Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    válasz Gabesz87 #43162 üzenetére

    Mikor megjelenik az escape vector, akkor igen, ki akarnak szedni SC-ból. Ha követed az escape vectort és sikerül a kék sávot maxra vinni, akkor a kalóz kiesik SC-ból és amíg az FSD-je le nem hűl (kb fél perc talán) nem tud vissza ugrani SC-ba és nem tud utánad menni. Ezzel időt nyersz. De ha még nem megy az ID kivédése (Escape Vector követése) akkor jobban jársz, ha nullára húzod a gázt és hagyod kiszedni magad. Ezután minden energiát tegyél a ENG-re és boostolj ahogy csak bírsz, majd amint lehűlt az FSD, ugorj. Ha nem sikerül kivédened az ID-t, akkor kiesel SC-ból és nem fogsz tudni ugrani amíg le nem hűl az FSD-t. Szabad péda vagy. Amit tehetsz, hogy maszírzod a boostot és imádkozol.

    Szerk: ID azért lehet, mert értékes rakományod van ami felkelti a kalózok érdeklődését, vagy olyan küldetést vállaltál, ahol küldenek utánad fejvadászt. Küldi leírásában pirosan szerepel ha küldhetnek utánad fejvadászt.

    Cintula: Ha jól rémlik, akkor csak ki kell jelentkezni launcherből, letölteni a frissebb launchert,ajd bejelentkezni. A launcher látni fogja, hogy telepítve van a játék. De majd mererősít/megcáfol valaki. :)

    [ Szerkesztve ]

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák