Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    válasz myckey #165530 üzenetére

    ekkora meretben latszik a CGI gyengesege, es alapvetoen a setup van eleg jo ahhoz, hogy kijojjenek a hibak. plusz tudom mit kell nezni.

    a baja kb az, mint a 90es evekben szinte az osszes (nem ultra budget) filmnek: mar eleg jol nez ki, viszont latszanak a budget (foleg vilagitas) es a CGI hatarai, tetejeben a kep picit fatyolos es a berendezesen latszik, hogy lapos, mert nem ilyen reszletessegre lett optimizalva. pl a Jackalnal is latszott ez, de valamennyire a Terminator2 se olyan eles, mint amilyen volt.

    80as evekig ez jobb, mert ott eleve gyengebb minosegu szokott lenni a forras. 70mmes filmre meg nagyon kevesen forgattak, Kubrick mai napig megallja a helyet. Akira egy masik jo pelda, de ott konkretan egy masodik remaster is volt es nagyon szepen rendbe lett rakva. Stalker szinten meglepoen jol nez ki Tarkovskytol, de azt a filmet egy eleg ritka teleobjektivvel forgattak.

    ez megfigyelhetobb regebi filmeknel is, pl klasszikus Star Warsnal a robot tukrozodesen kiveheto a studio.

    ujabb filmeknel is megesik, pl Descent vagy a Climax se hoz tobbet, mert egyszeruen a megvalositasban nincs tobb kepi informacio.

    Netflixet emiatt szeretem, mert az o sajatgyartasu filmjeiknel es sorozataiknal mindig elsorangu a kep es a hang master is. Dark es a Love Death X Robots remek pelda sorozatra, Two Popes pedig filmekre.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák