Hirdetés
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zimmi91
addikt
Srácok, ezt a De Jong SBC-t megcsinálta valaki? Tudnátok róla mondani egy két benyomást?! Mkhi cseréjének szeretném, szuper SUB-nak.
Köszi szépen!
" Just remember Manchester is RED! "
-
Szigma70
addikt
Igen, sokszor állíthatok bármit, nem jó.
Balance-Balance ezt preferálom4231-ben a CAM-okra milyen utasításokat teszel?
Nekem eddig a két szélsőn a menjen a boxba és a Free Roam volt, működött is, de most csak a boxot hagytam, a többi alapon. A középső az marad elöl, és irány a box
Más
Aki idén használta már Neymárt, az IG milyen poszton? Hol a legjobb?
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Nandinagy
addikt
válasz Zimmi91 #19556 üzenetére
Szeva!
Nekem volt pár untrade játékosom így kb. 10k-ból kitudtam rakni. Én is csereként használom és általában félidőben vagy hamarabb jön be SMS vagy If Witsel helyére. Nálam sokkal stabilabb vele a középpálya mert fényévekkel jobban passzol mint a másik 2 játékos ilettve lőni is elég jól tud. Gondolkodom, hogy valahogy beépítem a kezdőbe de elég necces lenne egyenlőre. -
pedrak
lelkes újonc
válasz Fifaisshit #19541 üzenetére
Nem tudom mit is vársz ezzel a játék tudással?Amikor anno játszottunk, közöd nem volt a mecshez. Ezzel a kerettel illene egy elitet elérni. Lehet jobb lesz, ha maradsz a síelésnél. Üdv.
[ Szerkesztve ]
-
PEZZY93
tag
Én megcsináltam és De Lightal használom kezdőként.
Pogba helyett raktam a kezdőbe. CDM-ként használom és valami brutál. Labdakihozatalban verhetetlen, remekül passzol és nagyon jól védekezik is.
Nem nagyon marad el erőben a Pogbától, védekezésben meg jobb is. Fejelése is nagyon jó, mert remekül ugrik fel és a 180 centi így nem annyira érződik kicsinek. Rengeteg fejpárbajt nyerek meg vele.
A lövései is nagyon ott vannak, csak ajánlani tudom.
Amúgy 14 meccsem van vele. Rivalsban (Div1) és WL-ben. 14 meccsen van 4 gólom vele és 16 assistom. Cdm-ként ez tökéletes.
TAKE THE BALL, PASS THE BALL
-
pedrak
lelkes újonc
válasz Fifaisshit #19541 üzenetére
Ja azt elfelejtettem irni, hogy a folyamatos sírás ellenére veszitek ezerrel a pontot. Na annak tényleg semmi értelme.😄😄😄
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
(#19561) PEZZY93 és (#19558) Nandinagy :
Köszi szépen, akkor délután kirakom én is Egyelőre csere lesz, de ha nagyon bejön akkor megpróbálom kezdőbe beépíteni
" Just remember Manchester is RED! "
-
v-man
őstag
Nálam is van már kb 15 meccse, kicsit bamba, a reakció ideje nem jó, amúgy használható lap, de szerintem vissza kerül majd if Wijnaldum megint a kezdőbe 😊
Bár ma az előrendelői jumbóból jött egy Eriksen, lehet őt is kipróbálom, csak azt hiszem túl sok lenne egyszerre de Bruyne, Pogba és a dán a középpályán. (Egyedül Keane védekezne.)[ Szerkesztve ]
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Fifaisshit
őstag
válasz pedrak #19560 üzenetére
Kivel jatszottal ?
És ki a fene vagy te itt amúgy ?
Gondolom a csapatod környéken nincs az enyémnek jobb lenne ha nem szólnál bele a felnőttek dolgaba
Ami szintet én elérek te max csak álmodsz rólaJaaaah és csak tudd életembe nem vettem pontot , tudod majd ha jó jatekos leszel össze tudsz rakni te is egy 4millas csapatot Puszillak
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Tajték #19566 üzenetére
És mielött valakiben ismét felmerül egy kósza gondolat, hogy én regeltem új accal, hogy beírjak valami okosat, az már most verje ki a fejéből
@ShreDDeD
Köszi
Bár vannak kétségeim, hogy ott bírná végig staminával
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Fifaisshit #19571 üzenetére
Csak, mert sajna volt már ilyen
@Tajték
Jahhhh
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
Veron vagy De Jong, ezen agyalok
Ha utóbbi, akkor marad 1M tovább agyalni.
(Sandro, Dijk piros, Mbappe untradeable) -
pedrak
lelkes újonc
válasz Fifaisshit #19568 üzenetére
Játszottunk szezon elején. Csak egy hatost kaptál. De mind1. Amúgy 28 vagyok. Nem írtam volna, ha folyamatosan nem hisztiznél, mint egy ofodás. Gyakorolj inkább...
-
Z'Z"
őstag
válasz Fifaisshit #19571 üzenetére
Valaki nagyon durci, hogy nem vittétek síelni.
-
MdewC
nagyúr
válasz Szigma70 #19557 üzenetére
A basic az rendben van.
Nekem semmi nincs a két szélső CAM-on, marad minden defaulton. Nem szeretném, hogy menjenek be a 16-oson belülre, bőven elég ha jönnek lövésre. A középsőn van csak stay forward.
Ha elvétve befutnak, akkor nem mindig jutok el velük lövésig, maximum ha kontrából viszem. Gyakran próbálom lőni a kapás tf fineszeket, mert azzal könnyebb gólt lőni, mint a 16-oson belülről.
Közben a baby Eusebio középkorú lett, öregedett picit.
Nem, nem azért mert jobb, csak magunk szórakoztatására és mert fehér a cipője. Plusz így végre kivettük a hasznot a baby-ből, mielőtt egy váratlan SBC levinné a baby árát.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Mrdevil
addikt
Future stars De Ligt-en buktam, nyitás után egyből eladtam, hiba volt, azóta csak feljebb ment. Viszont pl a TOTY lapok meg lejjebb mentek nyitás után, azon picit nyertem. Fene se tudja mi hogy alakul......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
pedrak
lelkes újonc
válasz Fifaisshit #19574 üzenetére
Ezzel a kerettel nyomom most.Egy kezdőtől nem rossz. 0 befektettet pénzel. Persze a tiédtől messze elmarad.
-
K.J
senior tag
válasz Kristof_94 #19534 üzenetére
Kristof, hogy a vérereskékeresméteresbe tudsz ilyet nyitni?
Nálam jött egy Boly azt csókolom..Megint valami kötekedésre jövök ide. Márcsak Fifaisshit neve miatt sem venné el a fifa pontot tőle az EA. Esélye sincs pontból nyitni.
-
Fifaisshit
őstag
válasz pedrak #19580 üzenetére
Barátom ha az elején jatszottunk én kb december elejéig 50.000es csapattal nyomtam
2. Nagyon szívesen jatszom veled (lehet elversz attól meg )
3. Örülök neki hogy kezdő vagy
4. A korod a kutya sem kerdezte
5. Milyen platformon jatszol ?Ami a legfontosabb én soha az életben nem sírtam itt összekeversz valakivel
Témát lezártam menjel és gyakorolj kicsit hátha lesz jobb kereted
SziaaaaaAnnyit segítek hogy posztra tedd be a játékosokat hátha jobban megy majd a jatek
-
Mrdevil
addikt
Srácok ez a Future stars dolog meddig tart pontosan, péntek este 7-ig?
-
Mrdevil
addikt
válasz Kristof_94 #19587 üzenetére
Lehet ma lesz liga upgrade is nem?
-
pedrak
lelkes újonc
válasz Fifaisshit #19583 üzenetére
Ez csak a kezdő felállás. Természetesen boxon játszom. Várom a kihívást.
-
Fifaisshit
őstag
válasz pedrak #19591 üzenetére
na Lehet hogy jatszottunk mégis
Gondolom a GTmre is emlékszel ha ennyire tudod az eredményt is vegyél fel
Nem mondom hogy nyerek de szívesen jatszok veled hogy bebizonyítsd hogy sokkal jobb vagy egy ilyen ledegradalo hsz utánBár ahogy nezem ma írtál először a fórumra is , de kicsit szorakoztass meg minket
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szólánc.
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Öregszem
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs