Hirdetés
-
GAMEPOD
FIFA 15 ULTIMATE TEAM GY.I.K. (FUT)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkbla
senior tag
Nekem is soxor szaraxik hogy nem talál senkit meg 20-20X kilépnak meg elhegyják a játékot meg megszakadt a kapcsolat
Viszont nem tudom ti ,hogy vagytok vele, de az előbbi meccsemen egyértelműen látszott:
ERŐTERE VAN A LABDÁNAK!!!néégy!!!
Erre pedig úgy jöttem rá, hogy akárhányszor csak közelítettem a labda felé akkor a futó játékosaim mind lelassultak a sétálók pedig megálltak, de legalább 10X a meccsen. Mintha mindenki félne tőle, arról nem beszélve h a védőim szinten lelassulnak megállnak és nézik ahogy Remy leveszi a labdát és elszalad vele...
Nagyon kíváncsi lennék ennek a magyarázatára, vagy pl annak, hogy miért száguldanak a játékosok iszonyatos sebességgel rossz irányba??ÉS miért van az h mindig a leglehetetlenebb legrosszabb helyre passzolják a labdát?
Új hozzászólás Aktív témák
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC (fapad) 168e km, NEM KLÍMÁS 699.990Ft
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest