Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Minden, ami Unreal Engine
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz [HUN]NIMROD #47400 üzenetére
Légkörös ritka életformáknál nekem az vált be, hogy ha valamit nem találok keresem földrajzilag más típusú helyeken.
Felemelkedem, és más színű talajt keresek, mint ahol nem volt.
Ugyanez hegy - síkságra is igaz. Vagy kráterekben...
Így eddig mindent megtaláltam. Eddig.nofene
-
kiskuplung
őstag
Szerintem sokunkat érdekel ez : First Images from the James Webb Space Telescope
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Volt hogy én is kajtattam valami után sokáig mindenhol, de 2-3 ilyen eset után el kellett fogadnom hogy nagyon hamar eljön az a pont amikor már nem éri meg a ráfordított időt. És biztos hogy volt olyan, amikor vagy 4x fordultam rá más-más helyekre miután felmentem SC-ba, és semmi eredménye nem volt. Szóval nem tökéletes a dolog - ami nem baj - vagy lehet hogy egyszerűen a kisorsolt legritkább értékek olyan alacsonyak, hogy mondjuk egy bekékített területre, ami így is akár sokszáz négyzetkm, egyetlen példányt rak ki - na azt próbáljuk csak megtalálni...
#47394 Raymond: na ma jutottam el a 3. évadig, és hát beszrás hogy mennyire ütött a 2. rész vége! Sírtam! A legjobb sci-fi sorozat valaha! A korábbi részek is kellemesek azt leszámítva amit már írtam, de ahogy előkészítették, megalapozták ezt a csattanót, az egyszerűen a történetfűzés és a dramaturgia örökranglistáján a No.1.! Amúgy mekkora volt viszontlátni az Orbis állomás prototípusát a Főnix által
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
addikt
válasz [HUN]NIMROD #47403 üzenetére
Szerintem ez így van jól. Úgy lehet értékelni, ha meg kell dolgozni érte.
Nekem az az egy van, hogy a napjától nagyon messzi, sötét bolygón nem vagyok hajlandó baktériumtelepre vadászni lámpafénynél.nofene
-
nubreed
veterán
válasz kiskuplung #47402 üzenetére
Kösziii! Én ezt már nagyon vártam. Remélem a közeljövőben sok új JWST kép kerül fel a NASA oldalára.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Látszik hogy uborkaszezon van, ám jött egy majd' gigás frissítés, benne az aktuális történetszálat lezáró kisfilmmel. Ez a kísérlet is pont ugyanolyan jól sikerült így elsőre, mint minden más kísérlete az emberiségnek
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
VikMorroHun
senior tag
válasz [HUN]NIMROD #47406 üzenetére
Kemények a thargoidok, nagyon kemények.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
nubreed
veterán
válasz [HUN]NIMROD #47406 üzenetére
Ez így nem tud lázba hozni. Sajna.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
Raymond
félisten
Na meg volt ez a friss hir is:
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
Leslie33
tag
Amikor felfedezés közben új rendszerbe érkezek és szkennelem a bolygókat, akkor lehet tudni mennyivel több kreditet kapok érte, ha egyesével DSS-el is szondázom őket? Mert ez sokkal időigényesebb és lehet nem is éri meg szöszmötölni vele. Akár 8-10 rendszert tudok szkennelni annyi idő alatt, mint DSS-el egy 10 bolygós rendszert egyesével. Vagy válogassak a bolygófélék között?
Köszi!Az igazság odaát van...
-
Leslie33
tag
Köszönöm a válaszokat!
Így már mindjárt más! Ezek szerint nagyon is érdemes időt szánni a megfelelő bolygók szondázására is.Az igazság odaát van...
-
Leslie33
tag
Üdv Parancsnokok!
1000 fényévnél nagyobb utazásokat nem lehet kalkulálni? Vagy ez csak beállítás kérdése?Az igazság odaát van...
-
nubreed
veterán
Elnézést az offért, de szerintem ez sokaknak tetszeni fog:
[Artemis I: We Are Ready]We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
VikMorroHun
senior tag
Azt hogyan lehet megoldani, hogy ne akarjon 5000 vonalat húzgálni a térképen minden alkalommal (jelölve, hogy az aktuális rendszerből hova tudok ugrani)?
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz VikMorroHun #47420 üzenetére
Ez engem is nagyon érdekelne, de azt hiszem ez (is) egy olyan funkció, ami régen működött (mármint hogy ki lehetett kapcsolni a vonalakat), most meg jó ideje már nem is létezik.
-
privateer2
csendes tag
Galnet hírek: 3308. szeptember 01.
A Birodalom megváltoztatja anti-Xeno stratégiáját.
Arissa Lavigny-Duval császár a HIP 22460 csatája óta először tett nyilvános bejelentést.
A szenátus előtt tartott beszédében...
Továbbiak a podcastben. [link]AMD Ryzen 7, 2x16 DD3 GB ram, Geforce 2600 Super 8 GB
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
Az (egyik?) aktuális elbszás a frissítésben ha jól látom: a FC-emen nem tudok kiszállni gyalogos módba, azt írja hogy túl nagy a gravitáció és le van tiltva a menüpont
Vagy valamit benézek? Nem hiszem.https://play.google.com/store/apps/details?id=com.SmartPholx.LogicGameCollectionPROfree http://twitch.tv/hun_nimrod
-
[HUN]NIMROD
aktív tag
válasz [HUN]NIMROD #47423 üzenetére
Most látom, hogy ez a hiba régi, de a megoldása egyszerű: lent a dokkban nem működik a Disembark, de ha fellifteztetjük a hajót a fedélzetre, ott már igen... És ezt ~fél év alatt nem sikerült megoldani, sőt az én esetem mutatja, hogy csak egyre többen futnak bele.
-
buke
tag
Egy elég zavaró játék lefagyás jelentkezik a fegyver bolti fegyver vásárlás + saját fegyver menüben való lépegetésénél, csere-bere stb -nél.
Az új frissítés a Horizons 4.0 óta van. Tehát akkor csak játszom és nem fejlesztek ? Oké ! Talán a hajóban, taxiban lehet még nem fagy most nézem.....KÉSZ LEFAGY ÍGY IS[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
senior tag
"...hogy a Tesla és Elon Musk kommunikációjából az elmúlt években arra lehetett következtetni, hogy az FSD megjelenése néhány hónapra, vagy legfeljebb 1-2 évre van" - hm, Frame Shift Drive?
Végül is egy kocsit már sikerült Nap körüli pályára állítani...
[ Szerkesztve ]
-
privateer2
csendes tag
Kicsit felrázom a fórumot egy friss galnet podcasttel.
[Galnet hírek 3308. október 7. Azimuth: Segíthetünk a D-2-n.]
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 7, 2x16 DD3 GB ram, Geforce 2600 Super 8 GB
-
Leslie33
tag
A Horizons 4.0-ban egyszerűen nem találom meg a bolygófelszínen a biológiai jeleket, csak a geológiai képződményeket. Valamit rosszul csinálok?
Az igazság odaát van...
-
Leslie33
tag
Igen, ezt bolygószkennelés után látom is. Váltogatva a radar üzemmódot, mutatja a világoskék helyeket. Leereszkedek egy ilyen "foltra" és 40-60 méter magasan repülök 40-50 km/h-val, de nem látok csak geológiai képződményeket. Ha megállok, akkor többet is kirajzol a felszínen, de csak geo...
Az igazság odaát van...
-
Snoke
tag
-
Deaxus
tag
Sziasztok
Kis segítséget kérnék:
Megvettem az Anacondára ezt a pulse white festést,de valamiért nem tudom felrakni rá.Ugye ez az,amelyik világít magában is.
Már az is furcsa volt,hogy közvetlenül a Liveryben nem tudtam megvenni,hanem csak az extráknál,de akkor még nem aggódtam. -
Leslie33
tag
Tegnap este az én hülyeségem és tudatlanságom miatt, 10000 fényévre SOL-tól a semmi közepén elfogyott az üzemanyagom az ASP Exploreremből. Eddig az ugrások közben az üzemanyagkészlet vége felé, mindig olyan csillag jött, ahol tankolhattam. Gondoltam így tervezi az utat a computer. Hát nem...Eddig is csak szerencsém volt, hozzá teszem hónapok óta. Több hónap felfedezési adataival a fedélzeten kétségbe estem, hogy akkor ennek annyi. Aztán rákerestem a problémámra és megtaláltam a Fuel Rats csoportot és azonnal segítettek. CMDR RAVENOV jelentkezett és elmondta mit kell tennem. Rendszerek lekacsolása, barátként megkeresés stb.. Azt írta, 50 ugrás és szűk egy óra múlva ott is volt az Anaconda-jával, mint egy kozmikus Sárga Angyal és kisegített. Majd segített beállítani a galaxy map-ot, hogy legközelebb ne legyen ilyen problémám. Bocs, ha hosszú voltam, de nagyon hálás vagyok nekik és személy szerint CMDR RAVENOV-nak. Ha más is így járna, nyugodtan forduljatok hozzájuk.
Az igazság odaát van...
-
Leslie33
tag
Milyen messziről jöhetett segíteni, ha 50 ugrásra volt tőlem? Egy jól megtuningolt Anaconda ugrik vagy 70-80 fényévet?
Az igazság odaát van...
-
Leslie33
tag
Szia! Ahogy azt Snoke is leírta. Csatolok egy képet a chatről, amit RAVENOV írt, amikor már feltankolt. Írtam neki, hogy magyar vagyok és nem erősségem az angol és főleg fordítóval próbálok kommunikálni. Erre ő fordított magyarra és úgy küldte el az instrukciókat. Nagyon segítőkész volt.
[ Szerkesztve ]
Az igazság odaát van...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- iOS alkalmazások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest