Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz bbdzyx #107558 üzenetére

    Nem haragszom, most legalább értelmes választ írtál 1 soros semmi helyett...így már lehet érveket ütköztetni - ahogy a fórum arra való. Nem tudom miért rakod off-ba, ez témába vágó komment.

    Viszont sok mindent rosszul tudsz, sokat feltételezel. Nincs időm most kifejteni, ezért csak röviden:

    - A kritikákat átfutottam a film nézése előtt, ez igaz
    - A 2óra 30perces játékidő még nem feltétlen gyanús, mert abból simán lehet 20perces stáblista is, stb
    - Én átlagos filmnézőnek mondom magam, emiatt is nem rendező alapján választok filmet. Gőzöm sincs ki az a Denis Villeneuve. De most rákerestem. A nevéhez fűződően 3 filmet láttam tőle: Blade Runner 2049, Arrival, Sicario. Az Arrivalban is csalódtam, de ott is dícsértem a fényképezést. A Sicariot sajnos nem tudom visszakeresni már (mármint hogy mit írtam róla ide), de az úgy rémlik tetszett (bár az is lassan indult be), sőt jön a Sicario 2 amit várok is.
    - Szóval nem számítottam semmire a rendezővel kapcsolatban, mert nem ismertem eddig névről, így jogos a negatív érzésem a csigatempóval kapcsolatban.
    - A szereplők alig lépnek kapcsolatba a sci-fis eszközökkel, kb. 1 kezemen meg tudnám számolni. Ez inkább negatívum mint pozitívum egy kifejezett sci-fis filmnél
    - A színészekkel kapcsolatban meg mindenkinek vannak előítéletei. Mindenkinek van kedvence, van akit szeret van akit kevésbé. Nyilván te is tudnál mondani példát erre. Szóval az, hogy Gosling-ot utálom, az egy dolog; ettől még a film lehetett volna jobb. Pl. ott volt Han Solo is, de ő se vitte el a hátán a filmet Gosling helyett, pedig benne azért bíztam. Az egyetlen igazán erős színészt meg kinyirják a film felénél.
    - És nem döntöttem el előre, hogy "árral szemben úszok" majd, sőt épp ellenkezőleg. Nagyonis érdekelt a film, kíváncsivá tett mit értékelnek itt ilyen sokan 10/10-re. Szóval ez is rossz feltételezés a részedről: a "szarrá szidást" a film megnézése UTÁN döntöttem el, mikor láttam és értékeltem magamban.

Új hozzászólás Aktív témák