Hirdetés
- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaksziLajos
senior tag
válasz Fifaisshit #20202 üzenetére
Vagyok én is.
-
Mrguba
őstag
Erdekelne Rivalsan DIV6 ban hogy jon szembe 93 as csapat?
-
Gaborz1
senior tag
Na a Marquee Matchupokat megcsinálva és a csomagokat kinyitva végre hullott valami értékelhető egy Eriksen személyében és ha már ott volt egy Muriel is benézett mellé a fekete fajtából, de szegény Brahimi sem akart lemaradni.
Azt a 2-3 ezer zsetont megérte, meg a vackok kitakarítását.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
szsanyika86
csendes tag
Sziasztok. Egy kérdésre keresem a választ: barátomat online friendly-ben nem tudják invitálni, ő tud, csak fogadni nem tudja, nem jelenik meg neki a home menüben. Ez mitől lehet? Platform: xbox one s
Válaszokat előre is köszönöm! ⚽️🎮 -
Scale
őstag
válasz LedyGyuszi #20199 üzenetére
Hány pakkbol?
-
Santana01
aktív tag
válasz szsanyika86 #20210 üzenetére
Valószínűleg mindkét személy Offline és amiatt van. Mi korábban KaksziLajos-al voltunk így,ő nem látta az én meghívásomat én pedig az övét. Aztán én Online-ra állítottam magam és úgy már láttam a meghívást.
Egy próbát megér
-
#Wiall#
tag
Van értelme tartogatnom a otw Witselemet fog akkora up ot kapni hogy az kihasson erre a kártyájára vagy adjam el és inkabb egy goretzkat hasznaljak és a pént költsem másra ??
Tanácsra van szülség mert nemtudok dönteni[ Szerkesztve ]
-
arpo04
őstag
válasz #Wiall# #20214 üzenetére
Mind a kettő meg van és jó is. Ha az EA nem világtalan és nem a pénz a lényeg most is kapott volna. Rangadót döntött el és nem is akármilyen góllal. Mbappe meg egy nevetséges “edzőmeccsre” totw. Kb ez olyan mint amikor Nyil csak ezüst csípős lett érdekes körülmények között. Utána változtatott az UEFA a szorzókkal, persze ez már Nyílnak semmit se ért.
[ Szerkesztve ]
Xone: arpo81 PS: smithg830918
-
kacsa7
őstag
Tuti nincs kint a patch konzolon is? Tényleg full más a gameplay xbox-on. Távoli gólok kb. eltűntek. Játszottam 6-7 div meccset, összesen 1et kaptam és 0t lőttem. A gépi védekezés elég komolyan érezhető, viszont cserébe borzasztó gyors lett a játék és a labdakezelés. Sokkal gyorsabban lehet támadni, mint eddig. Nem tudom mi ez, de nekem nagyon tetszik Végre azt érzem, hogy kell egy kis ész, hogy gólt lehessen lőni. Normálisabban helyezkednek a játékosok és mozognak be mindenre, mint eddig. Végre oda adja be ahová húzom, oda lövi, ahová húzom.
Biztos ez sem fog sokáig tartani, de nekem most nagyon ízlett. Mondom ezt úgy, hogy ugyanannyi skill ponttal zártam, mint kezdtem, mégis mindegyik meccset egytől egyig élveztem. -
KaksziLajos
senior tag
Engem teljesen kinyírt a patch, lehet kihagyom a WLt, amég nem kapom össze magamat... Nem tudok nyerni és maccsom sincs sem Rivalsban, sem a barátságos bajnokságban. A CT-m és felállásaim kuka, az embereim nem arra passzolnak ahová irányítom, Cr-tol elpattanik a labda sorozatban, a lövések kapuval szemben, senkitől sem zavartatva fölé, mellé mennek, mindegy kivel rúgom. Az ellenfelek sorozatban megelőznek, látványosan fürgébbek, gyorsabban reagálnak, pedig nem vagyok fáradt. Nem értem mi a szar van, nem vagyok kiemelkedő játékos, de ennél azért jobb vagyok, és a csapatom is.
Láthatóan delay van nálam, de ennyire szarul ilyenkor sem ment még. Bosszantó nah.
-
Zimmi91
addikt
Gondolkozom most ezen a szűk csapaton, finesz úgy sincs mar, így feleslegesnek érzem a szélső embereket inkább stabil középpályasok kellenek, ki mit gondol? Főleg PC-n játszó embereket kérdezek mert ők látják már az új patchet! Vagy ha nem akkor a másik képen látható csapat okés lenne?!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Szigma70
addikt
Megcsináltam az MM et és a napi sbc t is, így én is nyitotam ma vagy 20, vagy picit több pakkot.
A nap eredménye, egy IF Koscielny (35k) és egy Ruffier.
EnnyiEz már tényleg frusztráló. Soha semmi. Így qva nehéz.
És most már csak a Lalig van, amin jön lóvé, azt annyi.
MM en nem lehet keresni, nyitni nem nyitok, kereskedés megölve,nem tudom igy mi lesz. Kicsit kezdek elkedvetlenedni, hogy ennyi időt energiát belefeccölök és semmi haszna.
Más meg utcán sétálva, himihumi pakkból keres több milliót telóról. Faszom. KomolyanMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
válasz KaksziLajos #20224 üzenetére
Azt se, nyitotam egy zacsi dunakavicsot.
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
Gyerekek
Nem érdekel ki mit mond, ki mit gondol kinek milyen teóriái vannak, leszarom. De aki tagadja, hogy a friss accos 50k-s nif csapatokat nem tolja a gép, annál vagy komoly bajok vannak, vagy egyszerűen nem látja be.
-
Szigma70
addikt
válasz dejvid8 #20230 üzenetére
Leszarom, ma pipa vagyok, megtehetem, mondta a Főni, azt írok amit akarok
@David
Tudod miről van szó.Az, hogy egymás után 5x kapok ki ilyen csapatok ellen, azért még nálam is sok.
Vardy meg Lingard meg faszomtudja 3000k-s csodalövők 75ös lövőstatal, nekem meg a 99es nem találja a kaput. Ácsi van nahhMikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
gabigyerek
senior tag
Amikor azt állítjuk, hogy a Fifa nem valóságos, bevillannak az ilyen és efajta gólok
Lehet csak mi gondoljuk túl?
https://index.hu/sport/futball/2019/01/24/ligakupa_chelsea_tottenham_gol_hazard_kante/
PS4
-
PEZZY93
tag
válasz Szigma70 #20227 üzenetére
Amúgy van egy példám, ami sokszor előfordul és alátámasztja azt, amit írsz, vagy legalábbis köze lehet hozzá.
Riválsban 2500 pontnál vagyok. Sokat szoktam meccsek után beszélgetni az ellenfeleimmel, hogy hol végeztek wl-ben stb. 22-27 győzelem között szoktak mozogni. Legtöbb elit 2 szokott lenni.
Szinte kivétel nélkül szoros meccset játsszunk és 10 kapura lövésnél ritkán szokott több lenni. Kevesebb az érdekes jelenet stb.
Vegyünk a WL-t. Itt jönnek az érdekes dolgok. Olyan érdekes dolgok szoktak történni, hogy elkezdődik a meccs, nyomok és jönnek a kapura lövések és mondjuk megszerzem nagy nehezen a vezetést és 1-0 ide. Nem tudom Nektek szokott-e ilyen lenni, de én már itt tudtam és éreztem, hogy nem nyerhetek. (fura, de tudtam)
Jön a második félidő és helyzetek tömkelege nekem megint. Nem sikerült gólt lőnöm (ekkor még talán kapura lövése sem volt az ellenek) jön a 75. perc és talál egy érdekes gólt ezzel 1-1. A vége 2-1 Neki. Ebből kb van minden hétvégén legalább 1 ilyen meccs. Ilyenkor a végén mindig ráírok, hogy hol végzet, hol szokott végezni. Általában silver 1 - gold3.
Van a másik véglet, ahol ki-ki meccset játszom és rúgok 20-at kapura, de ő is rúg 20-at kapura és mindig én jövök ki szarul belőle. Itt is megkérdezem, hogy hol szoktak végezni és Ők is silver 1 - gold 3-ban. (Azért itt megjegyezném mennyire fura, hogy rivalsban az elit 2-esek nem rúgnak 10-nél többször kapura)
És minden hétvégén ugyan ez. 23 győzelemnél nem tudok többet, amikor elméleti síkon (riválsból kiindulva) 25 győzelemnek kellene az átlagnak lennie.
Vannak érdekes jelenségek és valamilyen szinten segítik a gyengébb rankban lévő játékost. Nem direktben van eldöntve, hogy most ezt Ő nyeri, csak segítik arányában Nekik.
Ugyan ez meg van egy Top 100-as játékosnál is, csak Ő még ekkor is felül tud kerekedni és megnyeri.
De az biztos, hogy riválsba én még div2 és div1-ben nem találkoztam ilyen jelenségekkel. Ott ki-ki meccsek vannak és nincs ilyen szopatás.
TAKE THE BALL, PASS THE BALL
-
szabyka95
őstag
válasz gabigyerek #20234 üzenetére
zod vot !
-
toxicjew
addikt
Fabinho mellé Kanté vagy Pogba lenne jó 4231ben? Tudom Kanté lenne a logikus választás, mivel sokkal jobban védekezik, de most, hogy változik a meta, nem lehet jobb lenne egy távolról jól lövő, magas játékos? Lassan összegyűlik a coin egyikőjükre
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #20057 üzenetére
-
etaclan1984
őstag
válasz PEZZY93 #20235 üzenetére
Múltkor silver3as győzelmi állásnál elite2es játékost kaptam, előtte lévő héten egy elite3as volt.
Hozzáteszem én gold3-2 szoktam lenni.
Ha jó a meccs és korrekt az ellenfél én is nagy ritkán ráírok legalább egy gg-t és ilyenkor derülnek ki ezek.
Amit írtál hogy 1-0ra mész és végig támadsz, na nekem olyankor jön a kamu 11es egy tök sima megtámasztásért Pedig még el sem esik a játékosa Minden WL-ben van 1-2 ilyen legalább.[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz PEZZY93 #20235 üzenetére
Igen, felsőbb divekben nincs ez, mert nincsenek nif csapatok, és viszonylag új accok. Lehet vissza is megyek feljebb, ha tudok
Csak idelent kényelmes, mert a WL után nincs dolgom a rank1-ért a héten. Mivel a coint veszem ki mindíg, az meg alig kevesebb, így nem láttam értelmét fentebb tanyázni. A DR idén abszolute nem motivál.
Tulajdonképp idén már semmi sem motivál. Csak úgy vagyok. Ez a nagy baj[ Szerkesztve ]
-
Tigibeeb
tag
Tudna valaki segiteni, össze rakni ezt a csapatot ? Valahogy nem találom a megoldást, chem miatt...
A cserék mind untrade-esek, UCL Kondogbia is untrade, de hozzá nem ragaszkodom pedig nagyon op...
A felálás mindegy nekem.
van még 800k keret a többire..
Meghálálom egy CR7 loan-al (3) ... (PS4). Ha jol tudom el lehet küldeni.
Elöre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #20247 üzenetére
zavar téged? nem nagyon értem. Valaki CR-t nyitott a legszarabb sbc-ből itt a napokban. Nem nyitottam még millás játékost sem
-
Darabokra
senior tag
válasz Fifaisshit #20249 üzenetére
milyen stílus? pontosan mi a problémád, azon kívül, hogy minden írásod tele van ezekkel az irritáló szmájlikkal? " "
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech G923 Xbox + Váltó ! 1 hónapos! KARCMENTES, HIBÁTLAN! Garanciás!
- Lenovo LOQ 15IRX9 (I5-13450HX, 16GB DDR5-4800, 1TB SSD NVME, RTX 4060 8GB) 6 NAP ÜZEMIDŐ! 3 ÉV GARI
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs