Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fifaisshit
őstag
Mit szóltok ehhez a holland RB hez ?????
Nem tunik rossznak statok alapján sőt -
csiak
tag
-
Mrdevil
addikt
Vajon kit?
Nem tudom ott hátul kihasználni TOTY Marcelo urat, túl sok pénz ez oda hátra nekem, becserélném/előrébb hoznám a pályán ezt az összeget, ikonban gondolkozok ( Pogba, KDB stb megvan ) olyan max 1.5m környékén. Jó WR, jó skill, jó statok, persze ezek így egyben drágák, Maradona ilyesmi tetszene, az megint csak horror. Nem tudom filózok......
-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
-
Sickboy25
addikt
Csinálom a let's keep going SBC-ből a Loyal lads kihívást...
Egy nemzet, 3 liga, 3 játékos Min team chemistry :30...
Bárhogy rakom össze, csak 27 lesz a chemistry. Olyan játékos kellene, aki 10 meccset játszott már, de a transferlistben csak 0 kilométeres játékosok vannak...
Akkor egyikkel le kell játszanom 10 meccset? Vagy ti hogy csináltátok meg? Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
toxicjew
addikt
Valaki meggyőzne Ibrával kapcsolatban? Ha megcsinálnám, csak is kizárólag kezdőnek, de ugye icon híján kicsit necces a dolog. Megvan Alessandrini, szóval a stronglink meglenne neki, de nem tudom eldönteni, hogy ez így működne-e Szóval a kérdés: megéri az álodzatot, hogy Hazard és Alessandrini 7 chemen legyen? Nem kevés a staminája egész meccsre? Meccs elején 4231(2)re váltanék és behoznám Mahrezt.
Sickboy: mindhárommal le kell játszani.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Most végig futottam a PL sbcken...még ha nem is kéne egyik sem belőle, szerintem kirakom. 5 SBCt vásárlás nélkül ki tudtam rakni a klubból és még a Cardiff féle ezüst csapatból is legalább 7 player megvan.
Most kicsit bánom hogy a gyakorlatilag fullos spanyol csapatokat bedobtam icon craftingba, a semmiért ráadásul
PSN: xszabikax
-
gabigyerek
senior tag
válasz toxicjew #18706 üzenetére
Nehéz megoldani a chemet de középkezdés utáni cserével megoldható sztem.
Ahogy kezdtem megszokni egyre jobb a pali amúgy. 9/13 g/ 6 gp
Ha szereted az erőcsatárokat akkor mindenképpen vedd meg.
Staminával nem lesz gond. Én Target man instrukcióval használom és hozza a 120 percet is.PS4
-
kiserik
senior tag
Csak miatta indítottam el ismét a játékot majd 3 hónap kihagyás után. 17 meccs 22 gól. Erős, jól lő, jól fejel, jól passzol, jól cselez. Kicsit lusta, de ha elindul, akkor megvan a tempó is (jelenleg shadow lap van rajta). Nem egy gólt lőttem vele úgy, hogy kiugrattam. Mivel tényleg lusta, így simán végigbírja a meccseket.
-
toxicjew
addikt
Mindkettőtöktől kérdezem, csere vagy be van építve? Én target manként használom Lukakut és Ibrat is úgy tervezném.
Érkezik a finesse shot nerf.
[ Szerkesztve ]
-
MdewC
nagyúr
válasz grimmjow67 #18694 üzenetére
Én digis vagyok, lehet, hogy a nettrl volt globál gebasz és az kavarhatott be a játéknak?
Gabesz: adom.
Félelmetesen rossz volt tegnap.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Szigma70
addikt
Én is digis /is/ vagyok , nekem este jó volt kivételesen. Ellenben hétvégén volt játszhatatlan.
Van itthon más net is, azzal is ugyan olyan fos volt. Vagy az éppen kapott szerver a szar, túlterhelt, vagy az országból kifele, befele net a szar ilyenkor sztem.
Más
Nem tudom, hétvégén milyen "hatalmas" pénzkicsalós event, SBC lesz, de ha lesz SBC, akkor abba 100%-k,
hogy szinte csak PL játékosok kellenek majd.Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
endalon
csendes tag
Előre felkészültem a PL SBC-re, így tegnap sikerült nyitni 20 packot.
Small Rare Electrumból kisétált Ramos, így eléggé plusszos lett a dolog (+Navas és 5 83as board)
Meglepően jó packokat ad az egész ahhoz képest, hogy milyen ratingek kellenek, felélőttem a felkészülésben kb az összesnél a Cityt kivéve.
Doucouré lapja gusztustalan jónak tűnik. -
MdewC
nagyúr
válasz grimmjow67 #18726 üzenetére
XI. itt.
Letöltéssel nem volt gond.
Anno. X.-ben nálunk is volt sok karbantartás.
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
KaksziLajos
senior tag
Nekem kezdő, 8 chemen van, Josef Martinez is 8 chemen, mindenki más 10-esen.
Nálam 93-ra megy le a staminája 1 meccs után, szóval nem vészes. Van, hogy nem is cserélem le.
Én teljesen elégedett vagyok vele, 27m/28 gól/6 gólpassz (csak online). És vannak még rajta kívül gólfelelősök azért a csapatban...
[ Szerkesztve ]
-
Fifaisshit
őstag
válasz gabigyerek #18731 üzenetére
Amik nem azok lesznek
Nem hinnem hogy ekkora hypot csinálnak 2-3 lapért...... -
alite
senior tag
válasz Fifaisshit #18733 üzenetére
Uj promo lesz, ami meg nem volt a korabbi reszekben.
Par content creatort bevontak ebbe a promoba es ok cafoltak a record breaker, OTW, rating refresh spekulaciokat.
-
Mrguba
őstag
Ezert az uj VARDY-ert ki kell rakni az osszes premier liga csapatot?
-
Tajték
senior tag
Blanc vagy Prime Petit lenne jobb CM-be 4-1-2-1-2(2)-be? A másik CM Prime Veron
-
kiserik
senior tag
Bundás csapatba CAM-be James, vagy UCL Philipp? 4222-be kellene, Bruma a másik CAM.
-
Tajték
senior tag
Köszi na ezért nem tudtam eldönteni
Most vettem észre hogy van a klubomban egy loan Petit 3 meccsre, kipróbálom mielőtt döntök.
Valaki olyasmi kéne mint Veron aki elől-hátul jó.
Prime Keane el is kerülte a figyelmemet, köszi ránézek, disznó lapnak néz ki tényleg!
[ Szerkesztve ]
-
scholl
tag
azt meg lehet nézni valahol, hogy pl ha Ibrára teszek egy Dribbling traininget, akkor hogy változik a balanca?
egyátalán érdemes pakkolgatni rá. alapból engine van rajta, de hátha a dribbling jót tesz neki
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest