Lot / Borzalmak városa (2024)
Az ötlet jó, a megvalósítás nevetséges és pocsék. Sajnos ez tényleg borzalmas volt.
Longlegs – A rém (2024)
Na ez, egy igazi horror. A nyomozós szál miatt akár thriller is lehetne, de a fényképezés és az atmoszféra annyira nyomasztó, hogy végig feszülten vártam mi fog történni. A szereplőket sokszor középen mutatják, nem árt a hátuk mögé is figyelni, van látnivaló nekünk nézőknek. A lezárás tarthatott volna kicsit tovább, kaphattunk volna több magyarázatot, más negatívum nincs benne.misztikus Kötelező darab, 9/10.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Családi tűzfészek (1979)
Tarr Béla első filmje, avagy Marriage story magyar szocreálban, 40 évvel korábban. A történet szemelvényeket mutat egy nagy vonalakban tipikus magyar házaspár életéből a 70-es évek végén - mivel lakás az nincs, és "csak" egy gyerekük van, azaz a kiutalási listán is elég hátul kullognak, így a férj szüleinél laknak. Ez a fajta együttélés eléggé megviseli az összes érintett felet - ezt mindenki a vérmérsékletének megfelelően reagálja le, és alig hiszem, hogy nagy titkot árulok el azzal, hogy ezek a reakciók igencsak nemkonstruktívak...
Ahogy Béla bá'tól megszoktuk, nem szimplán bemutatja a szereplők életét, hanem eléri, hogy átéljük a filmen látottakat. Nagy dolgok nem történnek, de tökéletesen érezhető, ahogy a feszültség fluktuál (a k***a szar és az elviselhetetlen között) - néha csak szurkálódnak a felek, néha teljes erőbedobással rombolják egymást, . A vége pedig, ahol a szereplőkaztán persze egyszer csak sikerül valakinek valami megbocsáthatatlant mondani, és akkor dől minden; és azután, hogy kijött a feszültség, mindenki megkönnyebbül, mindenkinek jobb lesz... na, egy lóf***t lesz jobb .utolsó szalmaszálként a magasságos lakáskiutalásban reménykednek, mint minden problémájuk megoldásában - az valahogy egyszerre szánalmas, szomorú és szeretetreméltó
A rövid, 100 perces film karakterek és dramaturgia terén tökéletesen van összerakva (ahogy a , az elég kemény - és persze woke ), a technikai kivitelezés terén akadnak kisebb-közepesebb hibák, de semmi igazán olyan, ami rombolná az élményt. Nem csoda, hogy Tarr Bélára azonnal felfigyelt a szakma, ilyen filmmel indítani... le a kalappal.kezdetben is unszimpatikus apósból szépen lassan patás ördög válik
Verdikt: 9/10.#értékelés
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
mephi666
nagyúr
válasz gbors #168820 üzenetére
...na ezt pótolnom kéne: a Panelkapcsolat-ot néztük pár éve és kb hasonló lehet... Koltai+Pogány Judit elég erőset alakított benne
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gbors #168820 üzenetére
spoileres
aztán persze egyszer csak sikerül valakinek valami megbocsáthatatlant mondani
plusz azért volt ott más is,amikor kiderült, hogy az após megpróbálta megerőszakolni a feleséget. mint egy utolsó puzzledarab, ami kb ujraertelmezi a fel filmet. Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mephi666
nagyúr
imdb 5.0 alatt kezd, sok jóra senki ne számítson... ránézésre a cgi elég diszkont és színészeket is alsó polcról válogattak
-
nagyúr
válasz mephi666 #168821 üzenetére
Szerintem tartalmilag jobb a Családi tűzfészek, a kivitelezése jobb a Panelkapcsolatnak.
Ill. ha nagyon fel akarok szállni a művészi szadomazochista síkra, akkor azt is mondhatnám, hogy aPK a CsT folytatása - kb. így járt volna a házaspár, ha megkapják a hőn áhított lakást. Fájós, de sajnos kb. biztos vagyok benne #168822 proci985: az
nagyon ravaszul lett megfestve, a film utolsó 15-20 percében volt pár mozzanat, ami miatt felment 8 pontról 9-re nálam a film - ez volt az egyik. Ugye indultunk onnan, hogy azapós após egy borzasztóan kellemetlen, mindenlébenkanál önjelölt mintapolgár. Aztán szépen finoman ledöntögeti azokat az erkölcsi elveket, amiket olyan fennhangon hirdet - a Valikás jelenet pedig arra utal, hogy kb. mindenre is képes. Ezek után a férj elejti egy félmondatban, hogy megpróbált rámászni az asszonyra - amit az addigiak alapján a néző készséggel el is hisz. És lehet, hogy így is volt - viszont ezt egyedül a feleség szava alapján tudjuk, akiről végig nem derült ki egyértelműen, hogy ártatlan áldozata a helyzetnek és a pszichés ragadozó apósnak, vagy lépten-nyomon félrek*rt, és hazudik, mint a vízfolyás. És mellesleg gyűlöli az apóst, mert az aktuális helyzetéért őt hibáztatja, persze nem 100% jogosan de egyáltalán nem is alap nélkül. [ Szerkesztve ]
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
mephi666
nagyúr
válasz mephi666 #168823 üzenetére
...ez a "film" mi a jó fene volt? ...valakivel megnézették az elmúlt 40 év összes boszorkányos filmjét legalább 30szor, megetettek vele egy fél patikát és adtak neki egy hellboy figurát, hogy "na akkor erről a tagról csinálj egy jó filmet"? ...valami kezdő Uwe Boll tanonc lehetett a rendező
...ennél óvodások komolyabb sztorit raknak össze, ha mutat az ember nekik egy Hellboy figurát és 3 mondatban elmondja a karakter lényegét
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gbors #168824 üzenetére
jaja,
após egy igazi proli, annak negatív értelmében. prédikál mindenről, de ez kb annyira áll egységben a tevékenyégével, mint a rendszer körülötte. viszont nekem nem volt teljesen fekete-fehér, pl az unoka kapcsán látszik, hogy a maga módján próbálja összetartani a családot. miközben viszonya van a munkatársával és függő, de ugyanúgy kényszerpályán van az egyszobakonyhás lakásban ahol sehogy nem férnek el, mint a feleség és a férj. hiába a próbálkozás a változásra, a szereplők képtelenek kitörni a helyzetből. nálam maradt a 7 pont: az operatőr nem fér el rendesen a lakásban és a film maga iszonyatosan nyers. ettől persze Tarr zsenije látszik.
borzasztóan kellemetlen, ja. nekem horrorok ugrottak be róla főleg.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
nagyúr
válasz proci985 #168826 üzenetére
Hát, a család
összetartása nem tudom mennyivel megy messzebb annál, hogy "amit mondtam, megmondtam", nekem gyanús, hogy az unoka is csak ürügy arra, hogy a saját akaratát nyomja keresztül mindenkin. És persze az is lehet, hogy ha nem lenne ennyire szörnyű a m2 / személy arány, akkor ő sem lenne ekkora seggfej. Kb. hasonlóan látjuk, csak nekem kisebb hangsúllyal esnek latba a kivitelezési hiányosságok. Az operatőrös dolog amúgy a korlátai mellett hozzáad a klausztrofób atmoszférához
-
proci985
MODERÁTOR
válasz gbors #168827 üzenetére
igen, igy
amikor a munkatarsnovel van a jelenet, ott a nemet ha jol emlekszem elfogadta vegul, tehat nem nyomja vegig izombol mindenhol az akaratat egyébként igen, tényleg hasonló a véleményünk. részemről az is lehet a baj, hogy a Sátántangó után pár héttel néztük, ami túlzás nélkül az egyik legteljesebben fényképezett film volt, amit valaha láttam.
-
nagyúr
válasz proci985 #168828 üzenetére
Végül igen.
Nyilvános helyen voltak - ha kettesben vannak valahol, akkor Valika sztem nem ússza meg a dolgot. Megintcsak árnyalatnyi finomság - apósról nem láttuk, hogy képes erőszakra, de a fiairól (mindkettőről) igen. [ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz totron #168829 üzenetére
...a Ron Perlman-es Hellboy-okat bírtam, a David Harbour-os már egy lényegesen gyengébb darab lett... semmire nem emlékszem belőle, de nem úgy rémlik, hogy annyira rossz lett volna, mint ez a mostani valami csodálkoztam is, amikor valahol belefutottam a trailerbe, hogy "lesz új Hellboy és kb ilyen csöndben érkezik?" ...hát akkor ezért érkezett csöndben, mert ezt jóérzésű ember moziban nem nézné meg, maximum a tv-ben kellő mennyiségű tudatmódosító elfogyasztása után
ez már lényegesen jobb volt... csak az a kérdés forgott közben a fejemben, hogy "ezt hogy a fenébe tudták pg13-ba belerakni?" ...volt benne töménytelen csonkolás, kiforduló belsőségek meg csomó apróság... egyedül vörös vér nem volt, helyette a testnedvek egyéb színekben pompáztak nem mondom, hogy brutális, mint egy fűrész, csak furcsa hogy ezt be tudták még erőltetni ebbe a kategóriába (első részre már abszolút nem emlékszem, valamiért nem lett olyan kedvenc nálam, mint az Addams Family filmek)
-
volandy
senior tag
Egy emlékezetes pillanat (A Moment to Remember),romantikus filmdráma.
A fiatal divattervező nő, éppen egy fájdalmas csalódás után találkozik először az építőmunkás fiúval. Ezt követően hónapokig nem látják egymást. Egy napon elkíséri édesapját egy általa felügyelt építkezésre, ahol meglátja a srácot aki ácsként dolgozik.A fiatalok között szerelem szövődik. Kapcsolatuk komollyá válását nem könnyíti meg a lány jómódú apja, aki hallani sem akar a házasságról. A szülői tiltakozás hamarosan az egészségi állapotára is kihat, ezért édesapja végül enged és megtartják az esküvőt. Boldogan telnek mindennapjaik; karrierjük és magánéletük is sikeres. Egy pillanat alatt megváltozik minden, mikor feledékenysége miatt kivizsgáltatja magát és az Alzheimer-kór egyik ritka válfajával diagnosztizálják. A film feléig egy aranyos, de átlagos koreai love storyban érezhetjük magunkat, de utána egy nagyon szomorú szerelmi történetként folytatódik. -
volandy
senior tag
No Way Up(kaland,dráma)
Egy repülő tengerbe zuhanása után pár utas a gép farkában ragad,ahol egy kis beszorult levegő miatt tudnak túlélni a tengerfenéken. Azonban a kijutás nehezebb, mint gondolnánk, mert éhes cápák vadásznak rájuk. .A csaj vajon hogy maradt életben? Egy csoda volt! Azt mondta a pilóta -
proci985
MODERÁTOR
[link] variety horror top100 list, ha mar Halloween kozeleg
Ahogy nezem 35ot lattam, plusz parbol meg reszleteket.
eleg sok klasszikus van a listan, a top10ben a messze legfiatalabb az 1999es Audition. mint minden ilyen listanal, van ami nekem hianyzik es van egy-ket film ami nem tudom hogy kerult fel (Hostel2), ugyanakkor meglepoen teljes es valtozatos. plusz ahogy nezem jellemzoen egy rendezotol max ket film kerulhetett be, es az is Wes Craven, George Romero es Dario Argento eseteben.
viszont a lista egyresze mar inkabb arthouse inyencseg (Nosferatu 1922 pl), mint ami horrorkent is mukodik.
-
j0k3r!
senior tag
Wishmaster (1997), Wishmaster 2: Evil Never Dies (1999)
Szórakoztató kis moslék a 90-es évek második feléből. Az IMDb szerint van még 2 rész, viszont abban már nem szerepel a címszerepet játszó színész, akit minden bizonnyal hiányolnék. Pontosan azt kapja az ember, mint amire számítani lehet a trailerek alapján
5/10
#értékelés
some men just wanna watch the world burn...
-
mephi666
nagyúr
válasz proci985 #168835 üzenetére
én is átszámoltam: kb. 39, de úgy néz ki sok film van a listán, aminek a remake-jét láttam és valószínűleg a régit ilyen 60-80 év távlatából nem is lehetne már a helyén értékelni pl house of wax, wolf man, dracula, invisible man, mummy, stb
pár címet én sem értettem: sixth sense? az első candyman is szerintem inkább jó dráma, mint horror... king kong? ne már...
sokat lehetne azért ezen vitatkozni... én inkább húztam volna 1960-nál egy határt, hogy a psycho azért beleférjen, de inkább az újakat vegyük sorra, amiket mai szemmel is lehet értékelni... vagy majdnem lehetne évtizedes bontást 2000 előttről, utána pedig mehet egybe minden mai szemmel egy jaws is komikus, amit először kb 11-12 évesen láttam a szomszédban vhs-en... és akkor hol van ehhez még az 54-es godzilla, vagy kép alapján az incredible shrinking man? változott sokat a világ: 30 éve még hozzáképzeltünk elég sokat a játékokhoz és filmekhez és ez adta meg a hangulat nagy részét, de azóta akkora változás volt filmek terén, hogy nálam simán gagyivá tud válni... játékoknál más a helyzet: ott folyamatos az interakció, ami segíti a beleélést: ott tud működni a fantázia, de filmeknél ez nehezebb... habár pár éve újranézve a már kb 100éves tarzan filmeket, azok jók voltak... pedig ott alkalmaztak olyan trükköket is, hogy 1-1 jobb jelenetet újrahasznosítottak több részben is, vagy 1 filmben többször: tarzan küzd a vízben a krokodillal, tarzan elugrik az orrszarvú elől, tarzan leugrik a fáról, stb akinek a Johnny Weissmuller-es filmek kimaradtak, az szerintem pótolja nyugodtan... vagy egy tucatszor eljátszotta Tarzan szerepét és az első filmek kimondottan jók (még 1990 körül falun jártunk hittanra és szombat délelőttönként is volt hitoktatás... a pap kedvencei voltak a tarzan filmek és kb minden héten néztünk egy részt ...na meg pingpongoztunk vele: rommá vert mindenkit)
-
volandy
senior tag
Lucky Number Selvin.
Ez gyenge eresztés. Semmi izgalom, lassú, vontatott! Lendülettelen tucatkrimi a rosszabbik fajtából. Hiába a jó színészi gárda, ha semmilyen maga a történet. Rossz rendezés, rossz film.
Szerintem! -
-
eeXaa
addikt
Beetlejuice Beetlejuice
Zseniális.
TB talán eddigi legjobb filmje. -
j0k3r!
senior tag
válasz Rigormortiis #168839 üzenetére
Persze, ez most az volt
some men just wanna watch the world burn...
-
mephi666
nagyúr
válasz eeXaa #168840 üzenetére
senkit ne tántorítson el ez az ajánló: szerintem se lett rossz film
Tim Burton nem tudom, mit nyomott és mennyit, hogy ezt így összerakta
-
totron
addikt
válasz mephi666 #168842 üzenetére
Jól nyúltak hozzá az ősi karakterhez, Keaton is hibátlanul hozta a karaktert, ki tudta maxingolni azt. Sok kép megelevenedett bennem a rajzfilmből. A kivitelezés szokásosan parádés, Burton bácsinak nem kell pénzért kuncsorognia, talicskával tolják a produkcióiba, ez most is meglátszott. A funky metrójelenetek top volt, egyébként már-már musicales semmibe hajlás lett a vége, amiért kár.
Alapvetően jól hozta az első film korszakát a legelejétől fogva - bötűk, zene - fura is volt, hogy nem VHS a minőség.Ortega kapcsán nem tudtam eldönteni, hogy utánérzés-e inkább vagy korszakos jóválasztás. Túl nagyot ment a Wednesday-jel.
[ Szerkesztve ]
-
volandy
senior tag
Cold Eyes(Gam-si-ja-deul)akció, krimi.
Egy high-tech rendőr megfigyelő osztag megpróbál leszerelni egy kegyetlen bankrabló bandát.
Lekötötte a figyelmemet, nagyon jól összerakott film. Szó szerint másodpercpontosan összerakott!Egy titkos megfigyelő rendőrcsapat munkájába nézhetünk bele, és igen erős film lett e kategóriában. Megpróbálnak lefülelni egy profi rabló bandát, akik másodpercre pontosan a figyelmük minden részeltében jelen vannak, nagyon fontos a figyelem egy tökéletes akcióhoz, és így igen nehéz lesz elkapni őket. -
Grave_444
nagyúr
Fall (2022)
Még csak felfele másznak, de már rosszul vagyok, életem legdurvább filmje.Igen, félek a magasban. -
volandy
senior tag
Il Mare - A Tenger
Ha valaki látta a Ház a tónál című amerikai filmet, akkor számára az Il Mare története nem lesz ismeretlen. A Sandra Bullok és Keanu Reeves főszereplésével készült 2006-os alkotás ugyanis ennek a koreai filmnek a remake-je.!
Szóval senkit ne térítsen el a megnézésétől az, hogy már látta a filmet, ismeri a sztoryt. Még így is élvezhető, sőt, andalító
A két főszereplő Jun Ji-hyun játsza a lányt. A fiú pedig az azóta Emmy-díjas Lee Jung-jae,. (Ha valaki nem tudná, honnan ismerős még, hát a most kijött új Star Wars sorozatban, az Akolitusban volt az egyik főszereplő.) Ez egy gyönyörű alkotás, gyönyörű szereplőkkel, gyönyörű hangulattal és gyönyörű mondanivalóval.Az Il Mare egy misztikus alkotás, egy eltolódott idősíkban játszódik, úgy, hogy a szereplők mégis kapcsolatba tudtak kerülni egymással. -
k-adi
nagyúr
válasz mephi666 #168817 üzenetére
The Killer's Game (2024)
Amiért érdemes megnézni:
- budapesti helyszínekAmiért nem:
- minden másÉn nagyon bírom Dave Bautista-t annyira komikus ahogy szinte minden ruha kicsi rá és szakad le róla, el tudom képzelni szegény kosztümöst aki agyhalált kap felöltöztetni ezt az embert
Azt én sem értem, hogy Sofia Boutella mit és miért. A színészi játéka se az igazi, de szép se... -
mephi666
nagyúr
válasz k-adi #168848 üzenetére
...nekem a harckoreo azért tetszett... pl amikor Bautista a lábánál fogva elkapta a keleti gyereket és megpörgetve nekib*szta a falnak meg amikor dicsérték a friss pesti levegőt, azon is jót röhögtem... engem szórakoztatott az egész
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest