Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z'Z"
őstag
válasz LedyGyuszi #20944 üzenetére
Ez biztos?
-
Edgar2621
őstag
válasz Darabokra #20925 üzenetére
Én nyitottam 500K értékben pakkot tegnap és nálam is jött a kis befagyás, aztán inform, francia, St ééééééééééééééééééééés Ajorque Óriási troll ilyenkor a game, de ez a szép benne, várjuk aztán örülünk, vagy nem szomorkodunk legalább, mert csak azokkal a rohadt elvárásokkal van gond.
XO: Gollami26
-
Szigma70
addikt
válasz Edgar2621 #20954 üzenetére
Az nagy elvárás, hogy 3 év alatt, legalább 1x adjon egy 100K- feletti lapot?
Mert akkor én nagy igényű vagyok.
Mert aki kap, az többször kap, aki meg nem, az kb. sose. Van aki hetente kap annyi ingyen coint, mint amennyit más egy idény alatt, vagy se
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
scholl
tag
kit ajánlotok super cserének?
ki vált be nektek?Ez az SBC Musa milyen lehet? érdemes lehet megcsinálni, 110k ra tippel futbin, szerintem 60-70k lenne a végén
-
-
etaclan1984
őstag
válasz Szigma70 #20957 üzenetére
Én teljesen átérzem amit mondasz, tavaly egy NIF Suarez volt a legjobb nyitásom. Tehát tudom milyen nehéz így építkezni. Idén egy Aguero. Aztán jött a szombat és bedobta toty Mbappet egy szaros twitch nézésért. Tegnap meg egy Hazard esett be a spanyol ligából.
Igazából már tegnap akartam írni neked amikor azt mondod egy ilyen Casemiro nem éri meg a 330ezret.
Persze, de ő csak egy bónusz ha úgy veszed. Ha előre megvetted volna a hiányzó játékosokat ahogy én is csináltam kijött volna a liga 50ezerből. És annyiért nyitsz 20packot amiből jön 2-300 gold játékos ami legrosszabb esetben is 200k. Plusz a silverek is simán érnek 30-40ezret.
Amikor MM-et vagy valamilyen sbc-t csinálsz sokkal rosszabb aránnyal nyitod a packokat.
Ezért furcsa nekem amikor a liga sbc-kre csak simán rámondod: ez a reward ennyit nem ér.[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz gabigyerek #20953 üzenetére
Koszi a valaszt. Lehet szetnezek meg a piacon.
-
Zimmi91
addikt
válasz etaclan1984 #20964 üzenetére
Azaz Mbappe amúgy trade vagy untrade?! Grat hozzá
szerk : Én is tudnék mellé csinálni csapatot nagy duzzogva
[ Szerkesztve ]
" Just remember Manchester is RED! "
-
Fifaisshit
őstag
válasz cristijAn #20949 üzenetére
Szinten meghagytam reggelre a szokasos 4meccset en is
Hat 3gyozelem meg is lett belole 8:15kor fejeztem be az uccso meccset en is kaptam 1 elitet uccso elotti meccsre hosszabitasra alltunk na mondom uccso meccsre nem lesz ido
93ban jott aube
Uccso meccs szinten elite jatekos toty meg prime jatekosok tomkelege ....2:0 neki a 10.ben ket fejes...mondom nem lepek ki mert uccso meccs meg a felidoben forditottam az eremeny pedig nem voltozott 3:2re nyertem....
Igy meglett a gold2 ....
Imadok reggel jatszani mert ilyenkor 0:1nel kilep mindenki bar most csak 1lepett ki 6:2nel a 60.ban ....[ Szerkesztve ]
-
Edgar2621
őstag
válasz Szigma70 #20957 üzenetére
Dehogy nagy elvárás, ez lenne a természetes. Mindenkinek kellene jó lapokat kapnia, egy (valamennyire) igazságos rendszernek kellene lennie, nem ennek a véletlenszerű szerencsejátéknak.
Tényleg nem húztál semmit az elmúlt 3 évben? Mondjuk nekem a tavalyi kimaradt, a 17-ben Neymar volt a legnagyobb fogásom, idén meg talán eddig Aubameyang és Oblak, de mindkettő untradeable, a tradeable lapok közül talán Casemiro(ha jól emlékszem, bár ha nagyobb lett volna az megmarad). Persze én nem is vagyok nagyon aktív, annyire mint Te például és jóval később kezdtem el játszani, valamint 0 Ft-ot vagyok hajlandó a játékra áldozni pluszban, tehát így nem is lehetnek nagy elvárásaim, de azért látható, hogy nem dobálja könnyen az értékes lapokat. A kereskedés sokkal jobb és hasznosabb.XO: Gollami26
-
Chereiose
addikt
válasz scholl #20959 üzenetére
Musa simán jó, sőt én szerintem már első félidőben hozni fogom, legalábbis főleg ha 4231 re váltok, ott a szélen szerintem Mbappenel is gyorsabb
Más: Ez a lunar event mikorra várható, 2 hét még kb? Vennék pl kantet meg egyebeket, de 2 hetet nincs kedvem várni, de bukni sem akarok százezreket, szoval lehet jobb ha várok
[ Szerkesztve ]
-
Darabokra
senior tag
válasz Kristof_94 #20977 üzenetére
nekem még akkor is Ederson jönne, ha ikon kártyát látnék...
-
Chereiose
addikt
válasz etaclan1984 #20979 üzenetére
Egész korán, én azt hittem február közepe fele. Akkor olyan nagy vételeket nem csinálok, Kantét nem tudom mert ő nem hinném hogy lejjebb menne.
-
Szigma70
addikt
válasz etaclan1984 #20964 üzenetére
Ha hiszed, ha nem, a francia, a PL és a Laliga is majd fullra megvolt előre.
Duplán, mert kerestem is minden, TOTY-kor 100 pakk felett nyitottam ki ezeket, plussz a rewardokat, plusz más SBC pakkokat.
Most ezeknél a boostolt ezüst lapos eventnél, kinyitottam ismét majd 50 pakkot,Tavaly nem volt SBC amit ki tudtam volna tenni, mert mind, mind kész volt.
Mond, milyen pakkot nyissak még? Hidd el, van akinek nem éri meg.
És ha visszaosztod azt a 330K-t a pakkok számára, akkor te is meglátod, hogy nem biztos, hogy megéri.
Az a 200 player meg jó ha elmegy 200-250K-ért, és akkor még mindíg minuszos vagy.Én inkább az összes eddigi ligából az értelmes pakkokat csinálom. De hiába. Hidd el, mindent megteszek én is, hogy legyenek pakkjaim, de nem minden áron.
Van aki kap, van aki nem. De tudod mit? Idén már ne is adjon.
3 év alatt egy 90-es Godin ha jól rémlik tavaly. 90K.
Eladhatatlanokra nem panaszkodom, azok voltak, vannak is, de abból nincs coin, vagy csak közvetve, szerencsével.
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz etaclan1984 #20979 üzenetére
Az miről is szól majd? Tudom mi maga az ünnep, de a FIFA-ban mi lesz?
-
Szigma70
addikt
válasz Kristof_94 #20982 üzenetére
Nyitsz valami nagyot, ennyi
-
etaclan1984
őstag
válasz Szigma70 #20981 üzenetére
Én nem mondtam h nem csináltál eleget, csak nem értettem miért mondtad hogy nem éri meg megcsinálni a ligát ennyiért.
Ha nullás, vagy picit mínuszos is legalább nyitottál 20 packot amiből eshetett volna akármi. MM-nél jobb az arány szerinted ? Mégis megcsinálod azt is. Látod, másnak 5k-s csomagból esik ikon.
Félre ne érts, tudom miről beszélsz amikor azt mondod van akinek minden, van akinek semmi.(#20982) Kristof_94 1-et fizet kettőt kap a packokra, flash sbc-k illetve tavaly kaptunk packokat annak megfelelően a FUT-ba milyen gyakran logoltál be idén. De elnézve a karácsonyi ajcsi packjainkat én ezekre idén nem számítanék
1-6 Session Days
Lunar New Year Kit7-35 Session Days
1x Lunar New Year Kit
1x 15k Jumbo Premium Gold pack36-80 Session Days
1x Lunar New Year Kit
1x 45k Prime Gold Players pack81-125 Session Days
1x Lunar New Year Kit
1x 50k Rare Players pack126+ Session Days
1x Lunar New Year Kit
1x 125k Ultimate pack[ Szerkesztve ]
-
Sasa22
tag
Èn a tavaly kb 1000 packbol nem nyitottam 50k-nàl dràgàbb jàtèkost.. Fèltàvnàl abba is hagytam a FUTot miatta ès megfogadtam hogy a 19ben nem nyitok packot..
Baràtnőm nyit ki mindent.. minden 3. packja walkout, nyitott màr CR-t, Aguerot, Marcelot, Inform lapokat, rendesen èg a pofàm màr.. miközben làtom itt hogy màsoknak semmi sem esik be.. -
Digestive
veterán
válasz Szigma70 #20981 üzenetére
"És ha visszaosztod azt a 330K-t a pakkok számára, akkor te is meglátod, hogy nem biztos, hogy megéri.
Az a 200 player meg jó ha elmegy 200-250K-ért, és akkor még mindíg minuszos vagy."Ezt nem értem. 50k ráfordítással volt meg neki az egész liga összes játékosa! Akkor miért mínuszos?
-
Darabokra
senior tag
válasz Digestive #20987 üzenetére
Ez az 50k hogy jött ki? Amikor sbc előtt is majdnem 20k kellett a Real keret összeszedéséhez.. És ott a Barca, Atletico, alapból 40-50k ezt a 3 csapatot összeszedni az sbc előtt. És ott a többi csapat. Azért utána lehetne számolni, hogy rakna már ki valaki la ligat 50k-ból, még ha alacsony is a rating az említett nagy csapatoknál.
Feltéve ha erről a ligáról van szó. De szerintem más bajnokságot sem raksz ki ennyiből, ha felkészülsz időben, akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Digestive #20987 üzenetére
Ezt te se gondolod komolyan? 220 playert hogy hozol össze 50K-ból?
Ki lehet hozni olcsón, tudom én is, de minden kerül valamennyibe, még amire azt mondod ingyen van, az is.
Mert ha nyitottad őket, azt is nyitod valamiből, szóval nem értünk egyet.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Scale
őstag
Ha Robben idén abbahagyja akkor ő is egy EOAE kártyát fog kapni? Mert sokan flashback kártyát tippeltek még ősszel, de ha abbahagyja akkor olyat nem is kaphatna csak a előbb említettet.
-
dejvid8
őstag
Na, nekem is GOLD2-t sikerült elérni, holott lehetett volna Gold1 is.. Mindegy, örülök neki.
Ismét írogattam a meccseket mindig, amolyan statisztikákként, akit érdekel itt megnézheti.Az utolsó meccs amivel meg lett a 17 win, eléggé gálameccs lett, holott az ellenfél vezetett az elején.
Három szép gól, amit ott lőttem.
+ 1 Kanté befutás majd bomba, szokásosA táblázatban is látszik hogy elég sok beadás gólt szereztem, készítem fel magam a patch utánra, ha ez kell.
Már most is több gólt szereztem fejjel mint timed finesse shottal, szóval talán nem lesz gond a patch után sem...Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
etaclan1984
őstag
válasz Darabokra #20988 üzenetére
Mert akit packokból nyitottam nyilván nem számoltam. Csak azt akit mellé vennem kellett még az sbc megjelenése előtt. PL 55ezerből volt így meg, a holland 56k, a spanyol 51k. És a maradékokból 20-20k minden ligából azonnal visszajött.
(#20989) Szigma70 Saját játékosodnak miért néznéd az árát ? Ha 450et ér inkább legyen a klubomba minthogy eladjam hogy aztán amikor kell visszavegyem.
[ Szerkesztve ]
-
toxicjew
addikt
Úgy látom Xboxon kint van a patch, kiváncsi leszek a reakciótókra
-
dejvid8
őstag
Persze ez az IG fellállás, meccs előtt mindenki 10-en van, csak 2 játékos van 7 chemen.
Illetve a WL alatt Thauvin helyén volt 85 Crespo is ,88 Raúl is... Nem találtam meg még oda az igazit.
Most vettem egy 88 IF Mbappét oda, befektetés céljából is, meg hát valószínűleg jó lesz majd. Aztán majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Scale
őstag
válasz LedyGyuszi #20664 üzenetére
Erre kicsit visszatérve: Havertz egy SIF Reushoz képest milyen? Mert csak Draxlert és Götzét írtál helyette. A 88-as Reusodhoz képest rosszabb gondolom!?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest