Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz Kristof_94 #18649 üzenetére
Tipikus. Erediveseban Dumfries és Dolberg a reward, pl-ben ugye Vardy és Doucure.
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #18648 üzenetére
Azért az a Doucouré nem rossz
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Garsza
veterán
Supportnál a Live Chat nem szerepel már mint opció? Péntek éjjel írtam nekik emailt, azóta addig jutottak hogy tegnap 13ó körül küldtek egy választ hogy foglalkoznak az ügyemel és azóta semmi. Szeretném Live chaten felvenni velük a kapcsolatot, de nem találok olyan opciót új ügy indításánál.
-
Toninho13
aktív tag
Sziasztok!
Mi ez az új módi, hogy match result under review? Ha vezetek, akkor nullázza az eredményt, ha hátrányban vagyok instant vereség. WL-ben 2 győzelmet buktam, plusz 2 vereségem így lett. Mit csináljak, hogy PC-n ne szakadjon meg? Két héttel ezelőttig semmi nem volt, most meg 4-5 meccsenként 1. -
KaksziLajos
senior tag
válasz KaksziLajos #18654 üzenetére
. Mármint Doucoure NiF lapja is nagyon jó, de ezt az újat csinálnám meg, ha M/H lenne.
Semmi nem jött...
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Nagyon izgi Holnap több infot megosztanak.
-
Expendable
aktív tag
Akooos elleni mai meccs a házibajnokságból. Lövés-kapufa, kipattanó, lövés-kapufa, kipattanó, fejes-kapufa.
Nem voltam boldog...I love this game. -
dvtkfan
senior tag
válasz Kristof_94 #18658 üzenetére
Én jelenleg is használom Vardy sima lapját, így muszáj leszek ezt megcsinálni
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #18658 üzenetére
Én csak remélem, hogy lesz olyan balxxxz, aki ezért 3-400K-t ad
-
szabyka95
őstag
válasz KaksziLajos #18654 üzenetére
188 cm, anchorral 99 jumping.
-
KaksziLajos
senior tag
A jó öreg UCL Allant akarnám cserélni lassan, de nem igazán találok jó alternatívát. Nagyon meg vagyok vele elégedve, szerintem az egyik legjobb cdm.
A váltás oka, hogy olyan CDM-t szeretnék, aki a kapura is veszélyes, legalább a távoli lövések tekintetében. A másik fontos dolog, hogy M/H workrate-je legyen, mert csak így van egyensúly nálam a kp-n, Herrera fix, és ő H/H. Próbáltam én H/H-t is Herrera mellé, pl. Nainggolant, Matuidit, de megbomlik az egység úgy. Végső esetben egy lőni nem tudó CDM is jó lesz, Gattusot néztem, és a Baby lapja tűnik nekem a legjobbnak.
A legjobb, szinte tökéletes megoldás Prime Ballack lenne, de nincs rá keret és ha nem nyitok valami erőset, nem is lesz idén.
Szóval bocs az untatásért, igazából csak annyit akartam kérdezni, hogy Baby Ballack-kal mi a helyzet? Vélemény, tapasztalat? Próbálta-e valaki, milyen, stb.? (Meg kell coint gyűjtenem hozzá, így nem tudom kipróbálni)
-
Expendable
aktív tag
válasz KaksziLajos #18669 üzenetére
Prime Veron esetleg? Olcsóbb
-
Garsza
veterán
Baby Ballack -nak a 79 stamina nagyon kevés arra a posztra. És M/H WR -vel rajta kívül nem igen van olyan játékos aki lőni is tud. Még Vieira, de ő is milliókba kerül. Esetleg még Casemiro, ha nem zavar a lassúsága neki 87 és 80 a lövő sztatjai.
Egyébként én UCL Live Savicot H/M és Prime Ballack -ot M/H használom két CDM ként, és valamiért Ballack mindég előrébb kolbászol és gyakrabban csatlakozik a támadósokhoz mint Savic. Ugyan azok az instrukciók vannak mind kettőn.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
Esetleg Blanc Shadow-al.
Ne nézd a statokat. All-in a csávó
-
Digestive
veterán
Verd ki a fejedből prime Ballackot! Nálam Paulinho nyomába se érhet a csóka! Ha eladható lenne már rég kib@sztam volna a csapatból! Fifás karierem legnagyobb csalódása!
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Erről az új promoról eszembe jutott, hogy jó ez nekünk? Jó ez a rengeteg esemény, csapat, stb.?
Most a TOTY alatt egy csomó ember egy rakás zsetont, pontot, a játékosai nagy részét bele tette SBC-be, csomagot nyitott... A csütörtök-pénteki nagy áresést sokan kihasználták, bevásárlták a hőn áhított csapatot, örültek, hogy nem kell egy ideig hozzányúlni, erre megint jön valami új. Valami nagyra készülnek, mert a twitteren változott a profil és borítóképük is, 5 nappal előtte már beharangozták.
Ha most megint jön egy tucat játékos, akkor sokan arra jutnak majd, hogy mi a fenének vásároltak be, hisz ez az új promo tele van jobbnál-jobb játékosokkal és megint átalakítás következik. Megint elhúzzák előttünk a mézesmadzagot, megint lehúznak egy újabb bőrt rólunk, zsetont, fifa pontot.
Vagy csak én látom ezt (is) ilyen borúsan? -
ShreDDeD
csendes tag
Ha lesz ra keret, próbáld ki Blanc.. jól védekezik, jó a fejjátéka plusz kapura is nagyon veszélyes 16-on kívülről.
-
Aguinaga
őstag
-
evibly
senior tag
Van még ébren valaki, aki házi bajnokságot tolna? Kicsit húzós napjaim vannak, de most tudnék nyomni pár meccset! evibly a GT!
[ Szerkesztve ]
-
p0ty
aktív tag
IF Alex Sandro jobb lehet mint Marcelo sima kártyája?
valamint baby Desailly-De Gea-if Alex Sandro/Marcelo vagy totgs Jordi-Ramos-Courtois
TOTY játékost szerettem volna venni de sajnos nem estek annyit mint tavaly -
cristijAn
tag
Alex Sandrot használom amióta eladtam a sima Marcelot.. Marcelo minden támadásnál fentmaradt, Alex Sandro visszaér, de sokszor olyan szinten out of position hogy az elképesztő.. Játszik az CM-et, CDM-et és olyankor még csatárt is.. Ettől függetlenül szerintem jelenleg nincs nála jobb sajnos..Várom már én is hátha kijön egy olyan LB aki használható is
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #18676 üzenetére
Engem abszolút nem zavar, rólam egy forintot se fognak lehúzni most sem. Coin-t meg nem bánom, minden szeptemberben a nulláról kell kezdeni, akkor minek tartogassam? De abból is csak annyit tudnak lehúzni, amennyit engedsz.
Felőlem lehet akár minden héten valami promo, legalább van mit csinálni, nem halott a játék.
-
hhenry
őstag
Valaki hétvégén pár friendly Ps4en?
-
Chereiose
addikt
Mi ez az óriási drágulás amúgy megint?
Ramost még 260 ért vettem toty előtt, most 300k, gondolom itt közrejátszik a Bale toty sbc.
De! Visszaakarom venni most IF De Marcost, 2 hete volt 22k, most 35 körül van, de ahogy láttam sok mindenki drágult nem keveset. Így én most várok amít vége a Bale sbc nek, meg amig jön pénteken az új event, hát ha végre lemegy mindenki ára. -
KaksziLajos
senior tag
Expendable: Igen, szemezek vele, meg is felelne szinte mindenben, talán annyit össze tudnék kaparni pár héten belül, de ez a M/M ez olyan volt eddig nekem mindenkinél, hogy se elől nagyon, se hátul nagyon. Amúgy szimpatikus lap, kedveltem is a kopaszt.
Garsza: Úhh, igen, a stamina... Azt mondjuk csak a Prime-nál néztem meg, a Babynél elfelejtettem... Pedig fontos lenne, mert a két belső kpályást sosem cserélem le, így marad 3 cserém a támadókra... Akkor kilőve.
Casemirot néztem, és próbáltam a játék elején, nem rossz, de nekem lassú sajna...Szigma70, ShreDDed: Baby Blanc egész jól fest. Főleg Gladiator chemmel. Rá nem is gondoltam. Köszi, hogy képbe hoztátok!
Digestive: ennyire nem jött be? Pedig itt a fórumon is sokan dicsérik. Ne aggódj, nem fenyeget a veszély mostanában, hogy megveszem.
cristijAn: UCL Live Tellest próbáltad? Nekem jobban kicsivel bejött, mint Sandro. De nincs sok különbség köztük szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
Másnál is játszhatatlan ma PS4-en?
Olyan irányítás késésem van, hogy ilyet rég láttam.
És minden játékosom sebessége feleződött.
Ez volt ma a karbantartás?
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
Nahh ez érdekes, mert most meg nálam jó.
Hétvégén és még tegnap is játszhatatlan volt, ma egész jó.
Szerintem néha cserélgetik, ki legyen szopó ágon és kinél menjen a szekér. Az a szerencsés, akire hétvégén kerül a farok jobb vége.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
grimmjow67
tag
Digisek! Nektek sincs net meg tv?
-
Fifaisshit
őstag
válasz Kristof_94 #18676 üzenetére
Ilyenkor a hülye az megszivja az értelmesebb meg nagy hasznot húz ezekből az eventekbol
-
gabesz82
őstag
Yepp... nekem is ilyen volt tegnap este, 3 meccs után ráhagytam, a szokásos out-of-sync script mozdulatokkal a játékosoktól. Plusz amit észrevettem, hogy a full zöld timed shot-ok kapufák vagy simán mellé mennek 10/5, ellenfél meg rugdosta a gólokat timed nélkül.
PSN: Morfologus82
-
gabigyerek
senior tag
Idén már a 3ik jó érzékkel történő bevásárlásom. Kb 450 ért vettem TOTY alatt 40db Matipot, most 1800 körül megy.
Illetve a PL SBC-kből kapott játékosokat nem qs-eztem, így max 20 játékost kell vegyek a BPL SBC-hez.
Igaz nyitni nem nyitok semmit, de azért mázlim volt
PS4
-
scholl
tag
szerintetek egy 87 Anderson és 87es Mahrezt érdemes lecserélni egy Prime Raulra és Prime Zolára
4231 -ben?Rault dicsérik , Zolában nem vagyok biztos. Statok alapján Anderson nem sokkal marad el az Iconoktól, kb3x árat megérne a csere ?
ami még plusz lenne, hogy Ibra max chemmel menne, most csak 8 van neki, nem mintha érezném.
A problémám az, hogy van coinom, és nem tudom mit kezdjek vele. bár erre a cserére ki kellene söpörnöm mindekit, Zolában nem vagyok bizots, de max 1,2-1,3 m maradna Raul után és BPL -ben nem tudom ki jöhetne szóba LCAM -ba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mini-ITX
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest