Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mi is az a calisthenics?
Új hozzászólás Aktív témák
-
RBJ
addikt
Kalória számlálóknak üzenem
Chillis babot főzött most a babám amit két kis üveges sörrel, és vagy 4 szelet kenyérrel kisértem le.
Na most számoljátok.
Igaz semmi kész fűszerkeverék nem játszik.
Nem szoktam inni de most valahogy megkívántam a hülye meleg miatt.[ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
kolosanyi
veterán
Engem? Kezdem nem érteni most ezt.
(#7098) Buster17
Ami van. Mindegy, csak legyen benne fehérje is, szénhidrát is, meg zsír is. Van, hogy zabpelyhet fehérjeturmixszal, máskor tojást pirítóssal, megint máskor csirkemell sonkát, túrót, sajtot meg kenyeret és így tovább. A lényeg, hogy ne szaladj el a kalóriával. -
emiki6
veterán
-
kolosanyi
veterán
Sikeresen erősödök. Egyre masszívabb a hátsó függőmérlegem terpeszben, javul az izomérzet meg a tartás zsugor támaszmérlegben (jól bedurrant tőle a mellem ma), illetve talajon ma először sikerült a támasz ülőtartás azon lépése, amit a fegyenc 2 "z ülésnek" vagy minek hív. Tök jó sikerélményt tud adni egy-egy ilyen apróság. Nem egy nagy cucc, de a saját kis szintemen jó dolog.
Egyébként továbbra is tökre tetszik ez a stílusú edzés. Csináltam 4 erőgyakorlatot, meg kitörés variációkat és nincs olyan izomrost a testemben, ami ne dogozott volna keményen, ez egy hagyományos "gyúrós" edzéstervvel elképzelhetetlen. Meg szentségtörés is, mert a heti 3-4 teljes testes edzés "túledzéshez vezet" és spontán izomsorvadást kapok tőle.
-
emiki6
veterán
válasz Buster17 #7112 üzenetére
Fehérjeturmix:
(Tajsavó) fehérje por + víz.
De keverheted tejjel is, joghurtal is, ha zabbal eszed szvsz.[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
kolosanyi
veterán
válasz corres78 #7109 üzenetére
Köszi.
Nem kell azoknak megdőlniük, aki kipróbál mást is, rájön, hogy nem minden van úgy, amit addig hitt, aki meg nem jut el idáig, annak úgyis mindegy, hogy megdől-e. Semmi bajom a kondizással, szeretem a súlyzós edzést is, csak nem csinálom jelenleg. A torna erőgyakorlatokat már jobban bírom, érdekes, hogy pont olyan dolgokért, amiket gyúrós időszakomban nem tartottam értéknek. Egyszerre dolgozik az egész test, nem csak izom és erőfejlesztő hatása van, hanem növeli a hajlékonyságot, javítja a koordinációt, a teljes test tudatot stb. Nemem ezek fontosabbak, minthogy 45-ös karom van-e vagy 47-es, ez a része már rég nem érdekel.
-
kolosanyi
veterán
Szeretem nézni, nagyon elegáns, ahogy a tornászok csinálják.
-
kolosanyi
veterán
válasz westcoastog #7116 üzenetére
Ők se úgy születtek, hogy tudták, évek munkája ez. Előbb vagy utóbb nekem is menni fog.
-
SkyS1gn
félisten
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
westcoastog
veterán
Mai pihenőnapra 100 fekvőtámasz, meg kis l-sitezés.
De szerintem tartani fogom a heti 3 edzést, köztük pihenőnapokat.
Ilyen apróbb erősítéseket mint a fekvőtámasz, tudjam le aznap, vagy mehet így pihenőnapokon kicsiben?
Meg majd elakarom kezdeni az alsó fogásos húzódzkodás projektet. -
kolosanyi
veterán
válasz SkyS1gn #7119 üzenetére
Nekem az a bajom ezzel, hogy csomó elemet nem szépen, szabályosan csinál. Ez nem tetszik a street workoutban se, egyszerűen felrúgják a szabályokat. Támaszmérleget nem szépen, domborított háttal, egyenes törzzsel, hanem ilyen "banán tartással", össze-vissza kalimpáló lábakkal, kicsavarodva, hajlított karral fognak meg, pattognak jobbra-balra stb. Egy torna erőgyakorlat úgy szép, elegáns, ahogy a tornászok csinálják, odafigyelve a tartásra közben, szépen spiccelve. Persze lehet, hogy csak én vagyok sznob.
-
RBJ
addikt
válasz SkyS1gn #7126 üzenetére
Ez jó. Nálam meg főleg sokat számít a zene. anélkül nem is tudnék edzeni.
Még most fogok menni de érzem kemény leszek. elmúlt a heti enyhe hányingerérzetem.
TÁn lehet a meleg volt.Jó lenne valami zene összeállítást is eszközölni.
Chris jó ajánlás. szerintem ma ezzel fogom szétpukkantani magam.
[ Szerkesztve ]
-
westcoastog
veterán
Ha gépmellett vagy mobilnet mellett zenéltek hallgassatok gymradio-t, jó zenéket tolnak.
-
SkyS1gn
félisten
Ne is mond, mikor szervízbe volt telefonom... áh... vicc volt, nemlehet zene nélkül.
Ez a zene meg tényleg hatalmas lehet benyomom repeatre ebbe vót.
Z2-ről csapatom meg egy Artic S113BT hangszóróval, igen jól szól
Na csapassuk!
(#7128) westcoastog Atyaég
[ Szerkesztve ]
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
batai15
félisten
válasz westcoastog #7128 üzenetére
És ezt hogy lehet indításra bírni?
-
batai15
félisten
válasz westcoastog #7133 üzenetére
van wp-re is app jó lesz ez is.
-
kolosanyi
veterán
Úsztam 1,5 km-t 40 perc alatt, végig tempóztam, ahogy tudtam. Most szétdurran minden izmom, teljesen kivagyok, illetve farkas éhes lettem. Király érzés.
-
batai15
félisten
válasz kolosanyi #7139 üzenetére
Mondjuk én most 1 órát edzettem. a napi keró meg se kottyan legnagyobbra téve a váltót már.
most is huzás meg gugolás simán ment végig az első lépés minden szintje
(1x10, 2x20 3x50/3 sorozat így ebből/) oké ez a legjkönyebb. 1 hónapig csinálom azaz 2 hét még és megyek a kövire. jó érzés hogy erősebbek érzem magam, fitebbnek is. -
RBJ
addikt
válasz Rabbitf_24 #7140 üzenetére
Így is fog, tavaly is ilyen vót.
most nézem, hogy találtam 2012 és 2013 képeket. fejlődők én nocsak kendek.
Jé így motiváltabb lettem. Állandóan látja magát az ember és mindig alulértékelem magam.[ Szerkesztve ]
-
kk831228
addikt
válasz batai15 #7142 üzenetére
De jó neked, én egyáltalán nem érzem fittebbnek magam... Csak annyi hogy meg tudok csinálni ezt-azt + ha futni kell 2-3 km-t vagy lépcsőzni nem pihegek annyira...
"Legjobb lesz ha elverem egy kis csalánnal... Az lesz a legjobb... " by Dallas parody az örök klasszikus!! : ----> https://youtu.be/HL7Wp9ltweo?t=317
-
batai15
félisten
nagyon kemény ez a gym radio.
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik