Új hozzászólás Aktív témák

  • kolosanyi

    veterán

    válasz itouchfan #14024 üzenetére

    Én a Jakus Levivel edzettem 3 hónapot, akkoriban fejlődtem a legtöbbet. Azóta nem tudom mennyire foglalkozik ezzel, engem egy idő után nem tudott vállalni, mert sok dolga volt az egyetemen és mellette mindig ment melózni, kamionokat pakolt. A Szarka Ákost szintén szoktam látni a MOM Parkban edzést tartani. A Levi 3 ezer/alkalomért vállalt, Ákos tarifáját nem ismerem.

    Javaslom inkább a Honvéd SE Torna Szakosztályát, keresd Mihók Ádámot. A Honvéd profin felszerelt tornatermében mindent tudsz gyakorolni az ő felügyelete alatt, van gyűrű, nyújtó, bordásfal, de ki tudod próbálni a párhuzamos korláttól elkezdve a lovon át az összes tornaszert, még a gerendát is ha ilyen hajlamaid lennének. Ádámról azt kell tudni, hogy egy többszörös országos bajnok szertornász, világkupát is nyert, nagyon rendes, segítőkész és melegítés nélkül 10 támaszmérlegben karhajlítást akármikor lenyom neked ha megkéred. :D

    Ja, a Honvédben hétfőn és pénteken volt edzés este 19:00-tól azt hiszem. 6 ezer volt egy hónapra így az edzés. Mellette vasárnaponként is előfordult, hogy tartott edzést, de ez nem volt állandó. Ezért külön kellett fizetni, de nem tudom mennyit, nem voltam ilyenkor edzeni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák