Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
Istenem, már megint ez a button delay, meg extra touch... Múlt héten olyan jó volt a gameplay szinte végig, erre most megint hulladék
-
Mrdevil
addikt
Ide pottyant egy 92-es De Light a márki egyik gyenge pakkjából.
Kis pénzecske megint.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
arpo04
őstag
Havertz lapja erdekelt volna de 420k kicsit irrealis jelenleg erte. Akkor inkabb megcsinalok egy ikon sbc-t.
Dr-t nem jatszottam tobb mint egy honapja, de full press meg mindig megy... Amelyik ezt kitalalta vele is ezt csinaltatnam ha meg nem birja fa testapolo a terdenek es mehet vissza futkarozni[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
dvtkfan
senior tag
A védelembe akarok egy icont. Kit ajánlotok?
Rijkaard középső lapja, vagy Ferdinand középső lapja?
Vagy ha nem icon, akkor Éder Militao új lapja? Lb poziban Telles van, akit nem akarok cserélni, így vagy icon kell, vagy brazil védő Felipe Bl lapja helyett VVD mellé...nem tudok dönteni.
Ti kit választanátok?
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
v-man
őstag
válasz dvtkfan #19254 üzenetére
Én ezen az új Future-os liverpooli gyereken gondolkodom, zöld linkje lenne Campbell bácsival
De azért lehet marad az eredeti elképzelés, és POTM van Dijk jön inkább mégis...XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
MdewC
nagyúr
válasz Stylerr #19239 üzenetére
KDavid:
Akkor az miért volt, hogy vmelyik első wl reward nyitásnál este összeomlottak a szerverek, ami után az ea hivatalosan is át tette a wl rewardok nyitását reggelre. (Egész napra.)
Túl voltak terhelve a szerverek, ezt elismerték hivatalosan is. Túl sokan voltak online és nyitottak.
Ez akkor miért van?
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
MdewC
nagyúr
Arra akartam célozni, hogy a szervereiket simán túl lehet terhelni, de azt nem tudom, hogy ez befolyásolhatja a gamet.
Mi is szolgáltatunk szerverekről, volt már túlterhelés, akkor le is állt a szolgáltatás. (Mondjuk ilyen nálunk 10 év alatt 1x volt. Más jellegű maga a szolgáltatás.)
Utána kérdezek majd az IT-s kollégáknál, hogy ez okozhat-e gondot az alap szolgáltatásban, mert erre pontosan nem emlékszem.
[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
EA server park cserere szorul. Ez sokszor latszik is. Viszont arra kivancsi lennek a kulonbozo lapok befolyassal vannak e ra. Eleve nem 22 jatekos rohangal ahogy Stayler irta, hanem az osszes akkor eppen jatszo ember ami hetvegente nem keves.
-
Mrdevil
addikt
Most kb maxon a transfer PS-en, rengeteg az adok/veszek, 10 millió felett. Pörög a buli nekik......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
KaksziLajos
senior tag
Militaot és Bentancurt erősen ajánlom mindenkinek! Állat mindkettő. És az a durva, hogy a kettőn együtt már most, több, mint 200 ezer tiszta haszon lenne, ha eladnám őket...
-
törölt tag
Nyilván túl lehet terhelni egy szervereit, de a WL, meg a Rivals dedikált szervereken fut. Nem hiszem, hogy a pakkokért is ezek felelnek, pedig egy ilyen promo alatt inkább azokra érkezik terhelés.
Szóval a játékmenet semmivel nem lesz rosszabb attól, hogy több pakkot nyitnak.
(#19260) arpo04:
Ő nem erről beszél. Az szerintem világos mindenkinek, hogy minél többen játszanak egyszerre, annál nagyobb teljesítményre van szükség.
Viszont itt arról ment a vita, hogy azért romlik a gameplay, mert az új lapokkal új változók kerülnek a játékba és ez nagyobb teljesítményt igényel.
[ Szerkesztve ]
-
m4tyo
csendes tag
34 pakkból semmi 😔
-
p0ty
aktív tag
erre a túlterhelős dologra csak annyit írnék akármikor valami hype van BF vagy a mostani a lényeg hogy lightning roundok vannak fos a WL
nekem legalább is folyamatosan laggosak a játékmenetek és speed up lagg vagy mik is közbe játszanak vagy akadozik akármi
nem hiszem hogy pont ilyenkor lenne baja az internetemnek és úgy mond véletlen egybe esés lenne, tuti közre játszik ez is mert előbb próbáltam 1 meccset hogy kevesebb maradjon de hát lehetetlen ellenfelem kilépett döntetlennél és ja feleslegesen játszottam 70 percet..
csak nem értem ilyenkor miért nem lehet kitolni 1 nappal a WL-t..[ Szerkesztve ]
-
Tigibeeb
tag
Tudnatok segiteni , hogy melyik felálásba müködne jol ez a csapat?Lehet tul sok a védekező középpályás?
Esetleg besegitenének a szélső hátvédek vagy mindenképp más játékosok kellenének?Kondogbia untrade, de Doucoure-t még nem raktam ki(esetleg akkor vardy de akkor teljesen mas a csapat) ?
előre is köszi
-
Digestive
veterán
válasz KaksziLajos #19262 üzenetére
+1
Militao fergeteges! Anchorral 96 91 a sebessége és szinte maxos a Def és a Phy! Na ez elől próbáljon valaki elszaladni! A CB párosomról le van a gond a játék végéig! Rijkaardal hibáltanok!
Ja és mögöttük Casillas is penge! Szinte minden meccsen hoz olyan extrát, h már rég elkönyveltem a gólt a labda ívéből, de kiszedi!
[ Szerkesztve ]
-
grimmjow67
tag
8. Meccsen kapok ki zsinorban. Vicc hogy milyen meccseket jatszok
-
dejvid8
őstag
Na csak összeszedtem a zsét Upamecano-ra, muszáj beépítenem. 300K volt, nagyon kiváncsi vagyok a lapjára.
Shadow chemmel... Jóég. 91-es CB ingame.Olyat akartam volna ami növeli a reactions-t meg a markingot, de sajnos nincs olyan. Igy shadow lett.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
toxicjew
addikt
válasz grimmjow67 #19271 üzenetére
Én 3 meccs (1-2) után inkább legyőztem a késztetést és nem erőltettem tovább, annyira rossz most a gameplay. Hátha holnap délelőtt már jobb lesz
-
MdewC
nagyúr
válasz #16514048 #19263 üzenetére
A nyitást nem tudom, de a nagy mennyiségű játékos viszont terheli. Max ez miatt lehetnek többen online.
Az se véletlen, ha szombat vagy vasárnap de és du be van lassulva. Rengetegen panaszkodnak erre.
A statoknak meg semmi köze a game playhez.
[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz szabyka95 #19237 üzenetére
Nyugodtan röhögj, egy ilyen topicban szinte bárki azt állít amit akar, amit szeretne láttatni másokkal. De nyugodtan érvelhetsz is, nem muszáj lealacsonyító módon kommunikálni. Az tény hogy én nem értek ehhez, nem is azt mondtam hogy én vagyok informatikus. És az sem biztos hogy megfelelően interpretálom a barátom által elmondottakat, de nagy vonalakban megértettem amit mondott és azt írtam le. Ha más a véleményed, vagy más tudásod van erről akkor oszd meg velem, kiváncsi vagyok rá őszintén.
XO: Gollami26
-
Edgar2621
őstag
válasz Stylerr #19239 üzenetére
Nem kell ám az álszentség, írd le nyugodtan hogy én vagyok borzasztó és butaság szerinted amit írtam. Nincs ezzel semmi gond, meg lehet ezt normálisan beszélni. Leírtam amit megtudtam egy informatikus barátomtól, az biztos hogy nem értek hozzá és az is lehetséges hogy rosszul adom elő, de talán az eddigi Fifa topicos pályafutásommal nem szolgáltam rá az ilyen és ehhez hasonló kommentekhez.
-
törölt tag
Nyilván az jobban terheli, ha többen játszanak egyszerre, de én nem tapasztaltam még, hogy ez problemát okozott volna a játékmenetben. Legalábbis nem figyeltem meg olyat, hogy eventek alatt, vagy hétvégén lassabb lenne a játék, nekem teljesen random, hogy mikor milyen.
De jobban belegondolva lehet azért, mert pc-n vagyok, ahol alapból kevesebb a játékos és a csúcsidőben sincsenek annyian, mint konzolon normál esetben.
Az utolsó mondatoddal egyetértek én is, abban nincs vita részemről.
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz grimmjow67 #19271 üzenetére
Én 9/7el kezdtem és most 19/7nél járok, szerinted?! Undorító ez a játék, el is adtam mindenkit és egy 82es teszkós untrade csapatot hagytam meg, nekem ennyi elég volt, ha lesz normális patch akkor visszatérek, addig offolom....
" Just remember Manchester is RED! "
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Zimmi91 #19284 üzenetére
Ugyan ez van, mint nálatok. 12/4-el hagytam otthon... 5/4 volt az eleje. Vicc. Ahogy írtam a múlt héten Bailly Sanchez CB párossal valami 13-14/10 volt de utána már nem volt időm. Tudom, a pénteki kezdés nem ajánlott, de ha máskor nincs az embernek ideje... Viszont akkor is nonszensz.
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Digestive #19269 üzenetére
Bírom, mikor full press alatt vagyok, minden hátsó emberemem legalább egy támadó, vagy 2, én meg passz helyett drag back után megindulok vele előre ezzel a sebesség értékkel, meg a 90-es agilityvel...
más
Amúgy meg azt kell mondjam, a csapatom már bőven megvan annyira jó, hogy a WL-ben előrébb végezzek, mint Gold3, már csak nekem kellene fejlődnöm hozzá. Úgyhogy neki fogok állni gyakorolni a cseleket is, mert keveset használok. A TF-et is nemrég kezdtem el, már jobban megy, de arra is ráfér meg a gyakorlás.
8/4-gyel állok eddig, 5/4-ről... Előbb kellett volna felállnom. Utálok pénteken játszani, nagyon belassul a játékmenet, de most muszáj volt.
[ Szerkesztve ]
-
Tigibeeb
tag
Érnek ezek a future star lapok ennyit?
A statok alapján igen de ingame is ? -
Z'Z"
őstag
válasz Edgar2621 #19279 üzenetére
Ezért lenne jó megtudni, hogy mégis mi okozza a késéseket, vagy egyéb olyan dolgokat, ami rossz irányba befolyásolja a játékmenetet, és miért változik patch nélkül a gameplay?
Tényleg sokszor megy a sírás, hogy így vagy úgy kib@szott valakivel az EA, meg most a gyengébb gold csapattal elvertek valakit, mert az ő csapata sárban dagonyázott.
Ha vannak itt programozók, akkor normális érvekkel leírhatnák, hogy mégis mitől vannak néha "anomáliák" a játékban. (Ez nem direkt van az tuti.)
Így talán nem lenne több összeesküvés-elmélet, kevesebb lenne a "hiszti". -
KaksziLajos
senior tag
Régebben valaki linkelt egy oldalt, ahol liga sbc-khez volt segítség. Összeállítások, lapok, amik valószínűleg drágábbak lesznek a többinél stb.
Ezt belinkelné valaki mégegyszer?
-
Edgar2621
őstag
Persze, én is kiváncsi vagyok ezekre valóban, nem szájkaratézni járok ide. Arra vannak ennél megfelelőbb helyek(lásd munkahely ). Mert azért amiket én is tapasztalok/tapasztaltam és látok videókban arra enged következtetni, hogy szerver oldalon nagyon sokszor kaotikus állapotok vannak. Ezért kérdeztem rá a barátomnál, aki egy kicsit olyan típus hogy túl okos számomra ezekben a témákban így sokszor nehezen is adja át. De azt biztosan mondta hogy minél több változót kell számítania a szervernek annál nagyobb és gyorsabb számítási tevékenységet kell végeznie és ezek vezethetnek anomáliákhoz.
-
LedyGyuszi
addikt
-
freddyadu
senior tag
Na, este kipróbálom ezt a Kutróne gyereket Immobile helyén.
Kíváncsi vagyok mit mutat... -
arpo04
őstag
válasz LedyGyuszi #19286 üzenetére
Na, akkor hasonló mint nálam csak én 105-110 körül vettem négyet mert egyet használok. Tegnap este ki akartam szórni. Ne bukják sokat, de jó hogy nem tettem.
James Rodrigez UCL live lapjairól vélemény? Megvettem 135-be de nem az igazi. Muller míg lapját is jobbnak érzem.
Fifaisshit: ma tesztelni kene a csapatod![ Szerkesztve ]
-
kacsa7
őstag
válasz Fifaisshit #19296 üzenetére
Az az Alexander-Arnold nagyon durvának néz ki. Militao-n gondolkoztam, mert a 87-es Fabinho CB-vel és Telles-el is jó a chem, de v. flashback Casillas v. Alisson/Ederson kapusokkal lehet összehozni, náluk viszont De Gea/Neuer/Courtois jobb. Ott bukik a sztori sajnos... Amúgy Militao CDM-ben is állat lehet azzal a stamina-val. De Ligt-el is a chem a baj. Live Tagliafico-val jók lennének. Állatok a statjai, de nem lehet mellé normális kapust berakni.
-
elod22
senior tag
válasz kacsa7 #19298 üzenetére
Hidd el, hogy Casillas nem rossz. Talán De Gea picivel jobb (mondjuk őt még nem próbáltam, de azonos statok és a plusz magasség miatt lehet jobb), de tapasztalatból mondom Courtois gyengébb nála, Neuerrel pedig kb. azonos szinten van. Mondom ezt kb. 30 Casillas-al lejátszott meccs után,
-
Fifaisshit
őstag
válasz kacsa7 #19298 üzenetére
Hat igen ez a bajom de a pool jól megy meg neki is megy hátha jön meg év végéig 2-3 If és akkor nem lesz baj
Most a maradék penzem befektetem 84-83ba aztán egy két hét mulva megveszem a francia srácot meg camba és akkor megvagyok
Majd meg Sane helyett kell egy jó Cm majdÁrpi : este leszek az tuti meg holnap egész nap
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest