Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Na most egy kicsit felkúrt a játék (nem kimondottan a játék) hanem az hogy Zanetti Icon egy k. nagy vicc! Ilyen elbaszott lap még nem volt a kezeim között, csak annyi hogy egyel többen voltunk semmi több. Igazatok volt nulla, szív ide vagy oda de luxus lenne etetni.... Miért kell egy ilyen iconnak ilyen szar lapot csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
Eder militao milyen? Statok alapjan top
-
arpo04
őstag
válasz Digestive #19653 üzenetére
Akkor nalam valami extra lapja volt. Meg voltam vele elegedve. Annyi assistot meg vedo nem osztott mint o. Igaz Blanc es Maldini volt kozepen elottuk meg Petit volt a szuro. Igy vedelem le volt tudva. Crespot is hasznaltam, Szigmanal az isten nalam rosszabb volt mint tots Vardy....
Masik meg dolgozzal ne forumra irogassXone: arpo81 PS: smithg830918
-
Tajték
senior tag
Ha már Zanetti így kibszott velem...
Akkor legyetek kedvesek és javasoljatok erre befejezést: [link]A keret 600k PS4
Veron és Casemiro helyet cserél, csak így könyebb beépíteni a hiányzó részt. Ebből a felállásból könnyen tudok váltani 4-3-2-1-re vagy 4-2-3-1-re
[ Szerkesztve ]
-
Santana01
aktív tag
Érdekelne,hogy közületek ki vált embert LB-vel és ki manuálisan a joyal? Na és persze az is,hogy mennyire jelent előnyt a manuális váltás? Vannak meccsek amikor az ellenfél olyan passzokat tud le venni,hogy csak pislogok. Arra gondolok,hogy az ilyen azért lehet mert joyal hamarabb rá vált az emberre mint én LB-vel és így olyan labdákat tud megszerezni amiket nekem esélyem sincs.
Hja és mennyire nehéz hozzá szokni és megtanulni úgy váltani? -
ThuG4LifE
senior tag
válasz Kristof_94 #19654 üzenetére
FS Challenge adott egy Van Dijkot, ugyhogy megcsinalom.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Lori82
senior tag
A védelmemet erősíteném. Statisztikái papíron nagyon rendben vannak,de milyen in game Joe Gomez?Szemezgetek vele,Robertson és Van Dijk mellé jól nézne ki. Tegnap jött egy Mbappé,eladtam és most van 700 000 coinom. Érdemes kirakni?
-
Aguinaga
őstag
válasz Aguinaga #19532 üzenetére
Na csak azért kérdezem, mert kb. 800-850 játékos van a klubban, de minden egyes pakknyitásnál minimum 1-2 duplikáció befigyel....
Ez kb. nonszensz egy 8-10k-s adatbázisnál, szerintem. És véletlen se Mbappéből van duplán, hanem Rogerből meg Wernbloomból meg Guardadóból és hasonszőrű ki cimboráiból.
Kezdem unni.PSN: OldSlowhand74
-
akooos
veterán
Most, hogy van rengeteg coinom, nincsen lightning round.... 2 napig volt, de akkor is csak pár értelmes csomag volt. (Az már mellékes, hogy nem adott semmit sem ) Így nem tetszik már ez az event. Kiraktam másfélszer már a PL SBC-t is, elsőre kivettem Doucurét, de nem jött 50k-nál drágább játékos eddig a 30 packból Mellé megcsináltam minden liga sbc értelmes packeket adó sbc-jét, szerintem péntek óta legalább 100 csomagot nyitottam, nulla future stars, nulla ikon, egy 86-os SIF Pépé ami nagy nyitás volt meg pár 87, 86, 85-ös játékos.
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Szigma70 #19664 üzenetére
Nalam csak a franciak jatszanak iden (kiveve icon es cserepad), ugyhogy ramegyek ezekre.
Kantet most bealdozom, aztan ha bevalik, akkor marad cm-be es Kante vissza, vagy draga csere lesz.''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Z'Z"
őstag
válasz Tajték #19670 üzenetére
Pedig jó lap, egy próbát megér.
Sajnos azon a poszton nagyon kevés használható lap van, ezért is ilyen drága.
Telles, Alex Sandro, Alaba, akik még nagyon jók.
J. Alba idén nekem nem jött be, de talán másnak igen.Szerk:
Vagy UCL Allan (shadow lappal), illetve Alex Sandro.[ Szerkesztve ]
-
Tajték
senior tag
-
-
KaksziLajos
senior tag
A pillanat, amikor meglátod, hogy egy szlovák, bronz GK-t valaki 10 ezres azonnali áron vesz meg tőled, aki amúgy 200-as azonnalival megy, megfizethetetlen.
U.i.: Gépnél vagyok, akivel nem játszottam jöhet, csak bemelegítek.
Z'Z" Herrera , UCL Allan +1
[ Szerkesztve ]
-
ThuG4LifE
senior tag
Megcsinaltam Ndombele-t, ma mar nincs idom kiprobalni, majd holnap.
Ha az erte kapott csomagokbol jonne valami jo (vagy wl rewardbol), akkor ucl live Fekir visszaterhetne, nagyon adta az a lap nekem..
Ez most a csapat, lassan untrade lesz a kezdom :''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
Darabokra
senior tag
500k-ból ki lehet hozni egy olyan kezdőt amiben ott van Goretzka és Paulinho, és mindenkinek megvan legalább a 9 chem? Felállás 4-2-3-1, esetleg 4-4-2 vagy 4-5-1... csak DR lenne a cél ezzel a kerettel
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Tajték #19683 üzenetére
Már eleget aradoztam a szóban forgó úriemberről, nem is fogok többet, és lehet másnak ennyire nem jön be, de nálam idén first class.
H/H, 99 stamina, 88 agresszió. Engine van rajta, de Shadow-wal is jó volt. 4 csillag WF. Alap Positioning 86, jó távoli lövések és erő.
Személy szerint CDM-mel ennyi gólt nem rúgtam még egy részben sem. A curve ne tévesszen meg, a góljai 95 százaléka távoli finesse.200 meccsem van benne, én kb. 150 ezerből hoztam ki anno, de megérte.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Ndombele megéri vagy várjak még hátha jön jobb? Ki az aki még esélyes? Vagy nem volt róla szó?
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #19688 üzenetére
Azt az árat biztos nem éri meg, amennyibe kerül az SBC. Max 100K-t adnék érte + klubból ha lehet. Meg max CM illetve CDM-ben használnám, CAM-ba felejtős.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Santana01
aktív tag
Van egy két meccsre időm ha van valaki..
-
ThuG4LifE
senior tag
válasz Kristof_94 #19691 üzenetére
En is nyomom a sima gold upokat, hogy legyen anyag a 81+hoz. 10 csomag es jott mar Busquets es most egy FS Calabria. Iden eddig egesz jo a pack luckom, mar csak egy icon nyitas kene, az meg sose volt nekem.
''I'm seein nuttin' but my dreams comin' true while I'm starin' at the world through my rearview ...'' RIP 2Pac
-
evibly
senior tag
válasz KaksziLajos #19692 üzenetére
Én is vagyok, bár mi már játszottunk 🙂
-
Mrdevil
addikt
válasz Kristof_94 #19691 üzenetére
Hát nem tudom én is csináltam már egy jó adagot, de eddig semmi nagy, max valami 85-ös, meg volt egy TOTW.
SB rare megákból is semmi, draft token, egy 86-90 loan csomag, amiben természetesen egy 86-os loan player volt, meg egy player pick csomag volt a megákban, amikben asszem valami 81-es volt a legnagyobb pick.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Santana01
aktív tag
válasz KaksziLajos #19692 üzenetére
Meghívtalak
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #19698 üzenetére
Nem semmi hogy adják neked ezek a packok Miért nem vársz a következő TOTW-ig vele és akkor nyitod őket? nagyon erős TOTW lesz.
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest