Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz cyberkind #115749 üzenetére
Szerintem nem. Nekem egy ideje az a szokásom, hogy a trailerét is elkerülöm minden filmnek, amit meg akarok nézni. Legjobban úgy szeretek filmet nézni, ha még max. a címét hallottam, esetleg 1-2 szereplőét. És pl. én így láttam az SW EP7-et, s le is esett az állam, hogy mennyire jó volt. Míg ha láttam volna előtte trailereket, leht nem találtam volna olyan jónak. IMDB pontszámot, meg kritika pontszámokat szoktam néha előre nézni, nehogy belerongyoljak valami totális rettenetbe. Bár így is bele szoktam. Ma X - Rendszerből törölve lesz a napirenden. Majd írok.
I am having fun staying poor.
-
vond
MODERÁTOR
De hogy ne csak a szám sírjon, írok pár sort egy szintén régóta várakozó, most bepótolt filmről is.
Biztos ellőtték már mások is a poént, de ez tényleg egy Mocsok jó film volt. Sajnálom, hogy ennyit vártam vele. Kőkemény dráma és egyben társadalomkritika, amin néhol bazi nagyokat lehet nevetni is, holott biztos, hogy nem vígjátéknak szánták. Nagyon tetszett a film stílusa, felépítése, és mondanivalója is. James McAvoy pedig egy istenadta tehetség. Ahogy
, az valami zseniális.lavírozik a perverz állat és szenvedő, lelkibeteg karakterek között Szinkronosan néztem, de Hevér Gábor abszolút felnőtt a feladathoz (szerintem az egyik legtökéletesebben passzoló magyar hang), és többiek is nagyon jók voltak. Megnézem majd eredeti nyelven is, gondolom tolják benne az érdekes angol akcentusokat.
Nem egyszerű film, de erősen ajánlom mindenkinek, aki még nem látta.
(#115750) Ispy Itt írtam pár példát.
(#115751) Drizzt: Nekem is ezt kéne csinálnom, de mindig elcsábulok.
#értékelés
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Viszlát
addikt
válasz cyberkind #115749 üzenetére
Nagyon kevered a fogalmakat. A jó film akkor is jó film ha nem tudsz róla semmit és ha mindent tudsz róla előre . A filmélmény viszont erősen csorbul/változik, ezért is mondasz félig-meddig ellent saját magadnak egy hozzászóláson belül: egy jó film mindenhogy ugyanúgy üt - ha azt tudom lehet ki is hagyom a filmet. Azt állítani, hogy semmilyen hatással nincs a filmélményre az előzetesen felszedett információ, óriási botorság, és nem keverendő össze azzal, hogy ha valakit ez a hatás nem zavar. Éppen ezért abszolút irreveláns, hogy te mit gondolsz erről az egészről, ha a közösségi indokokat félre is tesszük, a topikban előírás a spoiler tag használata, sajnos nem igazán van aki ezt be is tartatná.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Viszlát
addikt
Szinkronosan néztem, de Hevér Gábor abszolút felnőtt a feladathoz (szerintem az egyik legtökéletesebben passzoló magyar hang), és többiek is nagyon jók voltak. Megnézem majd eredeti nyelven is, gondolom tolják benne az érdekes angol akcentusokat.
Először is, aki McAvoy-t szinkronosan nézi, az szvsz megérdemel egy kiadós csalános nevelést. Másodszor, nem angol, skót, ha valaha arra tévedsz és alapvetően kedveled a mosolyod a jelenlegi formájában, akkor még véletlenül sem követed el ezt a hibát.
[ Szerkesztve ]
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
vond
MODERÁTOR
válasz Viszlát #115758 üzenetére
Jóvan-jóvan, megnézem eredetiben is. A Peaky Blinders-t pl. nem bírtam magyarul hallgatni. Az is egy kincs, ilyen szempontból is, meg úgy teljes egészében.
Amúgy magára a nyelvre írtam az angolt. Mert végülis az, nem? Nincs teljesen külön skót nyelv, vagy igen? A népcsoportok közti ellentéttel nagyjából tisztában vagyok. Nem is mernék angolozni Skóciában.
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Az Alfa trailerének a zenéjét szeretném megtalálni,szerintem már mindenhogy kerestem,de nem lelem,hátha valaki jobban vágja ezt,hogy,hol kell keresni.nagyon megköszönném,ha valaki tudna segíteni.
Konkrétan erről lenne szó.Mr.Brightside
-
cyberkind
félisten
válasz Viszlát #115756 üzenetére
Röviden a jó film mindig jó, ez tény. A filmélmény megint csak más téma mert én inkább kipengetném a több pénzt, csakhogy ne kelljen másokkal egy teremben néznem a filmet, minthogy otthon bőven kisebb kijelzőn, és ráadásul tv-s hangszórón de nyugiban, szóval ide a filmélmény szempontból nekem nem opció a spoiler, mert ami érdekel, évente az a kevesebb mint 5 film, arra mindenképp elmegyek. (anno a J.B. Spectre-t 2-en néztük a moziban, szerintem bőven jó volt a film, de mivel 2-en voltunk, toronymagasan a legjobb mozizásom lesz valszeg egész életem során) Egy SW-nál, pláne az előzmények után, és a második moziban nézett SW filmemnél igencsak nem lett volna mindegy az a bizonyos jelenet, bár mint kiderül, már azelőtt bőven megadta magát a film, ez a bizonyos jelenet amit sehol se írtak le, csak rátette a pontot az i-re, ezerszer jobban járok ha kihagyom. A spoiler téma itt nem vészes szerintem, (bár amikor özönlenek a népek, akkor sokat kihagyok), vagyis most se volt az amiből ez indult, néha szoktak lenni "balesetek", engem nem érdekel, tőlem bármit írhatnak bármiről, ettől függetlenül én ha kiakarok térni egy filmből erre meg arra, azt spoilerbe teszem, mert tudom hogy jönne ezután az anarchia, amit meg talán még jobban utálok mint a spoiler témát.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
5/10 lett volna. Elírtam.
Hol volt itt a spoiler? Direkt nem hoztam szóba azt az icike picike meglepő fordulatot, amit talán spoilerként lehetne említeni. Tudod mi az a spoiler egyáltalán?
Mik76
Ne csak nézz, hanem láss is. Ha megnézted volna az értékeléseket, láthattad volna, hogy elírtam...[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
Pocee
senior tag
válasz radi8tor #115765 üzenetére
már ez is valami,de ezt felhasználva sem jutottam előre,talán ha tudnám ki komponálta vagy valami,de ebből hogy "production music" még a google is halott.
Egyébként 2-3 hónapja már próbáltam shazammal de akkor még ennyit se dobott azért nem is erőltettem.
Mindenesetre köszönöm! hátha valakinek megvan kazin és elküldi
Egyébként rohadt monumentális...nagyon kellene!Mr.Brightside
-
Viszlát
addikt
Amúgy magára a nyelvre írtam az angolt. Mert végülis az, nem? Nincs teljesen külön skót nyelv, vagy igen?
Ez egy nagyon jó kérdés, a válasz attól függ kit kérdezel... Az biztos, hogy egységes nyelvük sosem volt, a Felföldön kelta beütés, máshol inkább germán mix, szóval kérdés, hogy nyelvként vagy dialektusként kéne ezeket kezelni. Az az egy biztos, hogy ha nem akarja, hogy megértsd, akkor nem is fogod...
Tibor: Előbb fog jó szinkron készülni, minthogy én szinkronos filmet nézzek.
[ Szerkesztve ]
-
Pitterix
őstag
Ez a film számomra valami meg nem nevezhető förmedvény volt. Aki írta és rendezte tuti biztos valami tudatmódosító szer hatása alatt állt. Azt hittem, már sosem lesz vége. Biztos nekem is be kellett volna kapnom néhány kapszulát és ráinni pár kupica pálinkát, hogy élvezni tudjam.
3/10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Pocee
senior tag
Üdv megint!
Kisfiammal néznénk valami családi filmet,volt a közelmúltban egy vagy két film ami ilyen loch ness témájú "szörnnyel" operált volna,az egyik filmnek mintha a szörny neve lett volna a film címe,a másik meg,hogy a kisfiú talál egy tojást amiből kikel,majd óvja a világ elől,de lehet a két történet egy filmet rejt,plusz infó hogy víziszörny.az Eliott a sárkányt ismerjük nem arra gondolok.
Előre is köszönöm!
szerk: az egyik a Misi a víziszörny,ez meglett,volt ezenkívül valami hasonló?
[ Szerkesztve ]
Mr.Brightside
-
törölt tag
Megnéztem ezt a Bűnöst amiről mindenki ömleng, hát nem tudom, ez csak egy újabb, végső fordulatra építő thriller. Érdekes volt a megvalósítás de nem nézném meg újra. Jó, de nem egy must see dolog, kicsit untam is néha.
#értékelés
[ Módosította: vond ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
22 mérföld
Alapvetően nem volt rossz film szerintem, a végén a csavar talán várható volt, de azért kicsit meglepődtem én is.
Live-Die-Respawn
-
CptAdamica
veterán
Sziasztok, segítsetek kérlek. Keresek egy filmet. Régebbi film, arról szól, hogy vallatnak egy terroristát, mert bombákat helyezett el a nagyvárosokban. Nagyon nincs meg a címe.
Megyen!
-
Cheesus
senior tag
-
Drizzt
nagyúr
válasz Drizzt #115751 üzenetére
X - rendszerből törölve. 6/10-et adok rá. Nem volt rossz film, de 1-2 filmes eszközt szerintem túltoltak néhol. A sztori nem volt rossz. A jobb magyar filmek közé tartozik, de nem kiemelkedő. Pár év múlva biztosan nem fogok rá emlékezni.
#értékelés
I am having fun staying poor.
-
Pocee
senior tag
válasz #75376384 #115772 üzenetére
áthallgattam de nincs közötte,még hasonló sincs...
Gondolom mivel nem lett egy erős film így feledésbe fog merülni és soha nem derül ki mi volt ez...redditen kérdezte egy user,hogy tudja e valaki mi a trailer music de fél év alatt nem született egyetlen post semAzért köszönöm!
Mr.Brightside
-
törölt tag
válasz CptAdamica #115777 üzenetére
Javaslom még a témában, a Five Fingers-t.
-
V.Stryker
nagyúr
Több Escobarral kapcsolatos filmet, dokumentum filmet láttam már, de ez mindent vitt. Javier Bardem tökéletesen hozta a figurát, a film a dokumentum filmekben megismert részleteket is hozta. Ötletem sincs, miért van lehúzva az Imdb-n, hacsak nem politikai okokból az amerikaiak részéről, hiszen az ők szüleiket mérgezte. Penelope Cruz számomra csak narrátorként szerepelt a filmben, szerepe és személyisége nem ragadott meg túlságosan, mert egyszerűen Escobar annyira tökéletesen formált karakter volt, hogy minden eltörpült mellette.
Más filmekben pozitív személyiségként, dokumentum filmekben bűnözőként ismerhettük meg, ebben a filmben viszont úgy láttam Escobart, mint a kettő együtt, mint Escobar, az ember.Nálam 8.5/10.
#értékelés
-
-
Tibiajax
nagyúr
Gyilkos démonok
vhs,hun
hibátlan film. esküszöm, jobb mint a mostani horror nagy része.. az a fajta jó kis egyből a közepébe buli, néhány cicivel megfűszerezve, 'a la 90'-es évek módjára#értékelés
-
Pitterix
őstag
Szerintem simán hozta az első rész színvonalát, sőt majdnem picit fölé is ment.
A hangulat, a zene, az egész egyben, szerintem tök eltalált.
Kár, hogy nem volt alkalmam moziban nézni.8\10
#értékelés[ Módosította: vond ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Ispy
veterán
Én be sem mertem írni, hogy megnéztem a 22 mérföldet, azt hittem senkit sem érdekel majd. De a várthoz képest jobb, 850-et nem sajnálok érte, a kínaik már a spájzban vannak.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Imilenni
addikt
Sziasztok!
Aki látta a Bohém Rapszódiát, kinek hogy tetszett?
Egy véleményt láttam eddig csak, esetleg többen tudnátok írni? Tetszett? Megérte azt a bő két órát?
Ez valós soundtrack lista lenne?
Köszönöm a válaszokatPress "F" to pay respects.
-
törölt tag
válasz Imilenni #115790 üzenetére
Nem vitathatom el, Rami Malek nagyszerű választás volt a szerepre. De azt kötve hiszem, hogy az énekhangot is ő kölcsönözte volna. Szerintem átdolgozások, de valójában playbackról van szó, genuine Freddie Mercury hangjával.
Amúgy igen. Úgy néz ki, az a film soundtrackja, amit linkeltél.
A filmet sajnos nem láttam -
törölt tag
válasz Peterhappy #115792 üzenetére
Tényleg? Akkor duplán le a kalappal.
-
törölt tag
válasz Peterhappy #115794 üzenetére
Az a film sajna eddig kimaradt. De tényleg, kösz a tippet Hogy én is mondjak egy ide illő, jó szerepválasztást. Walk the Line
-
perempe
addikt
megnéztem a tévében szombaton a Birodalom visszavágot: R2-D2 megjavítja a Millennium Falcont, hiperűrugrás. miért nem itt ér véget? (szerintem frappáns befejezés lett volna.)
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Pearce
aktív tag
The music for the soundtrack will still be the original music of Queen, but with the mixed vocals. “Queen offered all of their original tracks to the movie,” he said. “The movie will be using a mixture of Freddie’s tracks and me and Rami. It will all be done in a way you can’t tell”. - szóval nem csak Malek hangja egyedül
Andy Muschietti to Direct ‘Attack on Titan’ for Warner Bros. (EXCLUSIVE) - ez meg érdekes lesz
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
jaja, kevés éneklős filmet szeretek, de ez köztük van, meg a régi Óz - meg még a Pomádé
ha meg már Walk the line akkor ez is jó:
Walk Hard: The Dewey Cox StoryResistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- KOLINK KL-850M PSU - 850W - 80 PLUS BRONZE - MODULAR
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest