Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
FIFA 19 TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tajték
senior tag
Van a játékban még egy hasonló játékos mint Nainggolan? Mindenes elől hátul és tüdő is! 4-4-2-be kéne.
Paulinho nem jó chem miatt! Icon sem jó mert drága.[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
Vicces látni, mennyire nem nyitottatok semmit az upgradekkel (1-2 mákot leszámítva), míg én kinyitottam 1 millát érő untradeable-t majd bedaráltam a klubbom
Kár hogy nem lehet játékost adni át másoknak.
Nembaj, én már várom a fifa 20-at.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
válasz Fifaisshit #18262 üzenetére
Nembaj, mert vannak olyan tökös gyerekek, akik hozzá tudnak szokni ahhoz, hogy meccsenként megváltozik a játékmechanika. Vagy van egy halom ikonuk.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
szabyka95
őstag
Tudtok olyan kozeppalyast aki szelso vedonek jo pl if valencia, vagy/es olyan cbt aki cdmnek? 3 4 2 1 ben rivaldo ibra figo elől, neymar lm, ferdinand kozepso vedo, casillas kapus, bekellene fejezni. Gondoltam paulinho fabinho kpra, valencia rm eder militao + ferdinand cb, walker lb ingame. 4 2 3 1
-
smallcurrant
tag
Rating refreshel a potm kártyák értékei is emelkedni fognak?
-
akooos
veterán
válasz KaksziLajos #18266 üzenetére
13 IF , 88-as team... 7 sbc...
-
Kristof_94
nagyúr
válasz KaksziLajos #18268 üzenetére
Nekem is megvolt az első része még tegnap, lehet behúzom majd...
Csereként jöhet az elején. 4231-ben jó CAM lenne. -
Digestive
veterán
Én is meg fogom csinálni! Aztán nyomathatjuk a bajnokit...
-
ali75
aktív tag
Írj róla pár sort.
Köszi -
dvtkfan
senior tag
Na megcsináltam 109db premium pl upgrade pakkot, 79db sima pl upgrade pakkot, 35db 82+ pakkot...
A PL pakkokból Kane volt a legjobb...Mane esett 8x, a legdurvább pedig Alisson volt...6 azaz 6x esett egymás után...
Sterling, Alderweireld esett 1-1 alkalommal, illetve jött Walker, de sajna már a klubban lévő is untrade volt, így kipróbáltam, hogy tényleg berakható-e a transzfer listára...jelentem sajnos be...
Esett rengeteg általam használhatatlan 84-83-as lap, de összeségében csak híg fos ömlött...egy haszna volt, hogy a 79db sima up.pakknak köszönhetően ebben a játékban szerződésre, gyógyító lapra, illetve poz.módosítóra nem kell költenem, ja és lett több mint 50db fitness lapom is.A 35db 82+ pakkból kisétált Lewandowski, Cuortois
Jött még Miranda, Kimmich, illetve 3x az eheti totw-ból Fraser...
A többi sajnos jelentéktelen...
És ami fáj, hogy a 35 pakkból 21x csak 82es lap jött.....Szóval ennek tudatában nyitogassatok
Megcsináltam még gyorsan a 2 TOTY sbc-t, legalább jött egy Arnautovic, valamint Iago Aspas, akik értek is valamit...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
Stylerr
addikt
Várom én is róla a véleményt!
Mennyire zavaró a 44 balance? Nagyon darabos-e?
71 staminával meddig bírja a M/L WR mellett, illetve az M/L wr-el beindul-e?!
Milyen chem lappal használod, sebessége ugye boostolva lett, de valóban gyors-e? -
Stylerr
addikt
válasz Fifaisshit #18275 üzenetére
Prime Raul van ST-ben, és kezdőbe se tudom beépíteni sajnos. Cserének meg szerintem drága. De ha tényleg ennyire jó, akkor Raul CAM, és Ibra ST, valahogyan megoldom.
-
dejvid8
őstag
Srácok nálatok jó a friendly seasons?
Ha rámegyek, azt írja ki hogy "add friends with fifa ultimate team clubs to be able to play against them".
Holott vannak friendjeim, tegnap még meccset is játszottam a bajnokság miatt.
Le van halva? Van ilyen?
X OneMac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
Kristof_94
nagyúr
Szerintetek mi lesz a TOTY árakkal a WL és a promo után? Még feljebb mennek?
-
Stylerr
addikt
válasz Kristof_94 #18283 üzenetére
Tavaly folymatosan mentek lefelé, mert jönni fog majd a TOTS.
-
feelurself
aktív tag
Eljutottam odaig hogy toroltem az egesz accot ugy ahogy van.
Jatszhatatlan ez a k*rva jatek. Delay, lagg, stbstb csak a szokasos, raadasul megszakad a meccs tobbszor is wlben ugy hogy nyeresre allok.
Vicc, itt a vege. -
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #18283 üzenetére
Szerintem növekedni fognak.
Hát TOTS-ig még rengeteg idő van, ez az időszak ilyen "üres" szokott lenni..
Oké, lesznek események, de a TOTY kártyák szerintem drágulni fognak, főleg a következő 1-2 hónapban.
Elvileg azok a játék legerősebb kártyái, néhány prime iconnal egyetemben.
Szóval én így látom, közben meg lehet nem igy lesz.Én Kanté árát kisérem figyelemmel, holott untrade, érdekel. Tegnap este 2.2M-ért ment, ma már 2.4M kb.
[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
dejvid8
őstag
válasz Kristof_94 #18289 üzenetére
Jó kérdés Nem akarlak rávenni semmiféle vásárlásra, saját felelősséged, kiszámíthatatlan a piac idén ...
Varane Xbox-on 1.75M, ő szinte biztos hogy emelkedni fog.. Szerintem.
Szerencsére az én TOTY-om untrade, és nem kell aggódjak ilyeneken
[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
Eder militaot probalta valaki?
-
toxicjew
addikt
Végül megcisnáltam a POTM VVDt és abszolút megérte (na nem anyagilag, semmit nem dobtak a packok ), óriási tanár a csávó. A 86os lapja is erős volt, de ez már-már broken
-
dejvid8
őstag
Szinte biztos hogy VVD ugye kap upgradet. A Kék lapjának (86) értéke is emelkedni fog, valószínűleg?
-
törölt tag
válasz Kristof_94 #18295 üzenetére
Nem jellemző, hogy emelnek ilyenkor a TOTY lapon, de volt már rá példa (Fifa 17 Piqué).
-
Kristof_94
nagyúr
Na gondoltam egyet és 90%-ban untrade lapokból befejeztem Ibra sbc-jét. Lenyomtam az első WL meccset valami arab ellen, aki az első percekbe lőtt egy szokásos gólt. Na több se kellett, Promes helyére betettem az öreget, Raul ment középső CAM-ba, Ibra ST, Yedder és Mbappe szélső CAM. Két akkora gólt vágtam vele, hogy csak néztem, emellett két hatalmas kapufát is vágott, hogy majdnem kettétört a léc.
Viszont egy kis tanács kellene! Jelenleg ingame 4231-t tolok. Belinkelem a csapatot és a taktikát a 4231-re.
Ingame úgy néz ki, hogy Promes helyére fogom hozni Ibrát, aki megy ST-be, Raul közép CAM, Yedder-Mbappe pedig szélső CAM. A két védő kicsit összecsapott, de mivel eladtam Ramos-t, nincs más, 7 chemen mennek...
Folyamatosan nézem VVD és Varane árát, de még ha lejjebb is megy egy esetleges holnapi lightning round vagy WL vége miatt, még mindig kellene zseton. Ha eladnám Mbappe-t meglenne, de az nagy szívfájdalom lenne, mert zseni a gyerek.
Bármi megoldás, ami könnyebbé teheti a dolgot? Csapatvariálás, kezdő felállás váltás, stb.Illetve erre jó ez a taktika?
Köszönöm előre is!
-
dejvid8
őstag
válasz Fifaisshit #18299 üzenetére
Igazad lehet, biztosra megyek, épp most adom el a klubból az össze Silvert meg nem használt gold játékost hogy kinyögjem a 255K-t az IF-ért.
Konkrétan "resetelem" a klubom, a kezdőmön kívül (és a ligás untrade lapokon) kívül semmi eladható érték nincs már. Igy egy nagy nyitás után, most kezdődik a játék újra.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Wise (ex-TransferWise)
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest