Új hozzászólás Aktív témák

  • bbdzyx

    senior tag

    válasz k-adi #107543 üzenetére

    Ne haragudj, de ha olvastad a kritikákat, azok alapján pontosan tudhattad, hogy 2ó45p lesz és biztos vagyok benne, hogy volt már szerencséd Villeneuve eddigi filmjeihez is, amik tempója - az Arrival kivételével - ugyan ilyen lassan hömpölygő. Ezek után felhozni, hogy unalmas volt, bocs, de egyenlő a nettó szájtépéssel. Pont a hosszú, zseniálisan fényképezett, utópisztikus tájképek és városi snittek adják meg a nyomasztó alaphangulatát a filmnek. Valamint itt a jövőbeli díszletek nem holmi üres háttérként funkcionálnak, hanem a szereplők, a cselekmény érdekében interakcióba lépnek a futurisztikus ketyerékkel. Órákig elnézegettem volna magukat a masinákat, épületeket és járműveket.

    "A történetben semmi egetrengető sci-fi momentum nincs..."
    A fentiek tekintetében ezt nem tudom értelmezni, tekintve, hogy ez a film a nagybetűs sci-fi, az évtizedből nem is tudnék hasonlót említeni.

    A színészekkel szemben eleve előítéleteid vannak, így a filmben nyújtott alakításukról alapjában véve fals nézeteid vannak és fröcsögés ez az egész bekezdésed.

    A képi világhoz tökéletesen passzolnak ezek a futurisztikus, indusztriális szintetizátor szólamok, amik csak tovább mélyítik a sejtelmes, feszültségteljes hangulatot. A tempó miatt mást nem is nagyon tudnék elképzelni.

    A sztorival kapcsolatban felmerült kérdéseid komolyan óvodás kaliberűek, tényleg nem kommentelem.

    Igazából te már a film megnézése előtt eldöntötted magadban, hogy akkor is az árral szemben úszol, ha valójában sokkal jobban esne még neked is felülni és megfogadtad, hogy "szarrá szidod". Megtetted, de felesleges volt.

    “Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One

Új hozzászólás Aktív témák