Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attila 1984
tag
válasz Borote #42150 üzenetére
Borote Köszönöm, de csak Danielle progressen lehet venni...ott kezdtem mielőtt elmentem, kilövöldözni magamnak azt képzeltem ha lehet inkább csak megvenném most viszonylag dollár papa vagyok a játékba hála a sok kedves itteni commandernek hogy segítettek megtanítani bányászni....tehát próbáltam én megvenni, csak danielle progressenlehet....vagyis csak lehetett, mert voltam ott...és nem volt....de szerintem ez is csak a kedvemért van...de kajak... erről is láttam videót fazon leszál puff buy ott van meta alloy...mondom de jó akkor megveszem....NINCS....JÓ akkor elmegyek SZEDEK MAGAMNAk...De ez a játék annyira huncut geci tud lenni hogy azt se engedi.. ...lerakom mára....lehet holnap lesz...ott van kimentve hogy parkolok géppel a barnacénál...[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42152 üzenetére
"ez a játék annyira huncut geci tud lenni"
Mivel rendszeresen előfordul, ezért szólok.
Kérlek, hogy finomabban fogalmazzál!
Geci és hasonló jelzők nélkül nélkül is értjük amiket írsz.
Köszi! -
Peppo
őstag
válasz Djuree #42146 üzenetére
Akkor már inkább Cutter. Nagyobb a raktere, és gyorsabb is. Húzott motorral simán lelép bárki elől. De ha valaki harciasabb típus, tehet rá egy csomó shield boostert, ill. a 3 nagyobb helyre fegyvert, és akkor akár szét is durranthatja a kalózokat. Én is egy ilyet használok most, és nem igazán tudnak gondot okozni.
(#42147) Attila 1984 Sajnos nem találom azt az oldalt, amelyiken fel voltak sorolva a azok a helyek, ahonnan meta alloyt lehet hozni, és annak idején elfelejtettem a helyet felvenni a címlistába. Volt valami másik fejlesztés is, amihez kellett vagy 30 darab. Az biztos, hogy egy barnacle site-on szedtem össze őket, és az is tuti, hogy fordulónként 5 darabot lehetett összekaparni. Aztán kilépés-belépés és újra. Az egész nem volt fél óra. Ha mégis megtalálom, akkor bemásolom ide.
-
Attila 1984
tag
Köszi Peppo ...!!! Merope 5 se merope 2a-n nem volt a 9 barnaclén egy se, ami ne lett volna kifosztva....nem segített ezen se kilépés se belépés.... meg mondom az bosszant hogy 2 éve e miatt tettem le a játékot, akkor is mindenki örült ááá csak annyi hogy......de itt nálam nem csak annyi, hogy..... mert, itt sosincs semmi...gondolod ha találnék máshol barnaclét a neten, akkor ott nem ugyan ezzel kéne szembesülnöm?
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42156 üzenetére
Itt nézz körül! Meta-Alloy + Thargoid material farm:
Hyades Sector AQ-Y d81 C 2 -
Peppo
őstag
válasz Attila 1984 #42156 üzenetére
Ez alapján esetleg meg lehet próbálni. Nem tudom, mennyire aktuális.
-
Peppo
őstag
válasz Attila 1984 #42159 üzenetére
Összesen 33 kell belőle. 1 Felicity néninek, és két human tech brokeres fejlesztéshez még 16-16 darab.
-
Attila 1984
tag
Ja Srácok egynek is örülnék... Remélem hyades sectorba meglelem, olyan éjfél fele nekileselkedek...szabin vagyok a héten...tudjátok nem áll össze...az engineerek nem adnak guardian fegyvereket? vagy adnak csak azok fejlettebbek? ja és mégegyszer megkérdeznélek benneteket....ugye a meta alloys szektornak thargoid barnacle a neve.....ez tiszta....mi a neve annak, ahol a guardian data és gép alkatrészeket tudom beszerezni meg scannelni?
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42163 üzenetére
Két külön téma az engineerek és a guardians fejlesztések. A mérnököknek másfajta komponensekre (materialokra) van szükségük, mint a tech brokereknek, akiktől a guardians blueprinteket tudod megszerezni.
-
Peppo
őstag
válasz Attila 1984 #42163 üzenetére
Egyelőre elég is az egy. Az a két cucc, amihez több kellene, az simán ráér. Egyik sem fontos, simán ki is lehet őket hagyni. Viszont az FSD tuning tényleg hasznos, úgyhogy Felicity nénihez azt az egy meta alloyt érdemes leszállítani.
Guardian cuccokat csak guardian bázisokról tudsz szerezni. Azok nem ott vannak, ahol a thargoidok. Kb. 800ly a bubitól. Guardian structure az, ahol a modulok/fegyverek/vadászgépek tervei vannak, ill. sok egyéb guardian material is (vannak szétlőhető panelek az oszlopokon, amelyekből hullanak jó dolgok, ill. a sentineleket szétlőve belőlük is esik ez-az.) Ott kell szkennelni a gömböket a tervekért. Az egy mókás játék, érdemes róla megnézni egy videót, mielőtt belevágsz.
Guardian adatokat meg emlékeim szerint Ancient Ruins nevű helyeken lehetett gyorsan összeszedni. Utóbbiaknál még lövöldözni sem kell, nincsenek sentinelek. -
Attila 1984
tag
De Király vagy köszi...ja beugrott ja guardian structure...egy olyat már kipucoltam két éve... de elnézek od...Duvi neked is köszönöm! a tech brokerekről még nem is hallottam azt hittem a guardian cumókat magas szintű engeneerek osztják...de zsír...komolyan bele akarom magam ásni...hogy kimakszoljam a kriatot....thargoid vadásznak...de nem élet célom nyilván....de megint beszippantott ez a játék zseniális akármilyen bosszantó is néha. MÉgegyszer köszi srácok...ha egyszer, van kedvetek...szívesen kipróbálnám veletek squadba
-
Peppo
őstag
válasz Attila 1984 #42166 üzenetére
Guardian cuccok megszerzése röviden. Elmész a hozzávalókat összekotorni a guardian bázisokra, utána elmész a tech brokerhez, akinél unlockolhatod a neked kellő alkatrészt/alaktrészeket, majd ez után ezeket már simán meg tudod venni, mint bármely más modult/fegyvert. Az a jó, hogy ha egy cuccot unlockolsz, utána már bármennyit tudsz venni belőle. Persze sokféle ilyen cucc van szóval mire mindet megszerzed, az jópár kör lesz Guardianfalván.
Thargoid Interceptor ellen nagyon erősen ajánlott néhány guardian fegyver. De ha csak Scoutot vadászol, azokat viszi a hagyományos fegyverzet is. Ill. vannak még az AX fegyverek, azok amolyan hibrid cuccok, amelyeket simán meg lehet venni. Emberi hajók ellen nem sokat ér, de a Scoutokat remekül irtja. Interceptor ellen azért már ezek kevesek, oda guardian fegyver kell.
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42168 üzenetére
Van egy sandám, hogy valamit nem jól csinálsz. Olyan nincs, hogy neked sehol nem ad be Meta Alloyst a játék. Nézd meg ezt a videót: Collecting Meta Alloys at the Barnacle Forest. Egy hónapja csinálta az egyik öreg ED-s veterán. Egyébként még mindig azt mondom, hogy Darnielle's Progressen a legegyszerűbb megvenni azt az egy darabot.
-
Attila 1984
tag
Duvi, danielle progressen kezdtem, mielőtt neki áltam volna bárhova is menni lilövöldözni...nem volt kapható ott egy meta alloys se.....De jó hírem van pajti, amit belinkeltél Hyades Sector AQ-Y D81 C2....na ott elsőre megvoltak épségben a cuccok, köszi tényleg...ezzel 2 éves kálváriát sikerült lezárni.
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42170 üzenetére
Szuper! Akkor indulhat az engizés!
-
Attila 1984
tag
Fejlesztettem az FSD meg amire volt még nyersanyagom, viszont 4. szintnél nem tudtam így elsőre tovább húzni feliciti mamát... a következő fsd fejlesztéshez atypical disrupted wake echoes kell, az oldalon very common cuccnak írják...elnézek ma egy guardian structuréhoz is....hátha ott akad....vagy nem tudom...
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42172 üzenetére
Az FSD-t ugye Increased range-re fejleszted?
Az Atypical Disrupted Wake Echoes beszerzése roppant egyszerű. Kimész egy forgalmasabb coriolis (nagy állomás) bejárata elé és az elugró hajók után ottmaradó high energy wake-eket (a normál nem jó) leszkenneled egy Frame Shift Wake Scanner-el.
Egyébként ITT megtalálod az összes engineer materialt és a beszerzési helyüket is. Soha ne indulj neki "hátha ott akad" alapon, mert így csak az energiádat és az idődet pocsékolod![ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
Igen increasedre fejlesztettem, de 20 ról lett 21 az ugrótáv...szóval nem sokat dobott rajta egyenlőre...de még csak két pontos az FSD fejlesztése...meeg, nem igazán értem, lehetett ott másra is fejleszteni...másra is raktam...bőven fejlesztést.....de aztán más állomásokon a remote -nál csak FSD volt...szóval az lett a fő felicitis cuccom...ÓÓ, köszönöm szépen Duvi....eez jól jön mára...
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42175 üzenetére
Elfogyott az energiád, mert amikor aktiváltad a scannert, akkor túlterhelted a reaktorod kapacitását. Húzd be a scannert és minden helyreáll.
Szerk:
Minden modul és fegyvercsere/vásárlás előtt, meg kell nézni, hogy a reaktor (Power Plant) elbírja-e az új modulok energiakiszolgálását. Ha túlterheled a reaktort, akkor lekapcsol az egész hajó és átvált vészhelyzeti üzemmódba. Ilyenkor csak addig maradsz életben, amíg az oxigéned kitart, vagy gyorsan vissza nem húzod a kiengedett fegyvereket, scannereket. Ha elfogy az okigén, akkor megsemmisül a hajó. Ezért kell MINDIG előre megtervezni a hajó fittelését, módosítását. Már itt kiderül, hogy mennyi energiád van és mire elég. Többek között erre is jó a hajótervező oldal.[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
válasz Attila 1984 #42174 üzenetére
Ahogy Duvi írta, azt mindig tudd, hogy milyen cuccért hova kell menni. Az a táblázat elég jól le is írja mindegyiknek a helyét. Mert máshol nem lesz. Guardian cuccok csak guardian bázisokon lesznek, és ott mást nem is fogsz találni. Thargoid cuccokat is csak thargoidoktól szerezhetsz, és náluk sem lesz más. Emberi eredetű materialoknak is számos megtalálási helye van, és jellemzően ott is csak egy-egy típusból esik többféle. Pl. raw material mellett nem fogsz manufactured matit találni, és fordítva. De pl. adatot tudsz szerezni hajók szkennelésével, majd ha az adott hajót szétlőtted, manufactured mati is esik belőle.
Nagyon hasznosak a bázisokon felkínált küldetések. Ha már elég sokat megcsináltál egy adott helyen, és a frakcióknál magas szinten vagy, már kínálnak olyan küldetéseket, amelyekért 5-ös szintű matikat kapsz. Azokat, ha képes vagy teljesíteni, akkor érdemes elvállalni. Sokszor egy sima szállítás egy szomszéd rendszerbe 4-5 darab ötös matit ad. Plusz még pénzt is. Harci küldetések még jobbak, ott a hajókból kipotyogó cuccokat is összeszedheted. Persze harchoz tuningolt hajó kell, szóval az most még nem opció. -
Attila 1984
tag
elszúrtama hajómat...és lövésem sincs hogy hozhatnám helyre....miért nem mutatja engeneer közbe is hogy hogy állok az energia elosztással...beleszaladt a fejlesztés a deployba piroson van....a francba....a trustert írta problémának...hol tudom ezt megoldani....felicitinél le lehet venni amiket rátettem?
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42178 üzenetére
A moduloknál ki kell kapcsolni a nem létfontosságú elemeket. Ilyen pl. a cargo hatch, az összes fegyver és internal slot (akár a pajzsot is, csak utána óvatosan közlekedj).
-
raymi16
tag
Srácok úgy beindult itt a beszélgetést hogy csak félve merem megkérdezni az apró bajomat!
Lehet kezdeni valamit a hullámzó felszíni árnyékokkal? Neten keresgéltem ez ügyben de nem igazán leltem rá megoldást (ha létezik persze)! Gondolom valami beállítás lesz, kísérletezgettem is párral de nemigen jött még össze a megoldás!Senki se nem csinál semmit se nem, senkinek se nem!
-
adamthetux
csendes tag
válasz Attila 1984 #42181 üzenetére
Először is: milyen hajód van milyen felszereléssel?
Aztán: Ahogy Duvi is írta, megnyitod a 4-es panelt (ha tudod, remélem, sikerül), ott kiválasztod a Modules panelt, és egyesével lekapcsolgatod a nem létfontosságú rendszereket. Scanner-eket, pajzsot főleg (kb mindent lecsaphatsz, ami nem a Core-ban van) Pro tipp: jobb oldalon tudsz priority-t állítani. Ha az be van állítva, akkor először az alacsony prioritású rendszereket lövi le a hajó (minél nagyobb a szám, annál kisebb a prioritás) Ezzel tudod magad védeni, amíg bizonytalan vagy abban, hogy jól sakkozod-e össze az űrhajót.
Ezzel életre tudod kelteni a hajót addig, hogy be tudj dokkolni. Dokkolás után vagy beállítod a priority-t, vagy ideiglenesen kidobálod az energiazabáló cuccokat, vagy veszel egy nagyobb reaktort. Én többnyire A rated-et veszek. Explorer role-hoz általában alulméretes reaktort. Pl. felfedezéshez egy Orca-t repülök, ennek 5-ös a max reaktor-mérete, de 4A reaktort rámoltam bele. Teherhajózáshoz szerintem akár egy D is elég lehet, harchoz viszont max méretű A rated javasolt. Sightseeing (utasszállítás) küldetésekhez egyéni ízlés szerint vagy D, vagy alulméretes A (én legalábbis nem szoktam leállni harcolgatni, az NPC-k interdiction-jait még egy Belugával is könnyen el lehet kerülni)
Nem feltétlen a thruster a probléma; úgy tapasztalom, hogy a scanner-ek meglepően sok energiát igényelnek, főleg kis hajókon. Lehet játszani vele, hogy akkor valamivel kisebb hatótávút raksz fel (nem A rated-et, hanem B, C vagy D-t)
Don't panic and fly safe!
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42182 üzenetére
köszi, szépen, nem döglöttem meg....elindult a hajó bár nem engedte megnyitni semelyi panelt sem (1,2,3,4)...úgy csináltam meg, hogy mielőtt elfogyott volna az oxygen...kiléptem solo-módból...open playbe...és nem fogjátok elhinni nyoma se volt oxygén hiánynak működött minden.....kár hogy elrontottam a hajót...:S lehet eladom veszek egy újabb Krait MK II-t visszamegyek a mérnökhöz és felteszem szolidabban a dolgokat...bár egy új update-nél javasolnám a frontiernek...hogy mint az outfitnél lehessen már látni hogy állnak...ne csak azt mutassa hogy mi hány százalékkal emelkedik vagy nő...hanem hogy ez hogy fest az energia rendszer szempontjából...vagy nem tudom.....
-
adamthetux
csendes tag
válasz Attila 1984 #42183 üzenetére
Lehet látni.
Lent, középen a két csík mutatja, hogy mit tud a reaktorod, és mi van kihasználva. A felső az ún. "retracted" mód, vagyis amikor a hardpoint-ok (fegyverek és utiliy-k) vissza vannak húzva (tipikusan supercruise módban)
Az alsó mutatja, hogy ha a hardpointok és utility-k kint vannak (kiléptél supercruise módból, és épp szkennelsz vagy harcolsz)
Azzal kell játszani, hogy lehetőleg egyik se érje el az első vonalat. Ronda piros felirattal amúgy jelzi is, ha átléped, illetve ha böngészel az eszközök között, akkor azt is jelzi, hogy hogyan változnának a statisztikák, ha azt vennéd meg, ami épp ki van jelölve. Bónusz: a csíkok alatt látszik az ugrási távolságot (Sorrendben: telepakolva/aktuális/elméleti maximum)
Mire szeretnél specializálni hajót? -
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42184 üzenetére
Köszi de nem érted a problémát...ez világos, értem.. az én bajom amit írtam, hogy amikor az engeneer-nél vagyok akkor miért nincs ott alul, az a két csík...mert az engeneer-nél rontottam el...thargoid vadászt szeretnék...Csak aztán nehogy kiderüljön hogy mi kezdtük a háborút
[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42184 üzenetére
De végülis igazad lett....a wake scannert kellet A-s ról D-re cserélni... köszi szépen!
-
adamthetux
csendes tag
válasz Attila 1984 #42185 üzenetére
Áhh, értem már! Vagyis volt egy hajód, jónak tűnt, aztán ráraktad az FSD Increased range modification-öket, csak a reaktorod már nem bírta krafttal a megnövekedett fogyasztást.
Jó kérdés, hogy miért nincs ott, bár én mindig előre megtervezem az outfit-et Corilois-en vagy máshol, és így már a tervezési fázisban látszik, hogy mit bír majd a hölgy. Sajnos mod-ot csak egyben lehet levenni, és bukod a belerakott material-t és data-t. Amúgy, nem tudom h tudtad-e, de nem feltétlen muszáj pontosan azokat farmolni, amiket kér. Material Broker-eknél lehet csereberélni a material-okat vagy a data-t, bár általában elég rosszul váltja: 6 valamilyen cuccért ad 1 hasznosat.
A lore szerint egyszer már elvertük a thargoid-okat, bár a Guardian-oknak végül beletört a bicskájuk Igaz, abban némi belviszájnak is komoly szerepe volt. -
Attila 1984
tag
Egyszerű kérdés....alap kiosztásnál SRV-vel hogyan váltok turret módra...mert én két éve nem rémlik hogy állítgattam volna, viszont emlékszem valamivel, valahogy sikerült...a beállításoknál a driving turret controll kitöltetlen....de elvileg ezt nem kell beállítani ...valamivel rá lehet váltani arra a modra...melyik gomb? nem találom a controlsba
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42188 üzenetére
-
Attila 1984
tag
köszi....gondoltam számíthatok rád Csak ugye nálam sose az van ami a normális embereknél....vagyik...hangsúlyozom még az elején...semmihez nem nyúltam...a metát szerencsére ki lehetett e mod nélkül szedni...de mostanra ...ez a huncut.....kitalálta nekem ...mikor lönék...hogy module not functional increase distance from ship...és nem tudok turretre váltani ...még az az alap belsőkamerás turret se lő mert ezt írja ki inkább....semmilyen beállításhoz nem nyúltam 100% zsír új SRV, nem is azzal jöttem ki amelyikkel a metát beszereztem...leforditottem ezt de még magyarul és teljesen értelmezhetetlen számomra mi a nyavaját talál már ki kínjába nekem mindíg ...le merem fogadni a világon senkinek nem csinálta még ezt....pedig türelmesen mondom szép nyugiba el leszek....erre csak felkúr..
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Attila 1984 #42190 üzenetére
"module not functional increase distance from ship...és nem tudok turretre váltani"
Mindenkinél így van. Itt írja, hogy távolodj el a hajódtól, hogy turret nézetre válthass. Ennyit simán lefordít a google fordító is. -
aerosmith
őstag
válasz Attila 1984 #42193 üzenetére
Újabb csomag amit tegyél be google translatorba vagy deepl-be.
https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/aj5h02/guardian_material_farming_simplified/
-
Attila 1984
tag
válasz aerosmith #42194 üzenetére
Köszönöm aerosmith! tegnap aktiváltam mind a 6-ot...de jöttek a sentinelek...és addigra annyit estem keltem a svr-el hogy felrobbantottak...mehetek utántölteni....és szerintem ha innen felszállok és visszajövök már nem lesz aktiválva mind a 6, kezdhetem előlről....valamint láttam más videóba hogy valami cuccot is bele kell dobni...mielőtt a végső scant megejthetném.a gömbön...de ancient relic, se ancient key-sincs nálam...de ami aggaszt ha már aktiválva van mind a 6, és nekem fel kell szálnom hogy töltsek srv-t a gépre...és visszajövök...kezdhetem előlről a ceremóniát, vagy már csak scannelni kell visszamenni?
-
adamthetux
csendes tag
válasz Attila 1984 #42195 üzenetére
Nem oly rég voltam guardian site-n, nekem a következő vált be (remélem segít):
1) Először csak körbeszaglászol a terepen, és megkeresed a power tornyokat. A terminállal kell kezdeni. A terminált onnan ismered meg, hogy egymás mellett van két torony, és a kettő között egy furi cucc - de ha jól látom, a keresésen túl vagy már Közben megjelennek relic toronyok is, azoknak a tetejét kell meglőni, és kiesik belőle egy relic nevű item. Azt fel kell venni. Egyszerre kettő lehet nálad, mert viszi a cargo space-t, de több nem is kell.
2) Menet közben tutira felébred összesen 1-3 sentinel. Ha szerencséd van, akkor már messziről látszik, ilyenkor éppen lövéstávra megközelíted, és kilövöldözöd. Ha elég messze maradsz tőle, akkor nem fog megtámadni. Van azonban pár, ami akkor ébred, amikor a tornyok kiemelkednek. Ilyenkor spuri messzebbre, és valami fedezék mögé. (Amikor megsorozod, 4pips legyen a fegyvereken, utána ízlés szerint) Általában másfél sorozattal ki lehet őket lőni. A sentinel-ek nem túl okosak: várnak, aztán lőnek, aztán megint várnak, aztán lövik a missile-kat, és ezt ismétlik. Lassan közelítenek, úgyhogy van idő fedezéket keresni és bújkálni. Ha meghallod, hogy jönnek a rakéták, akkor spuri, 2-300 métert, és megúszod. Ha nem, akkor felboríthat, és az elég kellemetlen. Viszont: ha már kilőtte a rakétát, de még becsapdás előtt kilövöd, akkor megúszod a rakéta-áldást (pl. 30%-on van, mikor kilövi a rakétáját) akkor sima ügy. Nem tudom, hogy tudtad-e, de lehet úgy is próbálkozni, hogy a raksz a hajódra point defence-t, és a hajó közelében maradsz. Akkor azok is segítenek egy kicsit. Illetve, ha bajban vagy, akkor visszamenekülhetsz a hajód alá, a pajzsa téged is megvéd. Bármikor van lehetőséged a 4-es panelen megjavítani magát az SRV-t is 100%-ra, és lehet visszamenni harcolni.
3) Ha megvan mind a 6 torony, akkor elmegyek a legnehezebben elérhetőhöz/legmesszibbhez, és azzal kezdem. (Ha véletlen kifutsz az időből, semmi pánik, azonnal újra lehet kezdeni) A végére hagyom a terminált. Ilyenkor, mikor már minden torony fel van töltve, van előtte egy kör alakú bigyó egy lukkal a közepén. Efölé kell gurulni az SRV-vel, és az 1)-es lépésben megszerzett relic-et beledobni. Aztán spuri, mert jönni fog legalább 2 sentinel. Ilyenkor megint lesz időd harcolni velük - taktika a 2-es pont szerint. Ha legyaktál mindenkit, akkor visszamész a terminálhoz, ahol ott fog lebegni a Gömb. A DataLink Scanner-rel szkenneld le. Fontos: egy szájt egyféle blueprint fragment-et ad, azt viszont mindig. (Nekem így van 3 felesleges weapon blueprint fragmentem ) Szkennelés után megint spuri, mert jön pár újabb sentinel. Ha gondolod ilyenkor le is léphetsz; vagy ki is lövöldözheted őket.
4) Sok-sok helyről lehet értékes guardian material-okat szedni, és kell is, mert az FSD Booster-hez azért kell cucc. Sajnos sok pontot csak akkor látsz, ha közel mész (20-30 méter), vagyis érdemes időt tölteni azzal, hogy körbeszaglássz. Material általában a torony és oszlopszerű dolgokban van, darabonként 3. Ezek (ellentétben a relic-cel) material-ok, és nem viszik a cargo space-t.
5) Még egy dolog harchoz (nem tudom, hogy esetleg nem evidens-e neked, nekem nem volt az): mindig kapcsolj turret módba. Sokkal könnyebb célozni
6) Én az explorer hajómmal mentem, abban a biztonság kedvéért két SRV van, ha az egyikkel történne valami. (Soha nem vesztettem el még SRV-t, pedig egyszer nagyon megküzdöttem érte, 2%-al jutottam vissza ) Amúgy ilyenkor mi történik, ha kilőnek az SRV-ből? (Ha gondolod, akkor megosztom az Orca explorer build-emet, imádom a hölgyet)
Mondjuk nem vagyok nagy combat huszár, elannyira, hogy három évi játék után tegnap repültem először combat mission-t, de egy óra alatt mndjárt 6-ot[ Szerkesztve ]
-
Attila 1984
tag
válasz adamthetux #42196 üzenetére
Köszi! Én se szoktam harcolni, nem kezdeményezek lövöldözést, alap a hajóm felszereltsége ami a hardpointokat illet... remélem ha már aktiváltam a 6 tornyot és elhagyom a bolygót az úgy marad...
-
adamthetux
csendes tag
Ja, igen: minden kilépés után újra kell kezdeni a játékot, de akárhányszor végigmehetsz rajta, szóval akár be is tárazhatsz
-
aerosmith
őstag
Nem lenne szabad az SRVdnek felrobbania.
Valószínűleg nem raktál a hajódra point defence-et és nem a romok mellett szálltál le, emiatt eltalálnak a rakéták. (10 full kört toltam le úgy hogy az SRVm max 50%ra csökkent, de érdemes 2 SRVt vinni akkor is)
Javaslom a linkelt anyagot lefordítani/értelmezni és ha van még kérdés segítünk.[ Szerkesztve ]
-
adamthetux
csendes tag
Lehet, hogy neki kellene állni egy magyar nyelvű Elite Fandom oldalnak?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Windows 11
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest